Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rinalds Sirsniņš pagarina līgumu ar "Jēkabpili"

Agris Suveizda

Rinalds Sirsniņš pagarina līgumu ar "Jēkabpili"
Rinalds Sirsniņš pret LU
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola klubs "Jēkabpils" savā mājaslapā ir paziņojis par līguma noslēgšanu ar saspēles vadītāju Rinaldu Sirsniņu. Sarunas par nepilnus 28 gadus vecā Sirsniņa palikšanu komandā esot sākušās jau aizvadītās sezonas beigās, un "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris izteica prieku par Rinalda pieņemto lēmumu.

"Pagājušajā sezonā līdz ar Rinalda ienākšanu komandā mūsu spēle kļuva daudzveidīgāka, labāka un kopējie rezultāti uzlabojās. Viņš ir viens no atslēgas spēlētājiem. Domāju, ka arī šajā sezonā viņš būs neatsverams pienesums mūsu komandai," sacīja Edgars Teteris, kurš arī atzina, ka pagājušajā sezonā Rinalds attaisnoja uz sevi liktās cerības, lai gan vienmēr varot vēlēties labāk.

"Arī viņam bija neveiksmīgas spēlēs, bet tā tas var būt ikvienam spēlētājam. Svarīgi ir tas, ka viņš bija komandas līderis. Rinalds spēja uzņemties atbildību izšķirošos brīžos un viņš ir visai nesavtīgs spēlētājs. Rinalds ir labs spēles organizators un viņam piemīt visas nepieciešamās īpašības, lai būtu līderis ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā," Teteris turpināja. "Man bija vēl daži varianti, kur spēlēt šajā sezonā, bet es tos pat neapsvēru, jo gribēju palikt Jēkabpils klubā. Nezinu kā citiem, bet man pēc sezonas beigām ir nepadarīta darba sajūta," teica pats Rinalds Sirsniņš.

"Pirmkārt, jau tagad noslēdzot līgumu ar klubu ir drošības sajūta, jo nav visu vasaru jādomā, ko darīt tālāk. Otrkārt “Jēkabpils” klubs nodrošina ļoti labus apstākļus. Ar lielām cerībām gaidu šo debiju, jo klubam tas būs pirmais iznāciens - nosacīti starptautiskajā arēnā [BBL]. Ceru, ka mums viss izdosies!" Sirsniņš turpināja. "Kā vienmēr – gribu uzvarēt visas spēlēs, bet cik tas būs reāli – redzēsim!"

Pagājušo sezonu Sirsniņš uzsāka Ukrainas Superlīgas klubā "Mykolaiv", bet novembrī pievienojās "Jēkabpilij", kā sastāvā aizvadīja 25 spēles. Jau decembrī Sirsniņš tika atzīts par "Aldara" Latvijas Basketbola līgas mēneša vērtīgāko spēlētāju. "Jēkabpils" rindās Sirsniņš vidēji spēlē guva 13,9 punktus, izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas un atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles. Bez jau pieminētā "Mykolaiv" Sirsniņš karjeras laikā pārstāvējis arī tādus klubus kā "Skonto", Vloclavekas "Anwil", ASK, ASK "Buki", "Polpharma", "Barons", "Valmiera", "Dnipro Azot" un "Tarvas".

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  -2 [+] [-]

, 2013-06-10 18:41, pirms 11 gadiem
Nav ta izstaa komanda veciit. Nekoo ar Jekabpils nesasniegsi.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-10 18:49, pirms 11 gadiem
Man bija vēl daži varianti, kur spēlēt šajā sezonā

Bija piedāvājumi arī no LBL klubiem?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-10 20:16, pirms 11 gadiem
Labs lēmums. Prieks, ka daļa eksporta atgriežas mājās. Pagājusī sezona noteikti bija visinteresantākā pēdējo 5 gadu laikā, ko atceros...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-10 20:26, pirms 11 gadiem
Sirsniņš noderēs. LBL līmenim ļoti labs saspēlnieks, neatlaidīgs, sīksts, ar kaujasgribu un cīnītāja īpašībām.
Bet tagad Jēkabpilim jāmeklē kaut kas labs C pozīcijā, jo cik saprotams, iepriekšējās sezonas garie it kā nebūs?

     [+] [-]

, 2013-06-10 23:33, pirms 11 gadiem
Tas ir labi, grūti atrast kādu labu saspēlnieku (amerikāni), tāpēc japaliek pie pārbaudītām vērtībām. Cerams nakamgad vismaz Bronza LBL būs .

AIZIET JĒKABPILS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja