Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Stojanovičs: "Nedomājiet, ka nejūtos atbildīgs. Jūtos un nekad neslēpjos"

Agris Suveizda

Stojanovičs: "Nedomājiet, ka nejūtos atbildīgs. Jūtos un nekad neslēpjos"
Slaviša Stojanovičs. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlases nedienas turpinājās arī pret potenciāli vājāko pretinieci šajā apakšgrupā, "Euro 2020" kvalifikācijā mājās vēlreiz atzīstot Ziemeļmaķedonijas pārākumu – 0:2. Neskatoties uz briesmīgajiem rezultātiem, galvenais treneris Slaviša Stojanovičs arvien plāno turpināt darbu.

- Gribētu vispirms apsveikt Ziemeļmaķedoniju ar uzvaru. Spēli sākām ļoti slikti, kā bijām vairākkārt izdarījuši jau iepriekš. No 10. līdz 15. minūtei ielaidām jau kādu trešo reizi – tas mums ir katastrofāls periods. Tad otros vārtus ielaidām pretuzbrukumā, kā notika arī pret Izraēlu un citās spēlēs. Divi līdzīgi vārti. Pēc tam sākām spēlēt labāk un parādījām kaut ko tādu, kā mums nebija iepriekš. Izmantojām arī diezgan daudz jaunu spēlētāju. Nekad neesmu apmierināts, ja zaudējam, un, protams, neesmu apmierināts arī tagad. Taču, ja jāizceļ kas pozitīvs, tad tas ir tas, ka bija daži spēlētāji, kuri izmantoja sev doto iespēju, un bija arī tādi spēlētāji kā Gutkovskis, kurš jau ilgāku laiku spēj noturēt labu līmeni. Protams, arī Jānis Ikaunieks, kurš ir atgriezies pēc smaga perioda viņa profesionālajā dzīvē. Tās ir pozitīvas lietas, bet nekad nevaru būt apmierināts, ja zaudējam.

- Šī bija ceturtā spēle, kurā ielaižam pirmajās 15 minūtēs, un šī bija arī ceturtā spēle, kurā otros vārtus ielaižam mazāk nekā desmit minūtes pēc pirmajiem. Ko tas pasaka par komandas mentalitāti un raksturu?
- Jā, par to ļoti daudz runāju ar spēlētājiem. Tā nedrīkst notikt. Tā ir pirmā lieta, ko saku, visās sapulcēs, īpaši pēc spēles pret Austriju: neielaidiet pirmajās 15 minūtēs! Vai tās ir bailes vai kas – nezinu, taču ja šādi sākam spēli, tad mums ir divreiz grūtāk tajā atgriezties, jo mums nepietiek kvalitātes, lai ātri mainītu rezultātu, un pret šādām komandām šāda līmeņa spēlēs to ir grūti izdarīt. Šajā ziņā mums ir jāprogresē, ja gribam būt konkurētspējīgi un kompakti visu 90 minūšu ilgumā.

- Kādēļ Šteinbora nebija pat pieteikumā? Kādēļ Dubra palika rezervē?
- Šteinbors atnāca pie manis, un parunājām ļoti atklāti par šo spēli. Pēc tādām trim spēlēm viņam psiholoģiski bija ļoti grūti, un nolēmām, ka viņam šobrīd labāk būtu nedaudz atpūsties. Runājot par Dubru, Maksimenko izvēlējos aizsardzības vidū, nevis malējā aizsarga pozīcijā, jo viņa pamatpozīcija ir centra aizsargs un viņš tik daudz reižu ir lūdzis viņu izmantot tur. Ziemeļmaķedonijai priekšā ir nevis gari, bet gan spēlējoši uzbrucēji. Tā kā Maksimenko aizsardzības centrā ir mūsu vienīgais kreilis – labi, kreilis ir arī Stuglis, bet viņš kopā ar komandu ir tikai dažas dienas -, tādēļ mana vīzija bija, lai viņš varētu ar kreiso kāju izdarīt labas piespēles starp līnijām.

- Kādēļ Gutkovskis spēlēja zem Uldriķa – pozīcijā, kādā reti spēlējis kā izlasē, tā klubā? Kādēļ Uldriķis tika nomainīts jau pēc pirmā puslaika?
- Divus uzbrucējus izvēlējos viena iemesla dēļ: lai mēs nespēlētu tikai un vienīgi aizsardzības futbolu, jo iepriekšējās spēlēs redzējām, kas notiek, ja ļaujam izdarīt konstantu spiedienu uz mūsu aizsardzību. Gribēju līdzsvarot spēli [aizsardzībā un uzbrukumā] un labāk aizsargāt bumbu priekšā, lai varētu nopelnīt sodus viņu laukuma pusē un ļaut līnijām spēlēt augstāk. Gutkovski izvēlējos zem Uldriķa tādēļ, ka tālās piespēles adresējam tieši tajā zonā un Gutkovskis ar galvu spēlē daudz labāk par Uldriķi. Tāpat Gutkovskis arī veic daudz labāku darbu aizsardzībā nekā Uldriķis, kurš sava garā auguma dēļ nevar tik daudz skriet laukuma vidusdaļā. Ar diviem uzbrucējiem pret ZIemeļmaķedoniju spēlēt ir riskanti, taču izvēlējos šādu modeli. Kādēļ nomainīju Uldriķi? Tas ir diezgan acīmredzami – viņš nenospēlēja labi. Tāpat arī vēlējos nostiprināt labo flangu, lai Pētersonam būtu lielāka palīdzība aizsardzības darbībās. (Pēc trenera atbildes tulkojuma) Gribētu sevi palabot Uldriķa sakarā: viņš nenospēlēja tik labi, kā biju gaidījis. Tāds bija iemesls.

- Cik nopietns ir Ķigura savainojums un kāds iespaids palika par viņa sniegumu?
- Domāju, ka savainojums nav tik nopietns. Visdrīzāk tikai krampji. Tas vēlreiz parāda, kāda ir mūsu fiziskais stāvoklis. Gandrīz 80% spēlētāju ir problēmas ar fizisko formu. Vakar treniņā savainojās arī Tobers. Ķigurs ir perspektīvs spēlētājs, kurš parādīja vairākas labas lietas un to, ka nākotnē varam ar viņu rēķināties. Brīžiem viņš spēlē pārāk naivi, bērnišķīgi un spēlē tādās zonās, kur to darīt ir ļoti riskanti, bet viņam ir labs potenciāls. Cerams, ka ar labu darbu un fizisko sagatavotību viņš būs labs palīgs Latvijas futbolam nākotnē.

- Ja Tobers nebūtu savainots, viņš sāktu Ķigura vietā?
- Varbūt sāktu abi. Bija dažādi varianti, un viena no iespējām paredzēja, ka viņi abi spēlētu kopā. Bija diezgan ilga nakts, godīgi sakot, visu dienu domājot, ko un kā darīt, jo dažās pozīcijās ir problēmas – mums ir tikai trīs centra pussargi. Jāsaka, ka šī bija ļoti smaga nometne. Bija daudz savainojumu un citu faktoru. Ja salīdzina ar mūsu pirmo spēli ciklā, tad piecu sešu spēlētāju izlasē nav savainojumu vai citu problēmu dēļ. Ir grūti katru reizi mainīt sastāvu: speram vienu soli uz priekšu un trīs atpakaļ. Neesam lepni par rezultātu un nevaram tādi būt, bet ceru, ka pēc iespējas drīzāk pieejami būs visi spēlētāji, kā Isajevs, Dāvis Ikaunieks, arī Zjuzins, kurš nupat spēlēja [RFS pārbaudes spēlē], un citi. Arī Rakels. Mums trūkst daudz spēlētāju. Arī Oša. Mūsu komandai tas ir diezgan liels skaits.

