Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Nesta pamet "Milan", varētu pievienoties Anrī Ņujorkā

Nesta pamet "Milan", varētu pievienoties Anrī Ņujorkā
Alesandro Nesta Čempionu līgā pret "Barcelona"
Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais itāliešu aizsargs Alesandro Nesta noslēdzis 10 gadus ilgo karjeras posmu "Milan" klubā un karjeru, visticamāk, turpinās ASV profesionālās līgas klubā Ņujorkas "Red Bull".

"Šī ir mana pēdējā sezona Milānā. Komandas piedalīšanās vairākos turnīros nozīmēja, ka visu laiku nevarēšu spēlēt. Mani neapmierina sēdēšana uz soliņa," preses konferencē teica 36 gadus vecais Nesta.

Centra aizsargs Itālijas izlases sastāvā aizvadījis 78 spēles, bet profesionālās karjeras laikā līdz šim pārstāvējis tikai divus klubus – "Lazio" un "Milan".

Nesta neapstiprināja izskanējušās baumas, ka viņš varētu pārcelties uz Ņujorkas "Red Bull": "Labprāt dotos uz turieni, taču nekas vēl nav parakstīts. Tikmēr neko neteikšu."

"Milan" sastāvā, kurā Nesta bija kopš 2002. gada, aizsargs izcīnīja divus Serie A titulus (2004., 2011.), divreiz uzvarēja UEFA Čempionu līgā (2003., 2007.) un vienreiz FIFA klubu Pasaules kausā (2007.).

2006. gadā Nesta ar Itālijas izlasi uzvarēja Pasaules kausā Vācijā. Turnīra izšķirošajā fāzē Nesta nevarēja piedalīties savainojuma dēļ. Kopš tā laika vairāki savainojumi ierobežojuši aizsarga spēles laiku.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...


, 2012-05-10 17:24, pirms 12 gadiem
Nesta Milan sastaavaa aizvadiija 11 sezonas, saakot te speeleet no 2001./2002. g. sezonas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-10 17:33, pirms 12 gadiem
pagrieziens rakstīja: Bet tur jau rakstīts 10 gadus.! neviss sezonas
Bet tur arii rakstiits, ka paarstaav Milan no 2002. g.
, 2012-05-10 17:46, pirms 12 gadiem
Diemžēl
Farewell Grande Nesta, man Tu vienmēr būsi labākais aizsargs pasaulē.
, 2012-05-10 18:05, pirms 12 gadiem
amīši arī grib uzkačat futeni labā līmenī, drīz tirgus izlīdzināsies un visi labākie Eiropā vairs nespēlēs.
, 2012-05-10 19:04, pirms 12 gadiem
Neticas. Lai gan arī Pirlo pāreja uz Turīnu izskatījās kā no fantastikas filmām. Vecums paliek vecums.
, 2012-05-10 19:23, pirms 12 gadiem
Millan steigšus jāmeklē augstas klases centra aizsargus,Mekses ir,bet vai izdosies Thiago noturēt,tas vēl jautājums visas vasaras garumā
, 2012-05-10 20:40, pirms 12 gadiem
šī sezona vien ir pēdējā tādiem buļļiem A Sērijā kā Nestam un Del Pjēro. cerams, ka Pjēro vēl paliks Itālijā, bet laikam jau arī uz ASV mauks.
, 2012-05-10 20:56, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: Millan steigšus jāmeklē augstas klases centra aizsargus,Mekses ir,bet vai izdosies Thiago noturēt,tas vēl jautājums visas vasaras garumā
Galliani paziņoja, ka pagaidām tiks galā ar veco paaudzi (arī Zambrota pamet klubu) un tad sāks domāt par jauno, ne tikai Thiago ir uz līnijas arī Ibra. Bez tam Rubinho ir aptuveni 70% ka tiks pardots un iegādāsies augstas klases uzbrucēju kuram nav tik lielas problemas ar realizāciju, šajā gadījumā spekulē ka tie varētu būt vai nu Tevezs vai nu Balotelli (vairāk ticams). No midfielda Milānai par 95% pievienosies Montolivo, kas ir lieliski, kā arī Left Back Traore.
Lai to visu ieskicētu tas viss pašlaik izskatās šādi View image: ACMilansquad Kopia
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-10 21:18, pirms 12 gadiem
ZX rakstīja: ... ne tikai Thiago ir uz līnijas arī Ibra.
Ibra (arī viņa aģents) ir pateicis, ka nokalpos savu līgumu. Kas attiecas uz Thiago Silvu - nedomāju, ka viņš kaut kur pāries - jau ne pirmo vasaru klīst sarunas par iespējams labākā pasaules CB pāriešanu uz Barcelonu/RM utt., taču Silvam ir līgums, ja nemaldos, līdz 2016. gadam, tāpēc šeit nekādu pārsteigumu nevajadzētu būt. Pat, ja kāda komanda vēlētos viņu iegādāties, tad izpirkt 4 gadus līguma + spēlētāja vērtību, domāju tikai retam būtu pa spēkam.

"... kā arī Left Back Traore."

Lasīju, ka viņš ir 'central midfielder'.

