Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Vai "Dinamo" gatavi pārsteigt līgas līderi SKA?

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Vai "Dinamo" gatavi pārsteigt līgas līderi SKA?
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Kontinentālajā hokeja līgā Rīgas "Dinamo" aizvadīs spēli pret līgas līderi Sanktpēterbugas SKA. Unibet.com piedāvā savu redzējumu par šo spēli un tās attīstību.

KHL klubs Rīgas „Dinamo” decembra sākumā un novembra beigās sācis noiet no tā ļoti sekmīgā kursa, kuru Artis Ābols bija uzņēmis sezonas sākumā. Protams, sniegumu iespaido savainojumi un komandas ne pārāk plašas rezervistu loks, taču tik un tā negribētos domāt, ka „Dinamo” uzvaru sērija sezonas pirmajā pusē paliks tikai kā labas atmiņas, spēlējot Cerību kausā.

Pēdējās piecās spēlē Rīgas komanda izcīnījusi tikai četrus punktus un pamatlaikā guvusi tikai astoņus vārtus, tiesa, četri no tiem pret līgas labāko aizsardzības komandu „Lokomotiv”. Šodien „Dinamo” būs iespēja pārbaudīt savus spēkus pret vienu no līgas labākajiem uzbrukumiem, proti, Sanktpēterburgas SKA, kurš 35 spēlēs guvis 117 vārtus un ar 75 punktiem ir KHL līderpozīcijās.

„Dinamo” tikmēr noslīdējusi uz ceturto vietu Rietumos, un, ņemot vērā blīvo situāciju tabulā, kritiens var izvērsties pavisam sāpīgs, tieši tāpēc būtu tik svarīgi atgādināt KHL pasaulei, ka „Dinamo” vēlas piederēt pie elites, un kas gan varētu būt labāks atgādinājums, kā sakuata līgas līdere?

Bukmeikeri gan īpašas cerības par „Dinamo” spējām kaut ko atgādināt nelolo, piedāvājot koeficentu 3,70. Tiesa, arī lielā un varenā SKA pēdējā laikā nemaz tik liela un varena nav. Savā izbraukumā tā tikai pēcspēles metienos pieveikusi „Lev” (4:3) un „Slovan” (3:2), kā arī dabūjusi sauso no CSKA (0:2).

SKA izbraukuma sērijas neveiksmes gluži labi var paturpināties arī šodien, un ja ne zaudējuma izskatā, tad punktu gan dinamieši varētu paņemt. Arī uz „Dinamo Double chance” ir pieejams tīri pieklājīgs koeficents, proti, 1.96.

Šosezon abas komandas jau reizi tikās savā starpā un toreiz SKA mājās uzvarēja tikai pēcspēles metienos ar 4:3, turklāt neizšķirtu pamatlaikā tā panāca tikai 49 sekundes pirms tā izskaņas. Divus vārtus toreiz guva Miks Indrašis.
Mikaelu Telkvistu šodien sagaida smags pārbaudījums, jo skaidrs, ka SKA prestižs vien prasīs pēc sausās spēlēs atgūt sava draudīgā uzbrukuma godu. Pārlieku liela SKA vēlme uzbrukt gan pavērs iespēja „Dinamo” prettriecieniem, līdz ar to vismaz seši vārti spēlē nebūtu nekas pārsteidzošs (koeficents 2,33). Tik daudz vārtus komandas sametušas trijās no pēdējām piecām savstarpējām spēlēm. Savukārt Telkvista spēja neļaut SKA gūt vairāk nekā divus punktus novērtēta ar koeficentu 2,10, lai arī jāatzīst, ka daudz drošāka likme ir SKA „Over 2,5” ar koeficentu 1,65.

„Dinamo” uzbrukumam būs jāsper solis uz priekšu, lai uzvarētu šodienas spēlē, jo SKA būs gatavi nomētāt mūsu vārtus, un lai cik lielisks būtu Telkvists un pašaizliedzīga mūsu aizsardzība, īstā laime būs jāmeklē pie SKA vārtsarga Aleksandra Salaka vārtiem, kurš šosezon vidēji mačā ielaidis 1,53 vārtus un atvairījis 94,2% pretinieku metienu.

     [+] [-]

, 2013-12-08 15:04, pirms 10 gadiem
1x vajadzetu iet!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-08 15:17, pirms 10 gadiem
Cerams, ka līdzjutēji būs auseklīšus piesprauduši. Vismaz mūsu krāsās.
p.s. es netieku uz šo spēli, bet gan jau Lācim parādīsim, kur ziemā jābūt.

     [+] [-]

, 2013-12-08 17:55, pirms 10 gadiem
Nu jau 3:0 musejo laba,bubmeikeri kludaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja