Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" izlaiž divu vārtu pārsvaru un zaudē "Blue Jackets"

"Maple Leafs" izlaiž divu vārtu pārsvaru un zaudē "Blue Jackets"
Uzvaras vārtu autors Artemijs Panarins (nr. 9)
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts vienīgajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kolambusas „Blue Jackets” papildlaikā apspēlēja Toronto „Maple Leafs” ar 3:2. Uzvaras vārtus guva uzbrucējs Artemijs Panarins.

Pirmais periods noslēdzas bez rezultāta izmaiņām, savukārt otrajā Toronto izvirzījās vadībā ar 0:2. Spēles vidū Kolambusa kļūdījās savā zonā un nespēja izmest ripu, tā nonāca pie Romāna Polaka, kurš uzmeta no zilās līnijas, savukārt vārtu priekšā Džeimss van Rimsdaiks pielika nūju un ieraidīja ripu vārtos – 0:1, piecas minūtes vēlāk Viljams Nīlanders vairākumā pārspēja Sergeju Bobrobski ar stipru metienu no iemetiena apļa – 0:2.

Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Niks Folinju pielika nūju vārtu priekšā, ripa uzleca gaisā un pēc rikošeta no Toronto spēlētāja piezemējās vārtos – 1:2, bet kad atlika spēlēt 2:47 minūtes, Pjers Luks Dubua izmantoja izdevību un pabeidza „Blue Jackets” pretuzbrukumu ar neatvairāmu metienu Frederikam Andersenam virs kājsarga – 2:2.

Papildlaiks ilga trīs minūtes, kad Zaks Verenski piespēlēja Artemijam Panarinam uz tukšiem vārtiem, un uzbrucējs savu iespēja izmantoja, gūstot 11. vārtus sezonā – 3:2. Uzvarētāju rindās ar divām piespēlēm atzīmējās aizsargs Sets Džonss.

Šī bija 25. uzvara Kolambusai 44 mačos un ar 53 punktiem ieņem otro vietu Metropolitēna divīzijā, kamēr „Maple Leafs” arī ar 53 punktiem 44 mačos ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 10. janvāri ar septiņām spēlēm, maču starp „Canucks” un „Capitals” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā. Šī cīņa sāksies plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-01-09 08:38, pirms 6 gadiem
CBJ līderi Panarins un Serjoga nokārtoja uzvaru

     [+] [-]

, 2018-01-09 10:22, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze ir spējīga veikt aizdevumu no nepieciešamās summas un ar nosacījumiem, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies