Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Komandā ir "pasažieri", kas mums zaudēja otro spēli pēc kārtas"

Agris Suveizda

Skudra: "Komandā ir "pasažieri", kas mums zaudēja otro spēli pēc kārtas"
Epizode no spēles starp "Torpedo" un "Traktor"
Foto: hctorpedo.ru

Latvijas izlases kapteinis Lauris Dārziņš ar precīzu metienu vakar palīdzēja Čeļabinskas "Traktor" izbraukumā ar 4:3 pieveikt Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Mājinieku galvenais treneris Pēteris Skudra pēc mača bija ļoti neapmierināts un sacīja, ka komandā ir vairāki pasažieri, kas velk vienību uz leju.

"Zinājām, ka "Traktor" sāks piesardzīgi, tāpēc noskaņojāmies uzbrukt no paša sākuma," teica Pēteris Skudra. "Labi sākām spēli. Pirmie guvām vārtus, bet pēc tam sākās noraidījumi, kas salauza spēles gaitu. Un man ir jāatzīst, ka mums parādās cilvēki, kas sāk "atnest" zaudējumus. Ļoti skumji, ka tie ir pieredzējušie spēlētāji. Bet cīnīsimies ar to."

"Ja runā par uzbrukumu, tad atzīmētu vieglumu momentu noslēgšanā, kas piemīt mūsu uzbrucējiem. Ir jācenšas izmantot tos momentus, kurus radām. No otras puses - diez vai varēsim uzvarēt spēli, ja pretinieki izdara 13 metienus un gūst četrus vārtus. Pagaidām komandā ir "pasažieri". Runāsim ar viņiem un centīsimies uzlabot viņu spēli," Skudra turpināja.

"Vēlams to izdarīt pēc iespējas ātrāk," Skudram tika vaicāts, vai viņš izsēdinās pasažierus vai tomēr pagarinās viņu biļetes. "Esmu pārliecināts, ka kolektīvam nav jācieš no viena diviem cilvēkiem. Tāda ir mana pozīcija. Iespējams, tā ir arī pārāk skarba. Paskatīsimies, kā spēsim ar to cīnīties. Taču, kad vieni un tie paši cilvēki mums zaudē divas spēles pēc kārtas, ir sāpīgi un bēdīgi. Izdarīsim secinājumus un pieņemsim mērus."

Patīkamākā noskaņojumā pēc spēles atradās Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis, kura pārstāvētajam Doņeckas "Donbass" izdevās mājās pagarinājumā pieveikt Prāgas "Lev" (3:2). "Kāpēc nenospiedām "Lev" jau pamatlaikā? Iespējas bija, bet "Lev" vārtsargs nospēlēja ļoti labi. Turpinājām uzbrukt un izcīnījām uzvaru," teica Bārtulis. "Neteiktu, ka slikti sākām spēli ["Donbass" mača gaitā nācās atspēlēties no 0:2]. Jā, pirmajā trešdaļā nespēlējām tik asi kā pēc tam. Sākām spiest, pretinieks netika līdzi, un tāpēc tika pelnīti noraidījumi."

Izmantotie resursi:
ХК Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +4 [+] [-]

, 2013-09-09 11:24, pirms 11 gadiem
Tieši tā, jāsāk ar sevi pašu ... kas ta nu? Skarbais treneris nevar uzņemties kaut daļu atbildības par zaudējumiem???? neviena teikuma, ka vainīgs ir arī viņš! Uzreiz atrod "pasažierus", kuri pēc 2 spēlēm ir visu norakuši un tagad tiks izsēdināti ... psc stratēģis-psihologs ... Skudra, ņem piemēru no Znaroka - NEKAD viņš nav pateicis neko sliktu par saviem hokejistiem!!! Uzvar komanda un zaudē arī komanda!!! Laikam jau vārtsargs nevar saprast kas ir komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-09 12:07, pirms 11 gadiem
Diezgan pretīgi klausīties Skudras intervijas. Visu laiku gāna un liek virsū spēlētājiem. Tā nevar panākt lai spēlētāji par tevis sitas. Bet nu diezgan tipiski sovjetu treneriem, žulti izgāst visiem žurņaļugām.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-09 12:18, pirms 11 gadiem
varbūt laiks ielikt vārtos īstu veci ? Edža noteikti būtu priecīgs par sava tautieša zvanu

  +1 [+] [-]

, 2013-09-09 12:27, pirms 11 gadiem
Domāju Peķka ilgi nevadīs to autobussu, liekas ka bdrīz varētu būt šoferu maiņa, viņš slikti sāk par saviem pasažieriem runāt publiski, tas nav pareizi.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-09 12:27, pirms 11 gadiem
skudra pārāk lielu vainu veļ uz spēlētājiem. līdzīgi bija ar rautakallio. varbūt nebija tik izteikti, bet vilka uz to pusi.
piekrītu, ka vaina var būt spēlētājos, bet tā runājot var radīt viņiem kompleksus, kas situāciju var tikai nokaitēt. vairāk sāks stresot, sāksies lērums sīko kļūdu, kas pie liela daudzuma nes zaudi. jāsāk ir ar komandas saliedēšanu.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-09 12:52, pirms 11 gadiem
baac, ka tik Peecham driz nesanak jaunu darbu meklet

  -1 [+] [-]

, 2013-09-09 13:16, pirms 11 gadiem
šaubos vai tie viens vai divi cilvēki vieni paši zaudē spēli,turklāt to,ka tie nevelk, var redzēt spēles gaitā,ko tad viņš viņu nenosēdina?????

  -1 [+] [-]

, 2013-09-09 14:48, pirms 11 gadiem
Gudri dir$t nav malku cirst. Man liekas ka Skudra tik te runat vien mak, komanda vainiga , speletaji, pie znaroka tie pasazieru jau bez ligumiem butu.
Skudra teica jau ka treninprocesa bijusas auklesanas, nu bet ko ta pats cakarejas! Lai dod ultimatus un viss.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja