Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Piecas Panarina piespēles palīdz "Blue Jackets" uzvarēt "Devils"

Piecas Panarina piespēles palīdz "Blue Jackets" uzvarēt "Devils"
Artemijam Panarinam piecas piespēles mačā pret "Devils"
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās piecas spēles. Aizraujošie notikumi norisinājās Ņūdžersija, kur Artemijs Panarins atdeva piecas rezultatīvas piespēles, palīdzot „Blue Jackets” pieveikt „Devils”.

Vašingtonas „Capitals” ar 4:2 pārspēja Ņujorkas „Rangers”. Otrā perioda vidū komanda no ASV galvaspilsētas izvirzījās vadībā ar 2:0, taču trešdaļas beigās Mihaels Grabners lieliski pieslēdzas uzbrukumam, saņēma piespēli zonas vidū un neviena netraucē iemeta ripu vārtos, samazinot deficītu – 2:1. Trešā perioda vidū Pols Kerijs pacīnījās par ripu laukumā stūrī un piespēlēja Jesperam Fastam, kurš ar metienu vienā pieskārienā no vārtu priekšās panāca izlīdzinājumu – 2:2. Trīsarpus minūtes līdz pamatlaika beigām aizsargs Mets Niskanens labi pacīnījās par atlēkušo ripu, ieraidot to vārtos – 3:2, gūstot savus pirmos vārtus jaunajā sezonā, bet nedaudz vēlāk Toms Vilsons ar sologājienu izlauzās pie vārtiem, pa ceļam apspēlējot gan aizsargu, gan vārtsargu – 4:2. „Capitals” tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas.

Kolambusas „Blue Jackets” ar 5:3 uzvarēja Ņūdžersijas „Devils”. Visos piecos uzvarētāju vārtos piedalījās uzbrucējs Artemijs Panarins, kurš šosezon tika aizmainīts no Čikāgas „Blackhawks”. Pirmajā periodā „Devils” izvirzījās vadībā – 0:2, taču pēc 40 nospēlētājām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 3:3. Uzvaras vārtus ar metienu no iemetiena apļa guva Aleksandrs Venbergs trešās trešdaļas sākumā – 4:3, bet Zaks Verenski panāca 5:3, ar stipru metienu pabeidzot kombināciju, kas tika uzsākta ar uzvarēto iemetienu.

Citos mačos „Golden Knights” pēcspēles metienu sērijā pārspēja „Predators” ar 4:3, bet Vegasas vārtsargs Malkolms Subens pirmo reizi spēlēja pret brāli Pīkeju, atvairot 41 metienu, bet Mets Damba papildlaikā atnesa „Wild” uzvaru pār „Ducks” ar 3:2.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 10. decembri ar 12 mačiem. Spēle starp „Blues” un „Red Wings” sāksies plkst. 20:00 pēc Latvijas laika, to būs iespējams vērot bezmaksas NHL mājas lapā.

NHL spēles, 9. decembris

SpēleRezultāts
Blue Jackets – Devils5:3
Rangers – Capitals2:4
Golden Knights – Predators4:3 PM
Sabres – Blackhawks2:3 PL
Wild – Ducks3:2 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-12-09 09:04, pirms 6 gadiem
Kurs tur teica ka Panarins ir nekas, bez Cikagas pirmas mainas partneriem? Klaunu bars!!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-09 09:32, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Kurs tur teica ka Panarins ir nekas, bez Cikagas pirmas mainas partneriem? Klaunu bars!!!!
vispaar zini kuraa vietaa Kolumbusa NHL tabulaa,kaut kaa stipri shaubos ka vinjam tur sliktaaki mainjas partneri kaa Chikaagaa,ja ne pat labaaki uz sho briidi.Hokejists jau labs,bet nav jau uz vaajaaku komandu paargaajis,ka tagad vajag celt pirkstus gaisaa deelj vienas izcilas speeles

  -2 [+] [-]

, 2017-12-09 09:40, pirms 6 gadiem
LOL! Nemaz nezināju, ka Čikāga Panarinu ir aiztreidojusi!

  -2 [+] [-]

, 2017-12-09 09:47, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: vispaar zini kuraa vietaa Kolumbusa NHL tabulaa,kaut kaa stipri shaubos ka vinjam tur sliktaaki mainjas partneri kaa Chikaagaa,ja ne pat labaaki uz sho briidi.Hokejists jau labs,bet nav jau uz vaajaaku komandu paargaajis,ka tagad vajag celt pirkstus gaisaa deelj vienas izcilas speeles
Panarins ir šī kluba rezultatīvākais spēlētājs, un šoreiz ir retā reize, kad es pilnībā piekrītu Maiklam, es arī ierēcu par tiem, kuri te bļāva, ka Panarins bez Keina pārstās būt rezultatīvs.

     [+] [-]

, 2017-12-09 09:50, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: vispaar zini kuraa vietaa Kolumbusa NHL tabulaa,kaut kaa stipri shaubos ka vinjam tur sliktaaki mainjas partneri kaa Chikaagaa,ja ne pat labaaki uz sho briidi.Hokejists jau labs,bet nav jau uz vaajaaku komandu paargaajis,ka tagad vajag celt pirkstus gaisaa deelj vienas izcilas speeles
kapec vienas speles ? vins stabili rezultativakais speletajs

  +1 [+] [-]

, 2017-12-09 09:57, pirms 6 gadiem
Joprojām šokā par Vegasu, tiešām tiks play-off? ja šādi turpinās, tad visas iespējas.

     [+] [-]

, 2017-12-09 11:08, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Panarins ir šī kluba rezultatīvākais spēlētājs, un šoreiz ir retā reize, kad es pilnībā piekrītu Maiklam, es arī ierēcu par tiem, kuri te bļāva, ka Panarins bez Keina pārstās būt rezultatīvs.
nu vai tad es teicu ka Panarins slikts speeleetaajs,pat ljoti labs,tik nedomaaju ka vinja rezultativitaates augumam ir kaads sakars ar to,ka nespeelee kopaa ar Keinu,jo kaa jau teicu,Kolumbusai uz sho briidi ir pat speeciigaaks sastaavs kaa Chichago

  +1 [+] [-]

, 2017-12-09 14:56, pirms 6 gadiem
Liekās ,ka Čikāga,kā komanda,ir krietni zaudējusi,aizmainot Panarinu,ko arī redzam šobrīd turnīra tabulā.Gan Keins ,gan Panarins ir ļoti rezultatīvi spēlētāji un var iztikt viens bez otra,tomēr spēlējot kopā,tas bija dubults spēks.Tagad Čikāgai visas sezonas garumā būs aktuāls jautājums,iekļūt izslēgšanas spēlēs par Stenlija kausu.