Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" ieinteresēta Gordona iegūšanā

"Nets" ieinteresēta Gordona iegūšanā
Bens Gordons
Foto: AFP/Scanpix

Kā vēsta avoti, Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" un Šarlotes "Bobcats" veic sarunas par iespējamo maiņas darījumu, kurā tiktu iesaistīti Kriss Hamprīzs un Bens Gordons.

Tā kā abi basketbolisti šajā sezonā nopelnīs 12 miljonus ASV dolāru, maiņa no finansiālā aspekta var notikt, tomēr pagaidām notiek tikai sarunas starp abām Austrumu konferences komandām.

Šajā sezonā "Nets" atrodas tikai 21. vietā pēc realizētajiem tālmetieniem, tāpēc klubs meklē iespēju papildināt sastāvu ar ārējās līnijas spēlētāju. Gordons, kurš šosezon vidēji mačā gūst 13 punktus, ir realizējis 41,5% no izmestajiem trīspunktu metieniem. Bruklinas skatījumā Gordons būtu trešais aizsargs, kurš nāktu laukumā un būtu līdzīgā lomā kā Dž. R. Smits Ņujorkā vai Džeisons Terijs Bostonā.

Tāpat šis darījums ļautu "Nets" spēlēt "small ball" stilā, kad laukumā atrastos Džeralds Voless, Džo Džonsons, Derons Viljamss, Brūks Lopezs un Gordons. "Nets" īsti neredz vietu Hamprīzam, kurš šajā sezonā vidēji mačā gūst sešus punktus un izcīna 6,4 atlēkušās bumbas, jo viņš un Redžijs Evanss ir līdzīga tipa spēlētāji.

"Bobcats" cenšas atrast spēlētāju, kurš varētu palīdzēt groza apakšā. Tāpat vadība uzskata, ka komandai ārējā līnijā pilnībā pietiks ar Kembas Volkera, Ramona Sešonsa un Džeralda Hendersona pienesumu.

Jau iepriekš Šarlote izrādīja interesi par Hamprīzu. Pagājušajā vasarā klubs basketbolistam piedāvāja trīs gadu līgumu, kura kopējā summa bija 28 miljoni ASV dolāru, tomēr Hamprīzs izvēlējās palikt "Nets" sastāvā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2013-02-09 20:11, pirms 11 gadiem
Tas nāktu par labu Netiem, ceru ka izdosies vienoties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja