Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Par KHL nedēļas labākajiem atzīst divus Ozoliņa "Torpedo" spēlētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par KHL nedēļas labākajiem atzīst divus Ozoliņa "Torpedo" spēlētājus
Damirs Žafjarovs. Foto: TorpedoNN

Kontinentālā hokeja līga pirms izlašu pauzes nosaukusi aizvadītās nedēļas, ieskaitot arī šīs nedēļas pirmdienu, labākos spēlētājus. Atzinība tikusi somam, zviedram un diviem krieviem.

Par labāko vārtsargu nosaukts Harri Seteri no Novosibirskas "Sibir". Viņš uzvarēja divos no trim mačiem, atvairot 97,59% metienu un vidēji ielaižot 0,67 ripas. Uzvarā pret Kazaņas "Ak Bars" soms 20. reizi KHL karjerā nosargāja savus vārtus sausā (2:0).

Labākā aizsarga gods ticis Teodoram Lennstremam. Ņižņijnovgorodas "Torpedo" hokejists trīs spēlēs izcēlās ar trim vārtiem un trim piespēlēm. Viņš vidēji uz ledus pavadīja 21:45 minūtes. Zviedra kontā 17 metieni, divi bloķēti metieni un divreiz nopelnīts vairākums. Lennstrems KHL spēlē pirmo sezonu.

Par labāko uzbrucēju atzīts cits "Torpedo" hokejists – Damirs Žafjarovs. Viņš trīs cīņās izcēlās ar pieciem vārtiem un divām piespēlēm. Mačos pret Jaroslavļas "Lokomotiv" un "Sochi" Žafjarovs iemeta uzvaras ripas, turklāt pret Sočiem viņš pirmo reizi karjerā izcēlās ar hat-trick. Jāpiezīmē, ka pagājušajā sezonā Žafjarovs trīs reizes tika atzīts par nedēļas labāko uzbrucēju.

Kirils Meļņičenko atzīts par nedēļas labāko jauno spēlētāju. 19 gadus vecais Soču uzbrucējs trīs mačos kopā savāca 0+2, kā arī +2 lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/11/09/...