Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Nespējām uzlauzt "Neftekhimik" aizsardzību, tas arī viss!"

Jānis Pārums

Rautakallio: "Nespējām uzlauzt "Neftekhimik" aizsardzību, tas arī viss!"
Peka Rautakallio
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Ņižņekamskas "Neftekhimik" komandu spēles (2:5) komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri, attiecīgi, Peka Rautakallio un Vladimirs Golubovičs.

Peka Rautakallio, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris: "Nespējām salauzt "Neftekhimik" aizsardzību, viņu vārtsargs spēlēja lieliski, tas arī viss! Nedomāju, ka ir būtiska atšķirība, kā mēs spēlējam mājās un pretinieku laukumā, atšķirība ir tajā, kā mēs sasniedzam rezultātus. Izbraukumā spēlējām labi, tāpēc arī bija uzvaras. Arī šajās trijās spēlēs, kuras zaudējām mūsu sniegums bija labs, taču ne tik, lai tik labs, lai tiktu pie panākumiem. Ņiživija spēles laiks? Viņš joprojām strādā smagi, lai tiktu atpakaļ savā labākajā formā.

Vladimirs Golubovičs, Ņižņekamskas "Neftekhimik" galvenais treneris: "Prieks šeit atgriezties un spēlēt, jo tomēr Rīgā pavadīti pieci gadi... Esmu gandarīts par savas komandas uzvaru. Puiši bija labi noskaņojušies spēlei, taču joprojām redzu problēmas arī mūsu sniegumā. Pagaidām ļaujam pretiniekiem spēlēt tā, kā viņi grib. Rīdziniekiem bija daudz iespēju, taču viņi tās neizmantoja. Mūs zināmā mērā pavadīja veiksme. Treniņos cītīgi strādājam un esam labi nokomplektējuši savu uzbrukuma līniju. Šovakar vienkārši izmantojām savas iespējas. Visa komanda centās un pašaizliedzīgi cīnījās.

Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +5 [+] [-]

, 2011-12-09 22:17, pirms 12 gadiem
Nav komentāru

  +1 [+] [-]

, 2011-12-09 22:17, pirms 12 gadiem
Peka vai nu izstasta visu vai ari nepasaka neko diena no dienas atskjiras iespejams kluba adiba pateikusi lai mazak runa?

  +4 [+] [-]

, 2011-12-09 22:21, pirms 12 gadiem
nervi čupā.!Piedzēros aiz krenķiem.

  +7 [+] [-]

, 2011-12-09 22:21, pirms 12 gadiem
Nebija nūjas arī noregulētas spēlētājiem
To piemirsa pateikt!
Cik izgājieni,tik vārtsargam virsū!

  +1 [+] [-]

, 2011-12-09 22:24, pirms 12 gadiem
Viens tikai mierina - tuvākie konkurenti CSKA un Lev arī pagrūda.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-09 22:30, pirms 12 gadiem
kārtējā mēnešreize nedēļas garumā.Neviena metīena no zilās līnijas neapstādinot ripu,tikai uzmetieni.Motivācija-9. vieta vēl tālu aizmugurē.

     [+] [-]

, 2011-12-09 22:47, pirms 12 gadiem
Šodienas spēli, un ne tikai šodienas, ļoti labi manuprāt raksturo Kreipāna komentārs : par pretinieku - precīzs metiens, varbūt arī ripu kāds vārtu priekšā "pielaboja" un tā ielido vārtu augšējā stūrī...
par mūsējiem - atskan tiesneša svilpe, diemžēm ripa vārtos neieslīd... .

