Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Zināmi visi Pasaules kausa izcīņas regbijā pusfinālisti

Jānis Celmiņš

Zināmi visi Pasaules kausa izcīņas regbijā pusfinālisti
Foto: rugbyworldcup.com

Vakar un šodien tika aizvadītas visas četras Pasaules kausa izcīņas regbijā ceturtdaļfinālu spēles. Pusfinālā vietas nodrošinājušas Velsas, Francijas, Austrālijas un Jaunzēlandes izlases.

Vakar pirmajās divās ceturtdaļfinālu cīņās uzvaras svinēja Velsa un Francija. Velsieši ar 22:10 pieveica Īrijas regbistus, bet francūži ar 19:12 pieveica Anglijas izlasi.

Šodien trešajā no ceturtdaļfināliem Austrālija pārspēja Dienvidāfrikas Republiku, tādējādi pēc divām nedēļām Pasaules kausam būs jauns īpašnieks. Divu „milžu cīņā” Austrālijas regbisti triumfēja ar 11:9.

Tikmēr pēdējā „All Blacks” kā tiek dēvēta Jaunzēlandes izlase šodien pieveica Argentīnas regbistus – 33:10.

Pusfināli risināsies jau nākamajā nedēļas nogalē. Sestdien spēkiem mērosies Velsa un Francija, bet svētdien – Austrālija un Jaunzēlande.

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-09 16:56, pirms 13 gadiem
Austrālija - Jaunzēlande būs vienkārši episks mačs. Visu cieņu Francijai un Velsai, bet tās abas komandas nobāl austrāļu un All Blacks priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-09 16:58, pirms 13 gadiem
biju pirms gada uz All Blacks pret Aus.. perfekta atmosfeera.es par to,lai finaals Welsa pret NZ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-09 17:33, pirms 13 gadiem
Tā kā Anglija jau ir izlidojusi no turnīra, tad tagad vēlos, lai kausu paņem All Blacks. Ne tikai tādēļ, ka viņi skaisti spēlē, bet arī tāpēc, ka viņi kausu nav dabūjuši 24 gadus(neskatoties uz to, ka gandrīz visu laiku tikusi uzskatīta par pašu spēcīgāko izlasi pasaulē), un tas būtu lieliski, ja viņiem šo sausuma periodu izdotos pārtraukt tieši savās mājās, savu fanātisko līdzjutēju priekšā!
Pozitīvi, ka ziņa par šodienas rezultātiem ir ielikta salīdzinoši ātri(pēc sportacentrs standartiem), bet kopējais čempionāta atspoguļojums LV vadošajā sporta portālā ir zem katras kritikas!

     [+] [-]

, 2011-10-09 17:42, pirms 13 gadiem
SemJung rakstīja: biju pirms gada uz All Blacks pret Aus.. perfekta atmosfeera.es par to,lai finaals Welsa pret NZ..
un par Velsas uzvaru

  +2 [+] [-]

, 2011-10-09 18:27, pirms 13 gadiem
Ar baudu noskatījos šodienas spēles no rīta. Jaunzēlande ar saviem 4,2 miljoniem iedzīvotāju jau vairākus gadu desmitus uztur augstākā līmeņa regbiju pasaulē, arī šajā PK. Argentīnas izredzes uz spēli pretuzbrukumos un sitieniem ar kāju tika noslāpētas iedīglī. Interesanti, ka NZ piezemējumus veica milži no trešās un otrās līnijas pieslēdzoties aiz pēdējiem pussargiem. Visu cieņu, gaidīšu uzvaru PK.
Nepatīkamāks skats radās par spēles tiesnešiem pirmajā mačā AUS- RSA. Neieskaitītais piezemējums vakarā spēles apskatā (http://www.rugbyworldcup.com/video/index.html) viennozīmīgi tika traktēts kā nesaprotams. Arī rupja spēle, piem. 75 min, kad AUS žņaudza kaklu RSA kādas 10 sekundes tiesāšana tika pieļauta acīmredzami vienā virzienā. Arī šī epizode un foto apskatīta RWC 2011 lapā. Tāpēc par šo spēli tiesnešu dēļ radās tādas nepatīkamas pārdomas. Cerēšu, ka tā nebūs tāda vispārēja tendence, lai izsistu maksimālo peļņu no PK, bet nu jāskatās būs. Spēlētāji tiešām parādīja ļoti augstu klasi. Skatījos ar baudu, ko brīžiem čakarēja smaidīgais tiesnesis. Neesmu kādas vienas komandas atbalstītājs, mīlu šo spēli, gribu lai uzvar labākie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-09 19:58, pirms 13 gadiem
Marius rakstīja: kāds nezin kāpēc Jaunzēlandei nepiedalījās Dens Kārters? viņš ir viens no svarīgākajiem All Blacks špīleriem
guva savainojumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja