Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramosam piecu spēļu diskvalifikācija

Andrejs Siliņš

Ramosam piecu spēļu diskvalifikācija
Serhio Ramoss (pa kreisi) cīņā pret "Celta Vigo"
Foto: AP/Scanpix

Par Spānijas Karaļa kausa astotdaļfināla spēlē pret "Celta Vigo" saņemto noraidījumu Madrides "Real" aizsargs Serhio Ramoss saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju, ceturtdien lēmusi Spānijas futbola federācija. Tas Žuzē Mourinju vadītajai komandai tuvākajos mačos varētu radīt zināmas problēmas aizsardzībā.

Otrā puslaika vidū Ramoss veica rupju noteikumu pārkāpumu, par ko saņēma dzelteno kartīti. Tas bija jau otrais Ramosam piešķirtais brīdinājums, līdz ar to centra aizsargam laukums bija jāatstāj. Tas gan neliedza "Real" pārliecinoši izcīnīt uzvaru (4:0) un iekļūt Karaļa kausa ceturtdaļfinālā.

Vainu pastiprinošs apstāklis noteikti bija Ramosa uzvedība pēc sarkanās kartītes saņemšanas. Proti, karstasinīgais futbolists mača galvenajam tiesnesim esot pateicis "Tu esi blēdis. Tu centies mūs sad**** visu spēli." Savukārt, jau ejot uz ģērbtuvēm, Ramoss pievērsies arī ceturtajam tiesnesim, veltot tik pat nelaipnus izteicienus "Tā tas notiek vienmēr, tu, nelieti!"

Protams, šādi izteikumi nepalika bez sekām, un Spānijas futbola federācija šodien nolēma Ramosam piešķirt piecu spēļu diskvalifikāciju, kas attiecas uz Spānijas "La Liga" čempionātu un Karaļa kausu, bet ne UEFA Čempionu līgu.

Tas radīs zināmas problēmas Mourinju vadītās komandas aizsardzības centrā - bez Ramosa spēlēt nevar arī Pepe, kurš ārstē savainojumu. Līdz ar to komandā palikuši veterāns Rikardu Karvalju, talantīgais jauneklis Rafaels Varāns un tikko no savainojumu atgriezies Rauls Albiols.

Pats vaininieks atvainojies par izteikumiem, taču domas par soģiem nav mainījis: "Esmu sarūgtināts par sarkano kartīti. Zinu šo tiesnesi jau labu laiku, bet man nekad nav bijušas labas izjūtas par viņu. Dažreiz epizodes karstumā tu pasaki lietas, ko tev nevajadzētu teikt. Par to es vēlos atvainoties."

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2013-01-10 23:55, pirms 11 gadiem
"Tā tas notiek vienmēr, tu, nelieti!"

Paklausoties ka lamajas Latvijas virsliga tad shadi Ramosa izteicieni musu sogiem butu komplimenti!

P.S. Uzskatu ka piecas speles pa daudz,1-2,bet ne vairak!

  +4 [+] [-]

, 2013-01-10 23:56, pirms 11 gadiem
To jau vareja gaidit,tipisks reals.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-11 00:30, pirms 11 gadiem
neko sev,5 spēles,tā federācija nav bišku traka palikusi,gandrīz tāds pats sods,kā pirms pāris sezonām Pepem,par atklātu speršanu vienam Getafe spēlētājam un sitienu pa seju otram

     [+] [-]

, 2013-01-11 01:39, pirms 11 gadiem
"Tu esi blēdis. Tu centies mūs sad**** visu spēli."

Kāds šeit vārds slēpjas, es tā īsti arī nesapratu? Vai arī nav mūs, bet mūsu, tad gan sanāk viss kā nākas.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 04:55, pirms 11 gadiem
visticamāk ''mums''
samss rakstīja: "Tu esi blēdis. Tu centies mūs sad**** visu spēli."

Kāds šeit vārds slēpjas, es tā īsti arī nesapratu? Vai arī nav mūs, bet mūsu, tad gan sanāk viss kā nākas.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 09:21, pirms 11 gadiem
Velns viņ zin kas tam Ramosam bija uznācis, tāda sajūta, ka tā kā Pepes nav - tā ļaunie gari iemiesojas Serhio. Pirmā dzeltenā pilnīgi muļķīga (apzināts spēriens pa kājām pretiniekam , jo tas atļāvās neizsist bumbu ārpus laukuma, kamēr Benzemā gulēja savainots), otrā jau brieda ilgāku laiku - TSO vajadzēja viņu nomainīt agrāk uzlaižot Albiolu. tas Maura izgājiens ar sišanu pa rezerves bumbu arī drusku dīvains bija..

     [+] [-]

, 2013-01-11 09:26, pirms 11 gadiem
Žuze??? Nopietni?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 09:44, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: "Tā tas notiek vienmēr, tu, nelieti!"

Paklausoties ka lamajas Latvijas virsliga tad shadi Ramosa izteicieni musu sogiem butu komplimenti!

P.S. Uzskatu ka piecas speles pa daudz,1-2,bet ne vairak!
Kad Tu esi apmekleejis kaut vienu virsliigas speeli?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 12:44, pirms 11 gadiem
Reals paliek Reals!

     [+] [-]

, 2013-01-11 16:22, pirms 11 gadiem
Ramosam reizēm tiešām ver ciet. Vai tiešām tas bija vajadzīgs? Un, protams, ka par tiesnešu apvainošanu jārealizē papildu sankcijas. Pamatota diskvalifikācija.
Bet mūsu Virslīgas fans Modrītis kārtējo reizi izceļas ar fascinējoši smieklīgiem komentāriem Varētu domāt, ka Ramoss to visu teica latviešu valodā

     [+] [-]

, 2013-01-11 16:24, pirms 11 gadiem
ZajacLV rakstīja: Žuze??? Nopietni?
Nopietni.
[ʒuˈzɛ moˈɾiɲu] = Žuze Morinju