"Lai to visu ieskicētu tas viss pašlaik izskatās šādi postimage.org

es piemestu Mesbahu, bet atstātu Bommelu (1 gads), Yepes (laba rezerve, it īpaši bez Nestas), arī Robinho (varbūt realizācija nav viņa stiprā puse, taču esot labā formā viņš vienmēr spēj saasināt spēli uzbrukumā). Kā LB jāņem Espanyolai izīrētais Didac Villa.
, 2012-05-10 21:46, pirms 12 gadiem
@Keisex
jā tur es piekrītu ka jābūt labojumam par Mesbahu, manuprāt viņš nav cienīgs spēlēt A serie kur vēl valkāt Milānas kreklu..
Yepes visticamāk paliks
Par van Bommelu esmu parliecināts ka ..bye
Par Rubinho diemžēl tā ir taisnība... vienīgais par ko vēl spekulē, tā kā Milānai vajadzīgs creative M tad Trade-Trade Rubinho-Ganso... bet nu maz ticams.
Par Thigo, kapēc gan ne, piedāvās lielāku summu un B&G bus naudas zīmītes acu vietā, scenārijas tas pats kas ar Kakā.. bet ļoti ceru ka tā nebūs.
Nē, nē Traore ir LB, varbūt ir mēģināts iespēlēt kā CM bet nu pozīcija vinam ir LB, tieši tāpēc Milan vinu medī jo īsti nav stabila LB mums, jā Antonini ir zvērs aizsardzībā, bet uzbrukumā padot labu centrējumu gan viņam nav pa spēkam...
Pašlaik spekulē arī par Hernanesu no Lazio kā potenciālo creative mid, es būtu tīri apmierināts tādēl tur būs noteikti Ganso/Hernanes viens no diviem.
Kā arī es būtu ļoti priecīgs ka pārvērtēto Abati nomainītu van der Wiel tas būtu vnk ideāli, bet tur būs 5m+ par vinu..
Kopvēr'tejusm ir pesimistisks, skatoties uz Milānas vēsturi - daudz kas ir solīts maz ir darīt, paskaties uz šīs sezonas Milānas midfieldu - Nocerīno - free agent, MVB - free agent, Muntari - 500k, pasaki kurai vēl komandai CL ceturdaļfinālā bija šads mids, episki lai neteiktu vairāk.
katrā ziņā, kā teica Nesta tad Milānai vajag atrast tādus spēlētājus kā Pirlo un Gattuso, kas atdeva komadai visu

#BerlusconiMustSpend
, 2012-05-10 22:05, pirms 12 gadiem
Jā, taisnība, ka Milānas mids ir vājš, tas šosezon arī izšķīra Scudetto.

Atkārtošos, ka neticu scenārijam par Thiago Silvu - domāju, ka Pato un Robinho šajā lietā arī spēlē noteiktu lomu.

Par Abati - nedomāju, ka viņš ir slikts RB, taču šī sezona viņam izdevās ļoti neveiksmīga, ko visspilgtāk ilustrē abi Milānas derbiji.

Van Bommelam es tomēr dotu 1 gada pagarinājumu, jo (atkal jau jāsaka) labā formā viņš lieliski veic savu darbu kā DM. Ja ne viņš, tad paliek Ambrosini, kurš arī vairs nav savā vecajā formā - turēt sezonu uz viņa viena, neuzskatu par iespējamu. Šajā pozīcijā varētu spēlēt Muntari, bet viņš ir lēns ar bumbu + vēl biežāk par abiem pārējiem pelna nevajadzīgas dzeltenās.

Protams, lielākā problēma ir tā saucamā trequartistas neesamība, kā rezultātā Ibra bieži spēlē tuvāk laukuma centram, nekā pretinieka vārtiem. Hernanes/Ganso/Eriksens/Hamsiks/... - visi viņi tiek/tika ik pa laikam minēti (pirms)sezonas gaitā, taču šķiet, ka Milānai šādi spēlētāji nav pa kabatai. Atnāks Montolivo, taču ar to būs par maz, jāmeklē pasaules klases AMF. Kurš? Par to lai vasaras garumā domā B&G, varbūt jārok Bundeslīgā (?). Cerams, ka vasara būs pirkumiem bagātāka par iepriekšējo.
, 2012-05-10 22:46, pirms 12 gadiem
Bommelam piedāvāsiet viena gada pagarinājumu, kā šodien ziņo daži portāli, bet pats Bommels nesen izteicās, ka, ja viņam nepiedāvās divu gadu līgumu, viņš atgriezīsies PSV, kur viņu gaida ar atplestām rokām. ko par šo domā Milānas eksperti?
, 2012-05-10 22:53, pirms 12 gadiem
"Par Abati - nedomāju, ka viņš ir slikts RB, taču šī sezona viņam izdevās ļoti neveiksmīga, ko visspilgtāk ilustrē abi Milānas derbiji."

Tieši šo gribēju pieminēt, piekrītu Tev.

Labas ziņas izskatās, ka Galliani pagarināja līgumu vismaz ar vienu veterānu - Ambrosini, ja nemaldos uz 1 gadu.

