Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" ar Kalniņu vārtos izcīna uzvaru pret Kuldas "Severstal"

Rolands Eliņš

"Jokerit" ar Kalniņu vārtos izcīna uzvaru pret Kuldas "Severstal"
Jānis Kalniņš. Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Latvijas hokeja vārtsargs Jānis Kalniņš izcīnījis savu trešo uzvaru KHL spēlēs pēc kārtas un sesto iepriekšējos septiņos mačos, palīdzot „Jokerit” šodien viesos ar 4:3 pārspēt „Severstal”.

Jānis Kalniņš šodienas mačā atvairīja 24 no pretinieku 27 metieniem. Visas trīs reizes Kalniņš tika pārspēts mača pirmajā pusē, kad „Severstal” sastāvā divus vārtus guva Iļka Hohlovs, bet vienreiz precīzi meta Jurijs Trubačevs.

„Severstal” 34. minūtē izvirzījās vadībā ar 3:1, taču „Jokerit” izdevās atspēlēties, kā arī 57. minūtē pārņemt vadību, pateicoties Jeses Joennsū precīzajam metienam, kas izrādījās uzvaru nesošais.

Kalniņam šī bija sezonas 20. spēle „Jokerit” sastāvā un 14. uzvara. Ar Kalniņu vārtos „Jokerit” sekmīgi spēlējusi tieši pēdējā laikā, jo iepriekšējās septiņās spēlēs, kad viņš devies pamatsastāvā, komanda tikusi pie sešām uzvarām.

„Jokerit” ar 52 punktiem 35 spēlēs saglabā trešo vietu Rietumu konferencē, kamēr „Severstal” atrodas desmitajā vietā, tieši aiz Rīgas „Dinamo”, tiesa, atpaliekot par astoņiem punktiem.

„Sverstal” sastāvā šodien Artūrs Kulda nospēlēja 17:44 minūtes, kurās atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, diviem bloķētiem metieniem un vienu spēka paņēmienu.

Citā šodienas mačā CSKA ar 3:0 atstāja sausā Ufas „Salavat Yulaev”, kas nesen viesojās Rīgā, bet „Avtomobolist” ar 5:3 pārspēja „Kunlun”, lai gan līdz mača 25. minūtei atradās iedzinējos ar 0:2.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-12-09 22:19, pirms 5 gadiem
20 spēlēs 14 uzvaras,tā neko sev,nav viens no top vārtsargiem?

     [+] [-]

, 2018-12-09 22:34, pirms 5 gadiem
biedza22 rakstīja: 20 spēlēs 14 uzvaras,tā neko sev,nav viens no top vārtsargiem?
Kalniņs pēc atvairīto metienu skaitu ar 93.2% ir desmitais. Biļalovs ar 93.5 ir astotais labākais KHL