Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas MTB velomaratonam izstrādāta unikāla pludmales trase

Jūrmalas MTB velomaratonam izstrādāta unikāla pludmales trase
Publicitātes foto

Aukstuma rekordi nebiedē simtiem rūdītākos Baltijas velosporta entuziastus, kuri šo svētdien sacentīsies kalnu velosipēdu maratonā Jūrmalā. MTB velomaratons kā tradicionālais velosporta sezonas noslēdzošais pasākums vienmēr ir izaicinājums, bet oktobra aukstuma rekordi un jaunā pludmales trase ļaus finišētājiem ar medaļu īpaši lepoties.

Šogad MTB velomaratonā izstrādāta jauna distance ar izaicinošu pludmales trasi, kādas Eiropā ir retums, jo starta un finiša 6km posmi dalībniekiem būs jāveic pa Jūrmalas pludmales smiltīm, bet vidējais distances posms vedīs pa Priedaines meža takām. “Protams, ceram uz sausu un saulainu laiku, bet laika apstākļi mūsu izturīgos sportistus nebiedē. Sacensībām pieteicies rekordliels skaits dalībnieku, īpaši daudz ir no kaimiņvalsts Lietuvas, kuri kopumā šajā sezonā Latvijas velosacensībās redzami ļoti bieži,” pauž sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Velomaratona dalībniekiem vēl ir iespējaVelomaratona dalībniekiem pieejamas trīs distances - 40-45km Sporta distance, 40-45km Tautas distance un 15km-20km Veselības distance. Dalībniekiem šī ir unikāla iespēja arī piedalīties Baltijasmaratoni.lv sporta pasākumu sezonas lielās balvas - auto NISSAN PULSAR - izlozē no “Skandi Motors”. Izlozē par vērtīgo balvu piedalās ikviens dalībnieks, kas piedalījies vismaz trijos no Baltijasmaratoni.lv organizētajiem sporta pasākumiem 2015. gada sezonā.

Visi velomaratona dalībnieki pēc brauciena saņems piemiņas veltes, kā arī varēs stiprināties ar karstu tēju un mieloties ar gardu soļanku. Reģistrēties Jūrmalas MTB velomaratonam var elektroniski mājas lapā Baltijas Maratoni - masu sporta pasākumu..., kā arī visos sporta preču “Fans” veikalos līdz 8. oktobrim vai arī klātienē sacensību dienā par paaugstinātu dalības maksu. Dalības maksā iekļauta profesionāli sagatavota trase ar atveldzēšanās punktiem, dalībnieku numuri, ēdināšana, pēc nepieciešamības medicīniskā palīdzība un velosipēdu tehniskais serviss, kā arī piemiņas veltes un balviņas no pasākuma atbalstītājiem visiem dalībniekiem.