Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Spēli ietekmēja daudzie noraidījumi un Cibuļska savainojums"

Ābols: "Spēli ietekmēja daudzie noraidījumi un Cibuļska savainojums"
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Rīgas "Dinamo" ar 2:5 atzina Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu. Pēc mača komentārus sniedza abu vienību galvenie treneri.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols atklāja, ka spēli varēja nosaukt par fiziski smagu, jo iepriekšējās dienās bija gan garāka pauze, gan pārlidojums, tomēr tās Ābols uzskata par atrunām. Mača lūzuma punkts bija otrajā trešdaļā, kad pēc momenta, kurā paši dinamieši nespēja gūt vārtus, viesi uzreiz atbildēja ar ripu Telkvista vārtos.

Protams, spēles gaitu ietekmēja arī aizsarga Oskara Cibuļska savainojums pirmā perioda vidū. Ābols sacīja, ka par hokejista traumas smagumu vairāk būs skaidrs rīt, šobrīd ir zināms, ka savainots ir celis.

Tāpat Ābols par mača iznākuma iemeslu nosauca arī daudzos noraidījumus. Treneris arī piebilda, ka, protams, kritizēt tiesnešus ir aizliegts, tomēr ir manāms, ka tad, kad tiesā viens tiesnesis no šodienas dueta, rīdzinieku komandai nekas labs nav noticis.

Ufas "Salavat Yulaev" galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs pēc mača slavēja laukuma saimniekus, teikdams, ka Rīgas "Dinamo" ļoti labi spēlē savā laukumā, tomēr Ufas komanda esot rūpīgi gatavojusies šim mačam un gaidījusi tieši tādu spiedienu un agresīvu hokeju, kāds šodien bijis.

Jurzinovs tāpat sacīja, ka viņam patika savu hokejistu spēja vienmērīgi aizvadīt visus trīs periodus. Komanda esot nospēlējusi ļoti vienoti, droši vārtus sargājis arī Aleksejs Volkovs.

Jautāts par to, vai Artūrs Kulda esot attaisnojis Jurzinova cerības, Ufas galvenais treneris atbildēja apstiprinoši. Jurzinovs sacīja, ka jau pirms Latvijas hokejista pievienošanās komandai esot dzirdējuši pozitīvas atsauksmes par Kuldu, un tagad redz, ka viņs spēj paveikt lielu darba apjomu un ir pašaizliedzīgs. Šo iemeslu dēļ Latvijas aizsargs arī tiekot pie tik liela spēles laika.

     [+] [-]

, 2013-10-09 22:30, pirms 11 gadiem
Ābolam Bulanovs tiešām besī,bet nu tas Hossas noraidījums un tas ,ka uz 2min bijām trijatā bija tāds nedaudz dīvains,maigi sakot!

  +3 [+] [-]

, 2013-10-09 22:33, pirms 11 gadiem
Nu, ja ar to Bulanovu ir tā kā Ābols saka, tad vajag kaut kā rīkoties. Lai savāc spēles protokolus, video no DRīgas spēlēm, kuras šis tiesājis un lai stāda Medvegevam priekšā.
It kā jau labs tiesnesis, Pasaules finālu, ja nemaldos, tiesāja! Var gadīties, ka viņš ir liels savas valsts un Krievijas hokeja fanāts, līdzīgi kā leišu basīša tiesneši. Tādos gadījumos 50/50 pārkāpumos vienai komandai tiek piešķirts noraidījums, kamēr otrajai nē!

  +3 [+] [-]

, 2013-10-09 22:35, pirms 11 gadiem
Vajadzētu papētīt, cik tad mūsu spēles ir tiesājis Bulanovs un cik uzvaras viņa laikā ir izcīnījuši RD. Un kāds ir uzvaru skaits pie citu tiesnešu tiesāšanas. Neatceros nevienu spēli, kur Bulanovs būtu ļāvis RD uzvarēt. Domāju, ka te var vilkt paralēles. Nesaku, ka viņš noraka spēli. Bet ir ļoti daudz epizožu, it sevišķi pie bloķēšanām, kad mums iedod 2 min, bet otrai komandai nē.

  +8 [+] [-]

, 2013-10-09 22:36, pirms 11 gadiem
Bulanovam vienmēr ir tieksme ar savām darbībām salauzt mūsējo spēles. Pēc tam nenozīmīgos brīžos atdot sodus atpakaļ.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-09 22:37, pirms 11 gadiem
Par tiesāšanu jautājumu nav. Hosa divreiz pārkāpa notiekumu un dabūja 4 minūtes, kā tam arī bija jābūt. Cita lieta, ka RD spēlēja nedisciplinēti, ar Ozo priekšgalā. Ozo pat bezatbildīgi, zinot situāciju ar 5 aizsargiem -noraidīties uz 10 minūtēm... Siksna ar pārdega, lūk arī viss kopā veidoja rezultātu.Šī spēle jāaizmirst un jādomā par Oileriem, kas būs piektdien. Slikti, ka atkal vinnēja mūsu tiešie konkurenti no Rietumiem Austrumu blices.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-09 22:39, pirms 11 gadiem
Bulanovs - tur komentāri lieki(( Bija iespēja spēli uzvarēt, bet momentu realizācija katastrofāla(( Bez Ozoliņa RD spēlēja BRIESMĪGI. Nav neviena saspēles vadītāja, absolūtas 0(( Un vēl ko pamanīju - ja mums no vadošā sastāva 2vai 3 traumējas mums ir vāks(((( Pat domāju, ka izsitot Vilsonu no sastāva, mums jau ir pamatīgas auzas(

  +2 [+] [-]

, 2013-10-09 22:41, pirms 11 gadiem
Bulanovs, nu tas izsaka visu, mīl rīdziniekus un mēs viņu fig viņ, aizmirstam, bet citreiz kaut kā izturēt viņa spiedienu, viņam na zlo

     [+] [-]

, 2013-10-09 22:50, pirms 11 gadiem
Jau teicu, ka Bulanovam jāver Rīgas vārti ciet, un viņš jāpasludina par neieredzēto personu (non-grata). Vienu, divas, pat trīs reizes vēl varētu norakstīt uz sagadīšanās, bet nu tas par traku - kā šis Rīgā, tā mūsējie zaudē... Vajag aktīvāk izmantot savus trumpjus un pieprasīt šim švaukstam neļaut tiesāt Rīgā!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-09 23:10, pirms 11 gadiem
Atceros vienu uzvaru Minskā, kur tiesāja Bulanovs, ja nemaldos 2:0 Dinamo Rīga vinnēja, bet nu tiesāja ļoti pretīgi tas vecis, bet Rīga nepadevās un vinnējām, bija baigais prieks.

     [+] [-]

, 2013-10-09 23:35, pirms 11 gadiem
bars161 rakstīja: Bulanovs - tur komentāri lieki(( Bija iespēja spēli uzvarēt, bet momentu realizācija katastrofāla(( Bez Ozoliņa RD spēlēja BRIESMĪGI. Nav neviena saspēles vadītāja, absolūtas 0(( Un vēl ko pamanīju - ja mums no vadošā sastāva 2vai 3 traumējas mums ir vāks(((( Pat domāju, ka izsitot Vilsonu no sastāva, mums jau ir pamatīgas auzas(
Nu nevajag glorificēt Ozoliņa pienesumu. Viņam pašam būtu bieži vien jāpiedomā, ko dara uz laukuma. kļūdu ir ļoti daudz. Kau t vai pēdējais 5 gols, kurš bija jānobloķē....bet tas, ka nav pienācīgu rezervju, tas gan. Cibuļški gan jau nomainīs Rēdlihs, Laviņš , lai gan Osis tagad bija labā formā un varēja just, ka spēles pavediens iet no rokas. Viens no labākajiem Rīgas komandā. Žēl, ka Kulda nav "mūsējais".

     [+] [-]

, 2013-10-09 23:45, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Par tiesāšanu jautājumu nav. Hosa divreiz pārkāpa notiekumu un dabūja 4 minūtes, kā tam arī bija jābūt. Cita lieta, ka RD spēlēja nedisciplinēti, ar Ozo priekšgalā. Ozo pat bezatbildīgi, zinot situāciju ar 5 aizsargiem -noraidīties uz 10 minūtēm... Siksna ar pārdega, lūk arī viss kopā veidoja rezultātu.Šī spēle jāaizmirst un jādomā par Oileriem, kas būs piektdien. Slikti, ka atkal vinnēja mūsu tiešie konkurenti no Rietumiem Austrumu blices.
Tas ko Tu uzrakstīji ir taisnīgi, bet šeit tas nav populāri. Ja arī kāds to iekšēji arī saprot, tad diez vai kāds RD līdzjutējs publiski atzīs, ka Bulanovs notiesāja normāli. Ne izcili vai teicami, bet normāli.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-09 23:52, pirms 11 gadiem
vo otmmazkas tagad ļepii atrada vainīgo bullshits

  +1 [+] [-]

, 2013-10-09 23:58, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas ko Tu uzrakstīji ir taisnīgi, bet šeit tas nav populāri. Ja arī kāds to iekšēji arī saprot, tad diez vai kāds RD līdzjutējs publiski atzīs, ka Bulanovs notiesāja normāli. Ne izcili vai teicami, bet normāli.
Labam tiesnesim ir jāseko noteikumu ievērošanai laukumā jūtot kā tas ietekmēs spēles būtību. Bulanovs vienkārši un mehāniski meklē kur var saskatīt noteikumu pārkāpumu un kādu sodīt. Viņam hokejs neinteresē. Un nav pat runa par kādas komandas gremdēšanu vai vilkšanu. Viņš pēc definīcijas ir sūdīgs tiesnesis.

     [+] [-]

, 2013-10-10 00:20, pirms 11 gadiem
Absolūti haotiska tiesāšana uz abām pusēm,bet,protams,ka manāmi negatīvāk uz mūsu pusi. Nekad Bulanovs nav tiesājis objektīvi DR spēles,nekad,nevienu sezonu. Domāju,ka viņam skauž,ka Odiņš no LV jau divas sezonas ir KHL labākais tiesnesis,bet Bulanovs nē. Grūti spriest. Brīžiem šķita,ka situāciju interpretēšana bija tik totāli uz 'dullo', ka tiesneši viens uz otru blenž,vai svilpt vai nesvilpt. Kā Bulanovs varēja kaut kad līgā labākā soģa balvu iegūt gadus atpakaļ,šitā tiesājot,pat elementārās situācijās svilpj bezjēgā? Tendenciozs neobjektīvs soģis ar 'skeletiem skapī'....Skumji.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-10 00:38, pirms 11 gadiem
Karlo rakstīja: Absolūti haotiska tiesāšana uz abām pusēm,bet,protams,ka manāmi negatīvāk uz mūsu pusi. Nekad Bulanovs nav tiesājis objektīvi DR spēles,nekad,nevienu sezonu. Domāju,ka viņam skauž,ka Odiņš no LV jau divas sezonas ir KHL labākais tiesnesis,bet Bulanovs nē. Grūti spriest. Brīžiem šķita,ka situāciju interpretēšana bija tik totāli uz 'dullo', ka tiesneši viens uz otru blenž,vai svilpt vai nesvilpt. Kā Bulanovs varēja kaut kad līgā labākā soģa balvu iegūt gadus atpakaļ,šitā tiesājot,pat elementārās situācijās svilpj bezjēgā? Tendenciozs neobjektīvs soģis ar 'skeletiem skapī'....Skumji.
paradi video , kur iedeva noraidijumu , kura nemaz nebij ?

     [+] [-]

, 2013-10-10 10:16, pirms 11 gadiem
purva_velns. Par tiesāšanu jautājumu nav. Hosa divreiz pārkāpa notiekumu un dabūja 4 minūtes, kā tam arī bija jābūt. Cita lieta, ka RD spēlēja nedisciplinēti, ar Ozo priekšgalā. Ozo pat bezatbildīgi, zinot situāciju ar 5 aizsargiem -noraidīties uz 10 minūtēm... Siksna ar pārdega, lūk arī viss kopā veidoja rezultātu.Šī spēle jāaizmirst un jādomā par Oileriem, kas būs piektdien. Slikti, ka atkal vinnēja mūsu tiešie konkurenti no Rietumiem Austrumu blices.

Vismaz vienā gadījumā, vainīgs nebija Siksna, bet gan pieredzējušais Žoriks, kurš gribēdams palīdzēt jaunajam atstāja vārtu priekšu tukšu....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-10 13:30, pirms 11 gadiem
Jāspēlē ar 7 aizsargiem, kāda problēma?

     [+] [-]

, 2013-10-10 14:49, pirms 11 gadiem
Kadi noraidijumi, dinamo ir bedre.