  -2 [+] [-]

, 2011-12-09 23:07, pirms 12 gadiem
KaputHitler rakstīja: Nebija nūjas arī noregulētas spēlētājiem
To piemirsa pateikt!
Cik izgājieni,tik vārtsargam virsū!
gribētu redzēt ko tu izdarītu izgājienos gudrīt, un Tu varētu noregulēt savas smadzenes, vai vienkārši klusēt.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-09 23:13, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti kāpēc vel pirms preses konferences es zināju ko Pekka teiks ?
kādas ir pc pēc spēlēm liepājā, atvaino, bet kafeinīcā ripa Uzavas alus pat garšo pēc urīna.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-12-09 23:33, pirms 12 gadiem
Problemas ar uzbrukuma noslegumu ir, bet shodien bija melnaa diena. Divas reizes vartsargam neredzot ripu taa trapija vinjam pa kjiveri. Pashi saprotiet 10 cm uz vienu vai otru pusi un ripa zem parliktnja...drumi tiesham, vinjiem bira viss, mums nekas. Bet globali ,protams, ja pirmai mainjai neizdodas iemest, tad uzvareet ir gruuti. Joprojam gan uzskatu, ka komanda ir laba sportiskaa formaa, pirmaa mainja nav nosedusies, tikai mazaak veiksmes pavada, vinji joprojam noskrien pretiniekus un izveido kaudzi momentu. Komanda spele labi, bus veiksme un buus atkal daudz uzvaru !!!

  +1 [+] [-]

, 2011-12-09 23:44, pirms 12 gadiem
lacoste_123 rakstīja: Problemas ar uzbrukuma noslegumu ir, bet shodien bija melnaa diena. Divas reizes vartsargam neredzot ripu taa trapija vinjam pa kjiveri. Pashi saprotiet 10 cm uz vienu vai otru pusi un ripa zem parliktnja...drumi tiesham, vinjiem bira viss, mums nekas. Bet globali ,protams, ja pirmai mainjai neizdodas iemest, tad uzvareet ir gruuti. Joprojam gan uzskatu, ka komanda ir laba sportiskaa formaa, pirmaa mainja nav nosedusies, tikai mazaak veiksmes pavada, vinji joprojam noskrien pretiniekus un izveido kaudzi momentu. Komanda spele labi, bus veiksme un buus atkal daudz uzvaru !!!
Piekrītu, šovakar vienkārši trūka veiksmes. Taču parasti Fortūna pēc kāda laika šo "parādu" atdod, reizi šogad tā jau bija, ceru vien, ka veiksmīgais periods sāksies drīz un būs krietni ilgāks par neveiksmīgajiem.

     [+] [-]

, 2011-12-09 23:45, pirms 12 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: kad pokemoni beidzot sapratīs.nav nekāds - "gribētu redzēt kā tu to dari utt". KATRS DARA SAVU LIETU!!
sprukts mēģina iegūt gada baltu kā lempīgākais sportists, mēs to mēģinam nodrošināt
Sprukts caurmeera ir labs centrs...vinjam viss jadara tik nedaudz atrak un jabeidz domaat ka golu ieskaita tikai tad ja ieved ripu tukshos vartos, bet man ljoti patiik vinja nestandarta gajieni, diez gan laba piespelju kultuura un skatieties kaa gribat, 1maa mainja spele izcili, tatad arii Janka tur iederas. Dinamo vinsh ir labakais centrs neshaubiigi. Ja gribam kritizeet, mums netrukt ko, visaadi arzemnieki par kuriem Bukijs nav ne ar ko sliktaaks.

     [+] [-]

, 2011-12-09 23:46, pirms 12 gadiem
denebs rakstīja: Piekrītu, šovakar vienkārši trūka veiksmes. Taču parasti Fortūna pēc kāda laika šo "parādu" atdod, reizi šogad tā jau bija, ceru vien, ka veiksmīgais periods sāksies drīz un būs krietni ilgāks par neveiksmīgajiem.
Es ar ceru. Ir pilniigi skaidrs ka Dinamo cinisies konference par 6-8 vietu shogad, augstak tikt buus ljoti gruuti, zemaak nokrist praktiski neiespejami DINAMO RIGA

  +2 [+] [-]

, 2011-12-10 00:13, pirms 12 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: kad pokemoni beidzot sapratīs.nav nekāds - "gribētu redzēt kā tu to dari utt". KATRS DARA SAVU LIETU!!
sprukts mēģina iegūt gada baltu kā lempīgākais sportists, mēs to mēģinam nodrošināt
+1000

  +1 [+] [-]

, 2011-12-10 09:34, pirms 12 gadiem
Trūkst vertikālas spēles, atkal muļļāšanās gar bortiem un paralēlas piespēles