Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Mārupei" otrā uzvara trijās spēlēs

Jānis Pārums

LBL2: "Mārupei" otrā uzvara trijās spēlēs
Rihards Pāže sāncenšu ielenkumā
Foto: Renārs Buivids

Šovakar Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2.divīzijas turnīra vienīgajā spēlē "Mārupes" basketbolisti izbraukumā izcīnīja pārliecinošu panākumu ar 77:55 sakaujot "Jugla/Sport 2000" komandu.

"Mārupes" komandai izdevās teicama pirmā ceturtdaļa – lai arī pirmajās minūtēs aizritēja līdzīga cīņa, ceturkšņa pēdējās septiņas minūtēs mārupieši veica izrāvienu 20:3, no sev nelabvēlīgā 5:7 panākot 25:10. Pārsvaru "Mārupe" turpināja palielināt arī otrajā ceturtdaļā, kad pēc Riharda Pāžes metiena ceturkšņa vidū panāca +19, bet puslaiku noslēdza ar jaunu atrāviena rekordu – tas pats Pāže panāca 43:23.

Strauji rezultāts turpināja pieaugt arī trešajā ceturtdaļā, kad ātri vien mārupieši panāca +29, bet trīsdesmit punktu robežu tā arī neizdevās sasniegt, jo "Jugla/Sport 2000" prata trešdaļu no deficīta atspēlēt. Ceturtdaļas beigās gan viesi atkal atrāvās un ceturksni noslēdza ar 66:39. Noslēdzošajās desmit minūtēs "Jugla/Sport 2000" tuvāk par divdesmit punktiem netika pielaista un "Mārupe" svinēja pārliecinošu uzvaru – 77:55.

"Mārupei" tā bija otrā uzvara trijās spēlēs, turklāt otrā pēc kārtas, kas mārupiešus ierindo A apakšgrupas labāko triju komandu pulkā. Tikmēr "Jugla/Sport 2000" piedzīvoja otro neveiksmi divos mačos. Uzvarētājiem Rihards Pāže guva 23 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un pārtvēra trīs piespēles, savukārt zaudētājiem 11 punkti Jorena Duļevska rēķinā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība