Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mesina vienojas par līguma pagarināšanu ar "Olimpia Milano" līdz 2024. gadam

Rolands Eliņš

Mesina vienojas par līguma pagarināšanu ar "Olimpia Milano" līdz 2024. gadam
Etore Mesina. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itālijas basketbola treneris Etore Mesina piekritis pagarināt līgumu ar Eirolīgas klubu "Olimpia Armani" līdz 2024. gadam, slavenais treneris apliecināja Itālijas medijiem.

"Esmu saņēmis lielu uzticības devu no kluba vadītājiem," sarunā ar "La Gazzeta dello Sporta" pastāstīja Mesina. "Vārdi, kas man tika teikti pēc Itālijas kausa izcīņas, man bija ļoti svarīgi, tāpēc jūtos kluba īpašniekam ļoti parādā. Es grasos šo uzticību atmaksāt. Tieši šādos veidos arī dzimst lieliski panākumi."

Mesina apstiprināja, ka panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu ar Milānas komandu uz vēl diviem gadiem, proti, līdz 2024. gadam.

62 gadus vecais Mesina ir viens no Eiropas slavenākajiem un tituliem bagātākajiem treneriem. Viņš četras reizes triumfējis Eirolīgā, divreiz ticis atzīts par Eirolīgas gada treneri, sešreiz uzvarējis Itālijas čempionāta.

Mesina iepriekš arī vairākas sezonas strādāja NBA. Pirms desmit gadiem viņš bija "Lakers" komandā kā konsultants, bet no 2014. līdz 2019. gadam bija "Spurs" trenera asistents, strādājot kopā ar leģendāro Gregu Popoviču.

Milānas komandā Mesina ieradās 2019. gadā, noslēdzot trīs gadu līgumu, kuram šovasar būtu bijis jābeidzas, bet tagad tas ticis pagarināts. Iepriekšējā sezonā Milānas komanda tika līdz Eirolīgas pusfinālam, bet šosezon pārliecinoši kvalificējās izslēgšanas spēlēm ar trešo vietu regulārajā sezonā.

Izmantotie resursi:
https://realolimpiamilano.com/2022/...