Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Daugavu" atkal trenēs Tabanovs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Daugavpils "Daugavu" atkal trenēs Tabanovs
Ivans Tabanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

SMScredit.lv Virslīgas kluba Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris turpmāk būs Ivans Tabanovs, liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Ivans Tabanovs Daugavpils "Daugavai" būs jau trešais galvenais treneris šosezon - pirms tam komandu vadīja krievs Viktors Demidovs un ukrainis Genādijs Orbu. Abi šie treneri Daugavpili esot pametuši pēc savas vēlēšanās - Demidovs atrada apmaksātāku darbu Krievijā, savukārt Orbu vēlējies būt savu vecāku tuvumā kara ieskautajā Ukrainā.

Kā zināms, Tabanovs jau ir trenējis Daugavpils "Daugavu", turklāt ļoti zīmīgā sezonā. 2012. gada maijā pēc krievu speciālista Ravila Sabitova patriekšanas "Daugavu" pārņēma Tabanovs un prata aizvest komandu līdz Latvijas čempiones titulam. Tabanovs sagādāja daugavpiliešiem pirmo un līdz šim vienīgo zelta medaļu Virslīgas vēsturē.

Lai gan Tabanova vadībā "Daugava" 2013. gada sezonas sākumā triumfēja gan Ziemas kausa izcīņā, gan Latvijas Superkausa izcīņā, Virslīgā titulu aizstāvēt neizdevās, un komanda finišēja 3. vietā aiz "Ventspils" un "Skonto". Turklāt vasarā "Daugavu" skāra skandāls saistībā ar Čempionu līgas spēlēm pret Zviedrijas "Elfsborg" (1:7, 0:4). Pēc sezonas beigām Tabanovs devās uz Lietuvu vadīt "Tauras", kas gan spēlē tikai 1. līgā, nevis augstākajā.

Tabanova vadībā "Daugava" pirmo spēli aizvadīs jau rīt, savā laukumā uzņemot "Mettu"/LU. Virslīgas tabulā "Daugava" ar 23 spēlēs iegūtu 41 punktu ieņem 4. vietu, taču tikpat punkti ir arī vietu augstāk esošajai "Jelgavai", kamēr "Skonto" un "Ventspilij" ir attiecīgi par 14 un 9 punktiem vairāk. Savukārt 5. vietā atrodošā "Liepāja" no Daugavpils "Daugavas" atpaliek tikai par punktu. Kā ukraiņu medijiem sacījis Daugavpili pametušais Orbu, "Daugavas" uzdevums ir finišēt 3. vietā.

  +7 [+] [-]

, 2014-08-08 09:24, pirms 10 gadiem
Daugavpils klubos mēdz atgriezties treneri (Kuzmičovs, Gamula, Pertija, Demidovs, tagad arī Tabanovs).

  +3 [+] [-]

, 2014-08-08 09:48, pirms 10 gadiem
Sev dotajā laikā Tabanovs paspēja sevi apliecināt vislabāk no visiem ārzemju treneriem, kas līdz šim DD ir bijuši. Neba izgāšanās Eirokausos un aizdomu ēna par pērno sezonu, kuru vēl pāršalca Ibes skandāls, viss jau būtu skaisti. Pašam gan patika, ka ar komandu strādāja Orbu, bet ģimenei šādos apstākļos jāpalīdz.

  +5 [+] [-]

, 2014-08-08 09:59, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Sev dotajā laikā Tabanovs paspēja sevi apliecināt vislabāk no visiem ārzemju treneriem, kas līdz šim DD ir bijuši. Neba izgāšanās Eirokausos un aizdomu ēna par pērno sezonu, kuru vēl pāršalca Ibes skandāls, viss jau būtu skaisti. Pašam gan patika, ka ar komandu strādāja Orbu, bet ģimenei šādos apstākļos jāpalīdz.
tabanovs pat ūdeni nervar pienest Sabitovam,kas bija 2012 gadā sagatavojis čempiona līmeņa DD!

  +4 [+] [-]

, 2014-08-08 10:10, pirms 10 gadiem
Cerams, būs viņam kāds viņam izskaidrojis, ka nav tādas vietas un komandas "Vempils"....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-08 12:27, pirms 10 gadiem
Nesen ''Tauras''(nu jau iepriekšējais Tabanova trenētais klubs) prezidents tika DSQ no Lietuvas futbola uz 2 gadiem par sarunātām spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-08 12:29, pirms 10 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Nesen ''Tauras''(nu jau iepriekšējais Tabanova trenētais klubs) prezidents tika DSQ no Lietuvas futbola uz 2 gadiem par sarunātām spēlēm.
Nejauc ar Banga viceprezidentu?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-08 14:56, pirms 10 gadiem
No Tauras, cik saprotu, bija paredzēts taisīt DaDa klonu Lietuvā (starp citu, uz turieni aizgāja arī Šeļenkovs, runa bija par tikpat mīklainu finansējumu no Krievijas, bija jau sagādāti leģionāri), bet projekts izgāzās, jo Tauras nepielaida Lietuvas augstākajā līgā (2013. gadā viņi bija palikuši pēdējie starp deviņām komandām, un viņu vietā šogad spēlē Trakai un Klaipēdas Granitas).

     [+] [-]

, 2014-08-08 15:36, pirms 10 gadiem
bangas viceprezidentam iedeva dq plus 50000 litu sodu

nekadu toto LT 1 ligas klubu uzstaisit nemaz nav iespejams.