Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Fiorentina" galvenais treneris: ''Izdarījām visu, lai gūtu vairāk par vieniem vārtiem''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Fiorentina" galvenais treneris: ''Izdarījām visu, lai gūtu vairāk par vieniem vārtiem''
Vinčenco Italiāno. Foto: SIPA/Scanpix

LETA. Itālijas kluba Florences "Fiorentina" futbolisti ceturtdien UEFA Konferences līgas mačā izdarījuši visu, lai gūtu vairāk par vieniem vārtiem, pēc neizšķirta pauda itāļu vienības galvenais treneris Vinčenco Italiāno.

Jau ziņots, ka RFS ceturtdien UEFA Konferences līgas grupu turnīra pirmajā mačā viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Itālijas A sērijas klubu Florences "Fiorentina". Rīgas klubam šis bija debijas mačs Eiropas klubu sacensību apakšgrupu turnīros.

Laukuma saimnieki, kuri bija mača favorīti, dominēja bumbas kontrolē un sitienos pa vārtiem, taču Pāvelu Šteinboru pārspēja tikai vienu reizi.

"Jau esam pieraduši teikt, ka katrā spēlē vienkāršās situācijās nespējam gūt vārtus. Izdarījām 30 sitienus un guvām tikai vienus vārtus. Izdarījām visu, lai gūtu vairāk par vieniem vārtiem," sarunā ar "Sky" Itālijas nodaļu stāstīja Italiāno.

Florencieši pēdējās sešās spēlēs guvuši divus vārtus, iepriekšējos divos mačos ieraidot pa bumbai Turīnas "Juventus" un RFS "cietokšņos".

"Ir jāstrādā, lai tiktu pie sitieniem un dominētu pretinieku laukuma pusē. Strādājam pie piespēlēm no flangiem, saspēles, sitieniem ar galvu, sitieniem ārpus soda laukuma, taču nespējam gūt vārtus un maksājam lielu cenu par aukstasinības trūkumu vārtu priekšā," pauda "Fiorentina" stūrmanis.

Nākamajā ceturtdien RFS A apakšgrupas mačā "Skonto" stadionā uzņems Skotijas vienību Edinburgas "Hearts", 6.oktobrī mājās cīnīsies ar Stambulas "Bašakšehir", 13. un 27.oktobrī viesosies Stambulā un Edinburgā, bet grupu turnīra pēdējā spēlē Rīgā būs duelis ar "Fiorentina" futbolistiem.

Iekļūstot grupu turnīrā, RFS no UEFA nopelnījusi 3,3 miljonus eiro. Katra uzvara dod vēl pusmiljonu eiro, bet neizšķirts - 166 000 eiro.

Izmantotie resursi:
LETA