Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: "SMScredit.lv" pieveic "Latgali", "Energija" grauj "Prizmu"

Jānis Celmiņš

LAČ: "SMScredit.lv" pieveic "Latgali", "Energija" grauj "Prizmu"
Foto: lhf.lv

Sestdien, Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā notika divas spēles. Elektrēnu „Energija” visai negaidīti ar 7:0 sagrāva HS „Rīga/Prizma”, kura cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs un „SMScredit.lv” izbraukumā ar 4:3 apspēlēja DHK „Latgale”.

HS „Rīga/Prizma” savā laukumā uzņēma Lietuviešu komandu Elektrēnu „Energija” un spēlējot, praktiski spēcīgākajā sastāvā, ar 0:7 (0:1, 0:3, 0:3) atzina viesu komandas pārākumu. Jāatzīmē, ka tā bija „Prizmas” pirmā neveiksme sezonā pret „Energija. Iepriekšējās spēlēs tika izcīnītas divas minimālas uzvaras pamatlaikā un viena bullīšos. Leišiem ar 4 (1+3) punktiem rezultatīvākais bija Romāns Aliapkins, 3 (2+1) punkti Tomasa Višņauska kontā. Prizmiešiem tagad, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs jācer uz HK „Rīga95” neveiksmi. Lai iekļūtu kārotajā sešiniekā, Vjačeslava Nazarova vadītai komandai atlikušajās divās spēlēs ir jāizcīna četri punkti (pret „Energija” un „LM2”).

Otrajā dienas spēlē „SMScredit.lv” Daugavpilī ar 4:3 (1:1, 2:1, 1:1) apspēlēja vietējo DHK „Latgale”. Kaut arī mājinieki divas reizes atradās vadībā, uzvaras kausi tika nosvērti pār labu kreditoriem. Uzvarētāju rindās vārtus guva Andrejs Lavrenovs, Agris Ozoliņš, Romāns Glazkovs un Jurijs Kļujevskis. „Latgalei” precīzi bija Aleksandrs Dobrovoļskis, Dmitrijs Fuņikovs un Renārs Zeltiņš. Pēc šīs uzvaras „SMScredit.lv” vienība nodrošinājusi sev otro vietu turnīra tabulā, tādējādi iesaistoties play-off cīņās no pusfināla.

Turnīra pārliecinošie līderi ar 88 punktiem ir „Ozolnieki-MONARCH” un savu pēdējo regulārā čempionāta spēli svētdien aizvadīs pret jaunajiem HK „Rīga95” hokejistiem. Pēc šīs spēles Monarhiem tiks pasniegts regulārās sezonas uzvarētāja kauss.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija