Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers nedēļas MVP Austrumos, Rietumos Karijs pārspēj Hārdenu

Rolands Eliņš

Batlers nedēļas MVP Austrumos, Rietumos Karijs pārspēj Hārdenu
Džeimss Hārdens un Stefens Karijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi 2017. gada pirmās nedēļas labākos spēlētājus. Šo godu savās konferencēs ieguvuši Džimijs Batlers no Čikāgas "Bulls" un Stefens Karijs no Goldensteitas "Warriors".

Džimijs Batlers nedēļas labākā spēlētāja balvu Austrumos ieguvis trešo reizi savā karjerā un otro reizi šosezon. Batlers sarūpēja Čikāgas komandai trīs uzvaras trīs spēlēs, turklāt izcēlās ar vidēji gūtiem 38 punktiem, kas bija labākais rezultāts visā līgā aizvadītajā nedēļā. Batleram arī vidēji 9.3 atlēkušās bumbas un 6.3 piespēles, turklāt pret "Hornets" viņš guva veselus 52 punktus.

Rietumos savukārt par labāko atzīts pagājušo divu sezonu MVP Stefens Karijs, kurš palīdzēja "Warriors" uzvarēt trijās no četrām spēlēm. Karijs vidēji sameta 31.8 punktus un izdalīja 5.5 rezultatīvas piespēles, kā arī savāca 4.5 atlēkušās bumbas.

Šosezon par nedēļas labāko Karijs atzīts pirmoreiz, turklāt sīvā konkurencē ar Džeimsu Hārdenu. Hārdens nokārtoja "Rockets" četras uzvaras četrās spēlēs, turklāt vidēji mačā izcēlās ar gandrīz "triple-double" (26 punkti, 11 piespēles, deviņas atlēkušās bumbas). Hārdens šosezon jau trīsreiz ieguvis nedēļas MVP balvu.

Kandidātu sarakstā Rietumu konferencē vēl tika izvirzīti "Clippers" pārstāvji Deandrē Džordans un Ostins Riverss, Memfisas spēlētāji Zeks Rendolfs un Maiks Konlijs, Eriks Bledso no Fīniksas, Lamarkuss Oldridžs no Sanantonio, kā arī Sīdžejs Makolums no Portlendas. Taču šajā sarakstā nebija nedēļu ar vidēji spēlē 36 punktiem pabeigušā "Thunder" līdera Rasela Vestbruka, kura komandai 1-3 bilance.

Bet Austrumos pretendentu vidū bija Lebrons Džeimss, Aizeja Tomass no "Celtics", Deniss Šrēders no Atlantas, Indiānas pārstāvji Pols Džordžs un Džefs Tīgs, kā arī Džoels Embīds no "76ers".

Izmantotie resursi:
Jimmy Butler, Stephen Curry named Players of...

     [+] [-]

, 2017-01-10 01:43, pirms 7 gadiem
Hārdens vairāk bija pelnījis.

     [+] [-]

, 2017-01-10 01:48, pirms 7 gadiem
Porziņģa mājaslapā - Kristaps Porzingis FAN Page - jau ir pieejami HD streami priekš šodienas spēles pret New Orlean Pelicans. Ņujorkas streams būs online dažas minūtes pirms spēles, bet Pelicans HD streams jau ir iespējams slēgt iešā un skatīties. Priekā

     [+] [-]

, 2017-01-10 10:01, pirms 7 gadiem
Saņem nedēļas MVP kuponu un nākamajā spēlē gūst 1 p - gadās arī tā, nevajag pārmest KP un pārejiem par īsām neveiksmēm