- Kādēļ nevarējāt trīs dienas sazināties ar Ikaunieku? Un, ja Uldriķis nospēlēja sliktāk, nekā gaidījāt, vai Ikaunieks bija labāks, nekā gaidījāt?
- Jā, viņš bija labāks, nekā biju gaidījis. Biju nedaudz nobijies, jo viņa fiziskā forma nebija laba – viņš mēnesi bija ārpus lielā futbola, jo viņam bija problēmas klubā, par kurām visi zināt. Zvanījām viņam uzreiz, kad Rakels pateica, ka nevarēs spēlēt. Viņš tobrīd bija ārzemēs un bez telefona. Vai arī ar citu telefonu, nezinu – to labāk zinās izlasē par to atbildīgie. Viņi vairākkārt mēģināja ar viņu sazināties, līdz viņš piezvanīja laikam iepriekšējā vakarā pirms izlidošanas uz spēli. Tobrīd komanda jau bija gatava un bija par vēlu, tādēļ viņš pievienojās uzreiz pēc spēles. Esmu apmierināts ar viņu sniegumu. Šādu spēlētāju Latvijas futbolam trūkst. Ja viņš visu laiku būs tādā līmenī, tad visi būs priecīgi gan izlasē, gan klubā.

- Seši zaudējumi sešās spēlēs, nevienu gūtu vārtu – ja neskaita Ziemeļmaķedonijas sitienu savos. Vai neesat pārdomājis kopš Zalcburgas un turpināsiet darbu ar izlasi?
- Šis ir smagākais brīdis manā profesionālajā futbola dzīvē. Nekad tik daudz nebiju zaudējis. Man bijusi tā veiksme būt čempionu komandā, sezonā zaudējot varbūt 3-5 spēlēs. Pēc kārtas nebiju zaudējis vairāk par četrām vai trim spēlēm – nevaru atcerēties. Tagad tās ir jau sešas spēles. Šis ir ļoti smags brīdis. Nedomājiet, ka nejūtos atbildīgs. Protams, ka jūtos. Visi vēlamies būt labāki, bet jābūt arī reālistiem. Pēc Austrijas spēles man ar prezidentu bija atklāta saruna līdz diviem trijiem naktī. Pirms agrā lidojuma pagulēju tikai kādas divas trīs stundas. Visiem ir smagi. Tuvākajās dienās noteikti runāsim atkal. Es nekad neslēpjos.

- Mums atlikušas mājas spēles pret grupas stiprākajām komandām Poliju un Austriju, bet pret abām vājākajām pretiniecēm Izraēlu un Slovēniju spēlēsim viesos. Vai redzat, kur mēs varam izcīnīt kaut pirmo punktu?
- Ļoti grūts jautājums. Redzam, ka šī grupa uguņo. Slovēnija šodien pēdējā minūtē ar 3:2 uzvarēja Izraēlu, bet Polija un Austrija nospēlēja neizšķirti. Tas situāciju grupā ļoti sarežģīja. Arī Ziemeļmaķedonija un Izraēla vēl tic, ka var izcīnīt ceļazīmi. Tas nozīmē, ka visur spēlēsim pret komandām, kuras cīnīsies par pirmajām divām vietām, un ka visām netrūks motivācijas, visām vajadzēs tos trīs punktus. Jūnija nometne bija mūsu lielā iespēja, tāpēc biju ļoti dusmīgs. Tagad ir daudz traumu, spēļu prakses trūkuma utt., bet jūnijs bija mūsu lielā iespēja tikt pie punktiem – abas spēles aizvadījām mājās un spēlējām pēc labas spēles pret Poliju. Ceru, ka drīzumā visi būs veseli un nākamajā nometnē varēsim rēķināties ar daudz lielāku spēlētāju skaitu. Tagad jāanalizē, ko esam izdarījuši nepareizi, jo, ja būtu izdarījuši ko labu, tad droši vien mums arī būtu punkti.
.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 08:20, pirms 5 gadiem
nabaga cilvēks.. tagad apzinās kādā grāvī iekāpis un nu grūti izšķirties, kā aizkulties no tā prom

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 08:24, pirms 5 gadiem
Te nu ir atbilde, kādēļ Gutkovskis nevis Uldriķis.
Jācer, ka Zjuzins nākamajā sasaukumā varēs dot kādas minūtes.
Slēpts komentārs: specha

     [+] [-]

, 2019-09-10 08:52, pirms 5 gadiem
Labākais treneris kāds mums bijis,vismaz sakarīgākais tiešām, tikai izpildītāju nav. Cerības tikai uz jaunajiem nākotnē.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 09:40, pirms 5 gadiem
lai cik skarbiarī nebūtu... izskatās, ka Starkovs būtu daudz maz prātīgākais variants... viņš zin ko katrs spēlētājs prot izdarīt un ko neprot...
visi treneri atnācēji pieņem, ka spēlētāji prot iedod precīzu piespēli... ka prot uzņemt piespēli... bet mums tādu spēlētāju nav...
un tad nu rezultāts ir tāds kāds ir... taktika laba, izpildījums slikts...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 10:09, pirms 5 gadiem
Uldriķis tiešām izskatījās ļoti švaki, neesmu redzējis Sion spēles, un tāpēc brīnos, ka viņš ir Šveicē. Ikaunieks ar ļoti labu azartu un centību vakar mauca, bezkaunīgs.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-10 10:33, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Labākais treneris kāds mums bijis,vismaz sakarīgākais tiešām, tikai izpildītāju nav. Cerības tikai uz jaunajiem nākotnē.
Viņš vienmēr prātīgi runā, bet izdarīt un pacelt izlasi nespēj, pie 1:21 diskusijai nav nekāda pamata

  -2 [+] [-]

, 2019-09-10 10:42, pirms 5 gadiem
Ko tas slaviša pīpē - gutkovskis kopā ar pētersonu un černomordiju bijā trīs sliktākie spēlētāji uz laukuma!!

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 10:48, pirms 5 gadiem
Suveizda,sho pashu jau Ints bija ielicis!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 11:34, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: Viņš vienmēr prātīgi runā, bet izdarīt un pacelt izlasi nespēj, pie 1:21 diskusijai nav nekāda pamata
Johaidi, paskaties uz spēli, piespēlēm, saspēli, sitieniem pa vārtiem!! Tos treneris izpilda? Kvalitāte un meistarība nav, to pat labākie pasaules treneri neieliks. Kipa dodiet pasaules top treneri un būsim zirga?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 12:03, pirms 5 gadiem
Šteinbors nespēlēja jo Vaņinam vajag 100 spēles izlasē un daudzus ielaistus vārtus.Protams,izglābj jau arī.Tāda līmeņa komandās vārtsargiem visgrūtāk,lai kādi meistari nebūtu.Latvijas izlasei nav izredžu,kamēr jaunos futbolistus gatavos treneri kuri skatās tikai Krievijas virzienā un neko neprot pa;nemt no Eiropas jo neprot valodu .

     [+] [-]

, 2019-09-10 12:36, pirms 5 gadiem
saulainaespania rakstīja: Šteinbors nespēlēja jo Vaņinam vajag 100 spēles izlasē un daudzus ielaistus vārtus.Protams,izglābj jau arī.Tāda līmeņa komandās vārtsargiem visgrūtāk,lai kādi meistari nebūtu.Latvijas izlasei nav izredžu,kamēr jaunos futbolistus gatavos treneri kuri skatās tikai Krievijas virzienā un neko neprot pa;nemt no Eiropas jo neprot valodu .
tieši tā... Eiropas treneriem jāmāca tie, kam tagad 10 gadi... jāmāca tos, kuriem var iemācīt iedot precīzu piespēli un pieturēt bumbu... tos, kas tagad izlasē, vairs neizmācīsi...

tagad lai Starkovieši strādā ar materiālu, kas izaudzis iepriekšējas valdīšanas laikā...

vai ar Gorkšu būs labāk? kas to lai zina... jāupurē kādi 10 gadi izlasei un jābūvē LV futbols no jauna...

pie šiem rezultātiem nāk prātā Starkova frāze: Eiropā vājas komandas nav

  -3 [+] [-]

, 2019-09-10 12:41, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Johaidi, paskaties uz spēli, piespēlēm, saspēli, sitieniem pa vārtiem!! Tos treneris izpilda? Kvalitāte un meistarība nav, to pat labākie pasaules treneri neieliks. Kipa dodiet pasaules top treneri un būsim zirga?
būsim tālu no zirga, bet ne šitādā apokaliptiskā sūdu bedrē kopā ar miroņiem, visu izlasi nomainīt nevar un nevajag, bet 1 trenerīti gan! Kā to var nesaprast, ej vēl salaulājies ar Slavišu. Iedos Tamazu, būs cita attieksme un centība, ar laiku radīsies arī interese un kaut kāda pārliecība un iespēju rašanās

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 12:44, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: būsim tālu no zirga, bet ne šitādā apokaliptiskā sūdu bedrē kopā ar miroņiem, visu izlasi nomainīt nevar un nevajag, bet 1 trenerīti gan! Kā to var nesaprast, ej vēl salaulājies ar Slavišu. Iedos Tamazu, būs cita attieksme un centība, ar laiku radīsies arī interese un kaut kāda pārliecība un iespēju rašanās
Phe, nekas tur ar Tamazu nebūtu... būtu daudz bļaušanas, rezultāti tādi paši.

     [+] [-]

, 2019-09-10 12:46, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: lai cik skarbiarī nebūtu... izskatās, ka Starkovs būtu daudz maz prātīgākais variants... viņš zin ko katrs spēlētājs prot izdarīt un ko neprot...
visi treneri atnācēji pieņem, ka spēlētāji prot iedod precīzu piespēli... ka prot uzņemt piespēli... bet mums tādu spēlētāju nav...
un tad nu rezultāts ir tāds kāds ir... taktika laba, izpildījums slikts...
Starkovs droši vien prastu uzbūvēt autobusu, un 0:5 vai 0:6 pazustu, būtu 0:2, teiksim, bet vai tas gandarīs skatītāju?

  -1 [+] [-]

, 2019-09-10 13:01, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Phe, nekas tur ar Tamazu nebūtu... būtu daudz bļaušanas, rezultāti tādi paši.
Vaine, šitā sūdu bedrē jau tā ir aizd*rsta ka iztīrīt vairs nevar!!

  -1 [+] [-]

, 2019-09-10 13:22, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: lai cik skarbiarī nebūtu... izskatās, ka Starkovs būtu daudz maz prātīgākais variants... viņš zin ko katrs spēlētājs prot izdarīt un ko neprot...
visi treneri atnācēji pieņem, ka spēlētāji prot iedod precīzu piespēli... ka prot uzņemt piespēli... bet mums tādu spēlētāju nav...
un tad nu rezultāts ir tāds kāds ir... taktika laba, izpildījums slikts...
Piekrītu, bet Starkovs nav nekāds puišelis, ko vispirms var aizdzīt, bet pēc tam uzsvilpt un gaidīt, ka viņš skries atpakaļ. Nu jau arī Stojanovičs ir sapratis, ar kādiem spēlētājiem viņam ir darīšana. Lai strādā un velk mūsu izlasi ārā no bedres. Vakar jau parādījās pirmās pozitīvās iezīmes.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-10 13:58, pirms 5 gadiem
Varam jau kritizēt spēlētāju līmeni.. Bet tie paši spēlētāji vēl pa visam ne tik sen spēlēja un, lai gan nebij grandiozu uzvaru, bet līdz šādai katastrofai nekad nenonāca.. Turklāt, ja esi treneris tad ir jāspēlē ar to, kas ir.. Attiecīgi taktika, shēmas utt..turklāt ok, ja nevaram iesist trūkst uzbrukuma kreativitātes, tas tas vai tad ir attaisnojums sagrāvem??? Tad cīnāmies par neizšķirtu, par savu godu, līdzjutēju cieņu utt.. Neviss pēc spēles ckikstam..