Par MVB tik tiešām, tad kad šis bija formā Milāna ņēma vienu uzvaru pēc otras, kad MVB dabuja traumu Milan vnk ielaida 1/2 no visiem pretuzbrukumiem, vajag, vajag tādu spēlētāju kā MVB (de Jongam beidzas līgums 30. jūnijā, haha)

Jā kā saka, daudz vini runā.. nu varbūt šogad kkas mainīsies, jo Berlusconi vairs nav politikā, pagājušo gad viņš nevēlējās un arī nenopirka Hamšiku tikai tāpēc, ka tas varētu slikti ietekmēt viņa premjera kandidatūru, redzēs kas būs šogad - es redzu 2 iespējas vai nu viņam tgd par politiku būs pie kājas un viņš investēs Milānā vairāk vai nu būs tieši otrādi - tā kā viņš vairs nav politikā tad viņam nav tik liela interese veicināt savu popularitāti veidojot spēcīgu Milānu (jau aiziet uz filozofiju).

Nu redzēs kā būs ar to vasaru, kā jau parasti Milānai transferu periods sākas 25. augustā
, 2012-05-10 22:55, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: Bommelam piedāvāsiet viena gada pagarinājumu, kā šodien ziņo daži portāli, bet pats Bommels nesen izteicās, ka, ja viņam nepiedāvās divu gadu līgumu, viņš atgriezīsies PSV, kur viņu gaida ar atplestām rokām. ko par šo domā Milānas eksperti?
to pašu dzirdēju tāpēc domāju ka MVB ir uz robežas ar Galliani taupības politiku
, 2012-05-10 23:00, pirms 12 gadiem
Par 25. augustu +

Esmu laikam palaidis garām Bommela vēlmi par 2 gadu līgumu, bet ja tā ir taisnība, tad varētu būt, ka šeit viņu ceļi šķiras, jo visticamāk Milāna vairāk par gadu nepiedāvās
, 2012-05-11 06:48, pirms 12 gadiem
Nereāli sasmējos pie "Nočerīno free agent" un "Antonīni zvērs aizsardzībā", bet ko tad tur, tie jau tipiskie Milānas fani - labākais klubs pasaulē ar labākajiem spēlētājiem galaktikā!
, 2012-05-11 12:15, pirms 12 gadiem
Nu pa lielam tā arī bija - 500k-1m top klubam ir nekas. Antonini bija varbūt 2 ļoti labas spēles sezonā, tāpēc arī Milāna meklē kārtējo jauno LB. Kā tu izveidoji tik spēcīgu secinājumu par tipiskajiem Milānas faniem, man tā arī nekļuva skaidrs - protams, tā nav taisnība, jo mēs visi lieliski zinām, ka šo vietu ieņem Juventus ...
, 2012-05-11 14:36, pirms 12 gadiem
Andromeeds rakstīja: labākais klubs pasaulē ar labākajiem spēlētājiem galaktikā!
Tu tiešām tā domā? Paldies!
, 2012-05-11 16:09, pirms 12 gadiem
Mazie, jūs tikai tikko apstiprinājāt manu pieņēmumu
, 2012-05-11 17:11, pirms 12 gadiem
Nu tad cerams, ka arī, piemēram, tava avatara varonis Giovinco spēs Juvi pievilkt līdz šādam statusam - labākajam klubam pasaulē

Pag, sorry, vai es teicu Giovinco? Es, protams, biju domājis Borriello
, 2012-05-11 19:06, pirms 12 gadiem
Nu, bet, protams, Ambrozini, Indzagi un co atnesa tik ļoti kāroto titulu. Wait...
, 2012-05-11 22:40, pirms 12 gadiem
Nu tad jau redzēsim nākamsezon, ko Juventus iespēs spēlējot trijās frontēs. Man nez kāpēc ir tādas aizdomas, ja izkritīs Pirlo (kas šosezon ne reizi nenotika), tad Juvei ļoti plāni klāsies - tik no 1 spēlētāja atkarīgas komandas vēl ir jāpameklē

P.S. nav nekas pret Juvi, bet šie zvaigznāji gan par daudz muld
Duglass Luiss. Foto: Reuters/Scanpix
5

Čempionu līgā iekļuvusī "Aston Villa" spiesta pārdot Luisu "Juventus"

Anglijas Premjerlīgā ceturto vietu ieguvusī Birmingemas "Aston Villa" vienojusies ar Itālijas klubu Turīnas "Juventus" par spēlētāju apmaiņas darījumu, kura rezultātā Duglass Luiss dosies uz Itālijas ziemeļiem.
Tjagu Mota. Foto: Reuters/Scanpix
1

Boloņu līdz ČL aizvedušais Mota apstiprināts ''Juventus'' galvenā trenera amatā

LETA. Tjagu Mota trešdien tika apstiprināts Itālijas A sērijas futbola komandas Turīnas "Juventus" galvenā trenera amatā.
Marko Baroni. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Baroni nomaina Tudoru pie Romas "Lazio" stūres

LETA--AFP. Marko Baroni nomainījis Igoru Tudoru pie Itālijas A sērijas futbola komandas Romas "Lazio" stūres, informē klubs.