Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sluckis: "Uzvarējām kaujiniecisku "Inter""

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sluckis: "Uzvarējām kaujiniecisku "Inter""
Leonīds Sluckis CSKA futbolistu apkampienos
Foto: Reuters/Scanpix

Maskavas CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis pēc viņa vadītās komandas uzvaras Milānā pret "Inter" (2:1) uzsvēra, ka pretinieks bijis gana spēcīgā sastāvā, tāpēc krievu uzvaru nevajag noniecināt.

"Runas par to, ka "Inter" ar mums nospēlēja neoptimālā sastāvā ir nosacītas, nevajag noniecināt mūsu uzvaru, jo sastāvs pretiniekam bija pietiekami kaujiniecisks. Abos puslaikos mums bija neliels pārsvars, regulāri izveidojām momentus. Tiesa, arī "Inter" tādu netrūka. Par lūzuma punktu kļuva Djēgo Milito neizmantotā iespēja pie 1:1. Priecīgs, ka grupas otrā spēle Lillē noslēdzās neizšķirti," pēc lieliskā panākuma Milānā izteicās CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis.

Vaicāts, ar ko gribētu tikties izslēgšanas spēlēs, Sluckis atbildēja ar pretjautājumu: "Ar APOEL var? Visi pretinieki ir cienīgi, tagad par tiem vēl nedomāju. Labi, nosaukšu "Real"."

CSKA treneris atklāja, ka uz izslēgšanas mačiem pavasarī komandā būs pastiprinājumi visās pozīcijās. Astotdaļfināla mačos, visticamāk, joprojām būs jāiztiek bez vārtsarga Igora Akinfejeva.

"Zinājām, ka pretiniekos būs ļoti spēcīga komanda. Tikai daži ticēja tam, ka tiksim tālāk, taču spējām paveikt neiespējamo – paši uzvarējām, bet otrajā spēlē neizšķirts. Vienmēr dzīvē vados pēc moto: nekas nav neiespējams. Emocijas ir līdzīgas tām, kas bija pēc 2005. gada UEFA kausa fināla. Toreiz gan izcīnījām kausu," teica Vāgners Lavs.

Brazīliešu uzbrucējam, ļoti iespējams, tā bija pēdējā spēle Maskavas komandā. Pats Lavs izvairīgi runā par nākotni: "Lai notiek tā, kā jānotiek."

"Inter" vadītājs Klaudio Ranjēri atzina, ka centies uzvarēt: "Ar visu spēku mēģinājām uzvarēt, izveidojām 4-5 labas iespējas. Pašreiz nekas neizdodas, taču komandu vainot nevaru. Visu spēli skrējām un cīnījāmies, taču dažreiz gadās tā, ka bumba negrib iet vārtos. Tā notika, piemēram, ar Milito. Mums jāatrisina vairākas problēmas. Dažkārt laukumā esam naivi. Fiziskā ziņā komanda jūtas labi, jāstrādā pie psiholoģijas."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Спорт-Экспресс. Новости футбола, чемпионаты...

     [+] [-]

, 2011-12-08 10:51, pirms 12 gadiem
CAUŅĀĀĀĀĀĀĀĀ

     [+] [-]

, 2011-12-08 12:22, pirms 12 gadiem
Šī sezona čl ir sasodīti interesanta