  -3 [+] [-]

, 2019-09-10 14:14, pirms 5 gadiem
Agrilson rakstīja: Varam jau kritizēt spēlētāju līmeni.. Bet tie paši spēlētāji vēl pa visam ne tik sen spēlēja un, lai gan nebij grandiozu uzvaru, bet līdz šādai katastrofai nekad nenonāca.. Turklāt, ja esi treneris tad ir jāspēlē ar to, kas ir.. Attiecīgi taktika, shēmas utt..turklāt ok, ja nevaram iesist trūkst uzbrukuma kreativitātes, tas tas vai tad ir attaisnojums sagrāvem??? Tad cīnāmies par neizšķirtu, par savu godu, līdzjutēju cieņu utt.. Neviss pēc spēles ckikstam..
Pilnību piekrītu, šis džigits pārāk ērti ir iekārtojies, viena sagrāva pēc otras, bet viņš tik kritizē spēlētājus, kuri tomēr nav nekādi amatieri... un ar pusi latviešu spēlētājiem sastāvā FC Rīga uzvarēja gan Polijas, gan Somijas, gan Dānijas čempionus... Šis treneris ar joni ir jāatlaiž pēc vārtu attiecības 1:21 un vienīgi iesistie vārti ir pretinieku iesistie savos vārtos... tomēr vajag kkādu pašcieņu, nevis klausīties viņa atrunās visu laiku, cik ilgi vēl, un vēl par tādu naudu...

     [+] [-]

, 2019-09-10 14:41, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Phe, nekas tur ar Tamazu nebūtu... būtu daudz bļaušanas, rezultāti tādi paši.
ar Jebkuru citu treneri nebūtu 1:21, šamais viedi klārē un pieķēdējies pie siltā naudas krēsla, kamēr izlase šādā vadībā un patreizējā laikā- BEZ perspektīvas

  -1 [+] [-]

, 2019-09-10 15:33, pirms 5 gadiem
2 jautājumi trenerim -
1) vai tas bija trenera uzstādījums, lai spēlētāji vilktu laiku pat pie rezultāta 0:2? Tas bija īpaši uzkrītoši Vaņina izpildījumā, bet arī pie soda sitienu izspēlēm un sānu iemetieniem.
2)vai tas bija trenera uzstādījums, ka saspēlei nekādā gadījumā nav jāiet caur Laizānu? Ja nē, vai treneris ievēroja, ka Laizāns pat nemēģināja atbrīvoties, panākt pretī, piedāvāties, prasīt bumbu, bet gan rīkojās pilnīgi pretēji? Ja treneris par labāko centra pussargu valstī uzskata spēlētāju, kurš slēpjas no bumbas, tad viss ir skaidrs

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 16:34, pirms 5 gadiem
Uzskatu, ka uz nākamo spēli ir jāsaglabā aptuveni šis pats sastāvs + Tobers, Ontužāns (ja laidīs klubs), nu un vēl uzbrukumā varbūt var kaut ko pamainīt. Viss! Jaunie čaļi vakar parādīja, ka cīnās, tāpēc, lai spēlē tie, kas spēlē! Ja ir uzlabojumi, tad nevajag atkal visu atmest

     [+] [-]

