Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Halilhodžičs nepagarina līgumu ar Alžīriju un kritizē presi

Agris Suveizda

Halilhodžičs nepagarina līgumu ar Alžīriju un kritizē presi
Vahids Halilhodžičs
Foto: AFP/Scanpix

Bosniešu futbola speciālists Vahids Halilhodžičs paziņojis, ka, neskatoties uz federācijas centieniem viņu pierunāt, nepagarinās līgumu ar Alžīrijas izlasi. Paredzams, ka Halilhodžičs kļūs par Turcijas kluba "Trabzonspor" galveno treneri. Alžīrija Pasaules kausa izcīņā izstājās astotdaļfinālā, tikai pagarinājumā atzīstot Vācijas pārākumu (1:2).

"Nokalpojis savu līgumu ar Alžīrijas Futbola federāciju, aizeju ar lepnumu par sasniegto," sacīja Vahids Halilhodžičs. "Dzīvojot trīs gadus Alžīrijā, ģimenes pienākumi un jaunu sportisko izaicinājumu valdzinājums spēcīgi ietekmēja manu lēmumu."

"Vēlos pateikties federācijas prezidentam Mohamedam Rauravam, ar kuru esmu trīs gadus strādājis, lai sasniegtu mūsu mērķus un kurš manā rīcībā sagādāja komandu ar visām nepieciešamajām vajadzībām, lai izpildītu šo sarežģīto misiju," Halilhodžičs turpināja.

"Vēlos pateikties spēlētājiem un tehniskajam, medicīnas un adminstratīvajam personālam, kas man palīdzēja šajā misijā," teica Halilhodžičs. "Brīnišķīgā alžīriešu publika vēlēja man labu kopš pirmās dienas, kad šeit ierados, un palika uzticīga. Man vienmēr paliks labas atmiņas par neticamo sagaidīšanu pēc atgriešanās no Pasaules kausa."

"Vienīgā skumjā nots, ko vēlos pavēstīt, ir dažu – par laimi, ne visu – preses pārstāvju uzvedība, kas nekad nav pārstājusi noniecināt ne tikai manu darbu, bet arī mani un manu ģimeni. Nekad to neaizmirsīšu un nepiedošu," Halilhodžičs noslēdza.

61 gadu vecais Halilhodžičs savā trenera karjerā ir vadījis tādus Francijas klubus kā PSG, "Lille" un "Rennes", bet 2008. gadā pārņēma Kotdivuāras izlasi. 2011. gadā bosniešu treneris nonāca pie Zagrebas "Dinamo" stūres, bet 2011. gadā noslēdza trīs gadu līgumu ar Alžīrijas izlasi.

Paredzams, ka Halilhodžičs atgriezīsies "Trabzonspor", ko trenēja pirms nepilniem desmit gadiem. Savukārt Halilhodžiča vietu Alžīrijas izlasē varētu ieņemt francūzis Kristians Gurkufs, kurš pēc sezonas beigām pēc ilgu gadu darba pameta "Lorient".

Izmantotie resursi:
BBC Sport - World Cup 2014: Vahid Halilhodzic...

  -2 [+] [-]

, 2014-07-08 12:38, pirms 10 gadiem
Treneris ar šādu izlasi un tik tālu, jāsaka, mazs cinītis gāž lielu vezumu, noteikti nevajadzēja atlaist treneri.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-08 13:23, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Treneris ar šādu izlasi un tik tālu, jāsaka, mazs cinītis gāž lielu vezumu, noteikti nevajadzēja atlaist treneri.
Halilhodžičs nepagarināja īgumu.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-08 13:35, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Halilhodžičs nepagarināja īgumu.
Bet viņam jau nemaz nepiedāvāja, jau iepriekš bija info par viņa atlaišanu, kāpēc tad tauta vāca parakstus.?

     [+] [-]

, 2014-07-08 14:08, pirms 10 gadiem
Es lieku par top 3 treneri aiz Gāla un SKolāri, kuri abi no komandām ir izlējuši brīnumainas vienības