Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Esmu puišiem pateicīgs par paveikto"

Jānis Celmiņš

Tambijevs: "Esmu puišiem pateicīgs par paveikto"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

HK "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs pēc uzvaras pār Zalcburgas "Red Bull" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas izslēgšanas spēļu pirmās kārtas piektajā mačā atzina, ka spēle un sērija kopumā bijusi ļoti smaga.

„Spēle bija ļoti smaga. Visa sērija bija smaga, jo pretī mums stājās ļoti spēcīga komanda, kurā spēlē pieauguši puiši. Vismaz 10 spēlētāji ir dzimuši deviņdesmit otrajā un trešajā gadā. Esmu puišiem pateicīgs par paveikto, par parādīto cīņassparu. Varu būt lepns par komandas padarīto darbu, taču vēl viss nav beidzies,” pēc uzvaras sērijas piektajā mačā teica Tambijevs.

„Šodien paaugstinātas temperatūras dēļ nespēlēja Sprukts un Sarkanis. Ceru, ka būs gatavi palīdzēt jau nākamajā spēlē,” piebilda treneris.

13. martā Maskavā pret "Krasnaja Armija" rīdzinieki aizvadīs pirmo spēli Harlamova kausa astotdaļfinālā. „Nākamajā kārtā spēlēsim pret Maskavas "Krasnaja Armija". Par to gan vēl neesam domājuši, rīt savāksimies, runāsim, trenēsimies. Gatavosimies nākamajai kārtai.”

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

Slēpts komentārs: SanjaIgors
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja