Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Vejs: ""Dinamo" nepadevās līdz pēdējām minūtēm"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Vejs: ""Dinamo" nepadevās līdz pēdējām minūtēm"
Astanas ''Barys'' hokejisti līksmo
Foto: www.hcbarys.kz

Astanas ''Barys'' hokejists Lindens Vejs atzina, ka, lai arī uzvara bija ļoti pārliecinoša, Rīgas ''Dinamo'' hokejisti nav padevušies līdz pēdējām minūtēm.

Jau ziņojām, ka pagalam neveiksmīgo mājas spēļu sēriju ar sagrāvi noslēdza Rīgas ''Dinamo'' komanda, kas ar 0:6 kapitulēja Astanas ''Barys'' hokejistiem.

Ļoti rezultatīva spēle padevās Lindenam Vejam, kurš guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

''Beidzot guvu vārtus oficiālā KHL spēlē. Iepriekšējās spēlēs bija daudz momentu, lai atzīmētu šo panākumu. Ceru, ka tagad vārtus gūšu vairāk un vairāk, kā arī uzvaras mūsu komandai. Jā, lai arī rezultāts ir liels, neviena spēle nepadodas viegli. Mēs sākām pārliecinoši, kur labi aizvadījām pirmo trešdaļu, kā arī veiksmīgi realizējām savus momentus. Turpinājumā pieturējāmies pie spēles plāna un mums viss izdevās. Taču ''Dinamo'' nepadevās līdz pat pēdējām minūtēm. Tagad gribas saglabāt šo pozitīvo noskaņojumu un ar katru spēli kļūt labākiem,'' tā Lindens Vejs.

Izmantotie resursi:
ХК "Барыс"

  +1 [+] [-]

, 2017-09-09 08:21, pirms 7 gadiem
Hm, nevis nepadevās līdz pēdējai minūtei, bet vienlīdz sūdīgi nospēlēja no pirmās līdz pēdējai minūtei, un tāpēc šķita, ka nepadevās.