, 2019-09-10 16:38, pirms 5 gadiem
Opaps rakstīja: 2 jautājumi trenerim -
1) vai tas bija trenera uzstādījums, lai spēlētāji vilktu laiku pat pie rezultāta 0:2? Tas bija īpaši uzkrītoši Vaņina izpildījumā, bet arī pie soda sitienu izspēlēm un sānu iemetieniem.
2)vai tas bija trenera uzstādījums, ka saspēlei nekādā gadījumā nav jāiet caur Laizānu? Ja nē, vai treneris ievēroja, ka Laizāns pat nemēģināja atbrīvoties, panākt pretī, piedāvāties, prasīt bumbu, bet gan rīkojās pilnīgi pretēji? Ja treneris par labāko centra pussargu valstī uzskata spēlētāju, kurš slēpjas no bumbas, tad viss ir skaidrs
Es domāju, ka Vaņins neko nevilka; vienkārši nebija, kam atdot uzreiz piespēli. Tas pats attiecas uz sānu iemetieniem; varēja redzēt, ka nav jau kam uzreiz mest to bumbu, jo visi ir piesegti. Galu galā, maķedonieši nespēlē futbolu 1.dienu, tāpēc neļāva mūsējiem viegli atbrīvoties

     [+] [-]

, 2019-09-10 17:11, pirms 5 gadiem
Nepiekrītu vērtējumam par Uldriķi, vismaz ne tajā daļā, ka tāpēc viņš bija jānomaina. Nav jau nekāda superzvaigzne vēl, viņam tak arī jādod laiks iespēlēties. It sevišķi ja Gutkovska centieniem un bezgalīgai trenera uzticībai taustāma rezultāta nav. Man likās, ka Uldriķis iesaistās saspēlē, meklē neordinārus risinājumus, nodarbina aizsargus un, ja netiktu nomainīts, tiktu arī pie kādas iespējas, sevišķi otrajā stāvā. Otrajā puslaikā varēja just, ka nav kam pa gaisu īsti iedot.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 18:06, pirms 5 gadiem
mndvolk rakstīja: Nepiekrītu vērtējumam par Uldriķi, vismaz ne tajā daļā, ka tāpēc viņš bija jānomaina. Nav jau nekāda superzvaigzne vēl, viņam tak arī jādod laiks iespēlēties. It sevišķi ja Gutkovska centieniem un bezgalīgai trenera uzticībai taustāma rezultāta nav. Man likās, ka Uldriķis iesaistās saspēlē, meklē neordinārus risinājumus, nodarbina aizsargus un, ja netiktu nomainīts, tiktu arī pie kādas iespējas, sevišķi otrajā stāvā. Otrajā puslaikā varēja just, ka nav kam pa gaisu īsti iedot.
Uldriķi vajadzēja izlaist 2.puslaikā, jo beigās visi ir paguruši un biežāk taisa centrējumus soda laukumā.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-10 18:44, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Es domāju, ka Vaņins neko nevilka; vienkārši nebija, kam atdot uzreiz piespēli. Tas pats attiecas uz sānu iemetieniem; varēja redzēt, ka nav jau kam uzreiz mest to bumbu, jo visi ir piesegti. Galu galā, maķedonieši nespēlē futbolu 1.dienu, tāpēc neļāva mūsējiem viegli atbrīvoties
Vaņins konkrēti vilka laiku, tik lēni gāja pēc bumbas, vairākas reizes lika zemē, kad tika pie bumbas neskatījās uzreiz kam atdot lai varbūt varētu aizskriet ātrajā pretuzbrukumā utt Pretstatā maķedoniešu vārtsargam, kurš pat pie 2:0 darbojās ātri.
Pie autiem protams, ka nav kam mest, ja neviens neatbrīvojas un neprasa bumbu. Tā pārsvarā arī bija, bet acīs krita, ka spēles beigās Pētersons vairākas reizes meta autu un katru reizi patērēja pusminūti un pārsvarā beigās izmeta uz atpakaļu Černomordijam