Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Labu ritmu uzņēmušais Girgensons, visticamāk, izlaidīs "Sabres" nākamo spēli

Krišs Upenieks

Labu ritmu uzņēmušais Girgensons, visticamāk, izlaidīs "Sabres" nākamo spēli
Zemgus Girgensons uzbrukumā
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo ''Sabres'' uzbrucējs Zemgus Girgensons izlaidīs komandas nākamo spēli regulārajā turnīrā, vēsta pieejamā informācija kluba oficiālajā ''Twitter'' kontā.

Girgensons nav iedzīvojies savainojumā, bet gan esot nedaudz apslimis, kā rezultātā diezgan droši var teikt, ka Zemgus nepiedalīsies Bufalo ''Sabres'' spēlē pret Bostonas ''Bruins'', kas notiks naktī uz svētdienu pulksten 2:00 pēc Latvijas laika.

Zemgus nepiedalījās ''Sabres'' pirmsspēles treniņā, un ''Sabres'' raksta, ka Girgensona sakarā lēmums tiks pieņemts īsi pirms spēles, bet, visticamāk, latvietis šonakt laukumā nedosies.

Iepriekšējā spēlē ''Sabres'' ar 4:3 pieveica Ņujorkas ''Islanders'', bet Girgensons uz ledus bija 16 minūtes un 46 sekundes (1:55 mazākumā), kuru laikā izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. Vienu spēli iepriekš Girgensons mazākumā guva vārtus pret ''Ducks''.

Latvijas uzbrucējam pret ''Ducks'' bija sestais vārtu guvums šosezon un desmitais punkts aizvadītajās 49 spēlēs. Girgensons turklāt divus vārtus guvis pēdējās četrās spēlēs, abas reizes to paveicot mazākumā. Vairāk par diviem vārtiem mazākumā šosezon guvuši tikai četri NHL spēlētāji (visvairāk – pieci – ir Aleksandram Barkovam no Floridas), kamēr pa diviem vārtiem tagad guvuši 24 spēlētāji.