Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' turpina trenera meklējumus ar Fonsekas uzrunāšanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tottenham'' turpina trenera meklējumus ar Fonsekas uzrunāšanu
Paulo Fonseka. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Tottenham'' pēc Žuzē Morinju atlaišanas turpina meklēt jauno galveno treneri. Pēc tam, kad pārtrūka sarunas ar Antonio Konti, šodien ''Sky Sports'' ziņo par izrādīto interesi par bijušo ''Roma'' vadītāju Paulo Fonseku. Puses diskutē par trīs gadu līguma noslēgšanu, taču pagaidām vienošanās nav panākta.

Pēc pusotra gada sadarbības Anglijas Premjerlīgas ''Tottenham'' šī gada aprīlī lēma no galvenā trenera amata atlaist portugāli Žuzē Morinju. Sezonu Totenhema noslēdza septītajā pozīcijā.

Starpsezonā klubs aktīvi veic jaunā trenera meklējumus. Uz brīdi par favorītu tika uzskatīts bijušais Milānas ''Inter'' speciālists Antonio Konte, taču pēdējā brīdī sarunas starp abām pusēm pārtrūka. Abām pusēm atšķīrās redzējumi par asistentiem, algu un sastāva konkurētspēju.

Kamēr noritēja sarunas ar Konti, ''Tottenham'' ar citu itāli Fabio Paratiči vienojās par sadarbību, Paratiči pildot turpmāk sporta direktora pienākumus. ''Sky Sports'' šodien ziņo, ka tuvu kļūšanai par ''Tottenham'' galveno treneri ir bijušais Doņeckas ''Shakhtar'' un ''Roma'' speciālists Paulo Fonseka. Visticamāk, puses parakstīs trīs gadu līgumu, bet pagaidām vienošanās nav panākta.

Fonseka Romā nostrādāja divus gadus, taču neprata ar komandu iekļūt UEFA Čempionu līgā. Vienā no sezonām ''Roma'' A sērijā finišēja piektajā vietā, bet citā septītajā. UEFA Eiropas līgā klubs aizkļuva līdz pusfinālam, kur piekāpās ''Manchester United''. Pēc sezonas abas puses neturpināja sadarbību un Fonsekas vietu ieņēma bijušais ''Tottenham'' stūrmanis Morinju.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...