Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šehura: "Jāturas pa gabalu no noraidīto soliņa"

Šehura: "Jāturas pa gabalu no noraidīto soliņa"
Pols Šehura
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien zaudētās spēles Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Šehura atzina, ka pie vainas bijuši paši rīdzinieki, konkrēti, neizmantotās hokejistu iespējas un daudzie noraidījumi.

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Šehura pēc šodienas zaudējuma Ufas "Salavat Yulaev" bija nesaudzīgs pret sevi un saviem komandas biedriem: "Mums ir jāspēlē labāk un jāturas pa gabalu no noraidīto soliņa. Nākamais – savu momentu realizācija. Es zinu, ka visa komanda var spēlēt daudz labāk nekā to darījām šodien. Šis bija ļoti, ļoti slikts zaudējums."

Tāpat hokejists norādīja uz otrā perioda izskaņu, kad īsā laikā rīdzinieki ielaida divas ripas: "Kāpēc zaudējām divus vārtus pēc kārtas? Atbilde ir vienkārša – pieļāvām daudz mazās kļūdas. Pārāk daudz. Tā bija mūsu vaina. Principā atdevām viņiem vārtus.. Šī nebija mūsu spēle. Nespējām paši gūt pietiekami daudz vārtus un pieļāvām daudz kļūdu."

Atšķirībā no galvenā trenera Arta Ābola, Šehura garo pauzi starp spēlēm vērtēja salīdzinoši pozitīvi: "Pēc šī garā izbraukuma bija labi atpūsties. Tiešām bijām noguruši un šīs dienas bez sēlēm nāca tikai par labu. Šai spēlei fiziski bijām gatavi, bet morāli gan nē. Pārāk gribējām šo maču sarežģīt."

Uzbrucējs arī īsumā ieskicēja, kas ir jāizdara, lai izcīnītu uzvaru nākamajā mačā: "Lietas, kas uz nākamo spēli jālabo – jāizvairās no nevajadzīgiem noraidījumiem. Kā jau teicu - ir jāturas no noraidīto soliņa tālāk. Jāspēlē gudrāk aizsardzībā un jāizmanto savi momenti. Pats galvenais – nepieļaut šīs sīkās kļūdas, kuras mums šovakar maksājas spēli. Mēs varam labāk."

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2013-10-10 00:11, pirms 11 gadiem
zel, ka Polam jasaskaras ar kaut kadu Bulanovu, padziit vinu no KHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-10 00:42, pirms 11 gadiem
"spēlēm", un "pieļāvām daudz kļūdu"

     [+] [-]

, 2013-10-10 09:47, pirms 11 gadiem
Nu bez tiesneša, paši pieļava daudz kļūdu. Bez aizsargu un sodu nedienam, domāju ka spēle būtu savādaka.
Sīpoliņam novēlu ātraku atveseļošanos!

     [+] [-]

, 2013-10-10 13:51, pirms 11 gadiem
Autor izlabo šo teikumu: Tiešām bijām noguruši un šīs dienas bez sēlēm, nāca tikai par labu.