Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

"RTU Robežsardze" / "Jūrmala" trīs setos piekāpjas "TalTech"

Rolands Eliņš

"RTU Robežsardze" / "Jūrmala" trīs setos piekāpjas "TalTech"
Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala

LETA. "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" komanda svētdien "Credit24" meistarlīgas mačā piedzīvoja zaudējumu.

Jūrmalnieki mājās ar 0-3 (23:25, 23:25, 20:25) atzina Tallinas "TalTech" pārākumu, visos trīs setos sasniedzot 20 punktu robežu un divos setos zaudējot ar minimālo starpību.

Laukuma saimniekiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Matīss Gabdulļins, kurš divreiz izcēlās blokā. Pretiniekiem 16 punktus guva čehu volejbolists Matejs Šmīdls.

Jau ziņots, ka sestdien "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" mājās trīs setos zaudēja Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītajai un Toma Švana pārstāvētajai "Parnu" vienībai.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalīsies deviņas komandas - pa četrām komandām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"/MSĢ) un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Izmantotie resursi:
LETA