Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis plaukstas problēmas cer atlikt uz vasaru, Bertāns kritisks arī pēc uzvaras

Rolands Eliņš

Porziņģis plaukstas problēmas cer atlikt uz vasaru, Bertāns kritisks arī pēc uzvaras
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Latvijas basketbola zvaigznes Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns šonakt aizvadīja rezultatīvas NBA spēles, kamēr viņu komandām bija dažādi panākumi. Pēc spēlēm abi sniedza nelielas intervijas Ziemeļamerikas medijiem.

"Labs jautājums," pēc krietnas pauzes smaidot Kristaps Porziņģis atbildēja uz jautājumu, kādēļ, viņaprāt, viņam neizdevās iesaistīties komandas uzbrukumā pēdējā ceturtdaļā. "Tādas kombinācijas šoreiz izmantojām. Tā ir noticis arī iepriekš."

Porziņģis norādīja, ka viņa plauksta, kuras dēļ nācās izlaist iepriekšējo spēli, šobrīd jūtas labi: "Domāju, ka tā ir lieta, ar kuru tikšu galā pēc sezonas beigām. Šobrīd turpināšu spēlēt, kā vien varēšu, un cerēšu, ka viss būs kārtībā un plauksta izturēs." Iepriekš tika norādīts, ka plaukstas problēmas Porziņģim traucējušas jau pāris mēnešus.

Porziņģa atgriešanās neglāba Dalasu no nepatīkama zaudējuma Hjūstonai, kas šosezon atrodas līgas apakšgalā. Komandas treneris Riks Kārlails atzīmēja, ka komandai vajadzīgajos brīžos neizdevās savākties un izmantot savas iespējas, kamēr komandas līderis Luka Dončičs raksturoja sniegumu kā sliktu: "Visiem var gadīties slikta spēle. Šī spēle bija slikta mums. Slikta spēle arī man. Drausmīga spēle manā izpildījumā."

Gan Dončičs, gan Porziņģis šajā mačā guva pa 23 punktiem. Nākamo spēli Porziņģis un "Mavericks" aizvadīs pēc nedaudz mazāk kā 24 stundām, tiekoties ar Rodiona Kuruca Milvoki "Bucks". Porziņģa dalība mačā ir uz jautājuma zīmes, jo latvietis regulāri izlaidis spēles, kas norisinās divas dienas pēc kārtas.

Pie uzvaras tikmēr šonakt tika cits Latvijas basketbolists NBA – Dāvis Bertāns ar 22 punktiem palīdzēja "Wizards" pieveikt "Magic", tiesa, arī Bertāns pēc spēles savos komentāros pilnībā apmierināts nebija: "Svarīgākā, protams, ir uzvara, taču snieguma ziņā mēs joprojām pieļāvām daudzas kļūdas aizsardzībā. Varējām nospēlēt aizsardzībā labāk. Taču atšķirībā no dažām citām spēlēm šosezon mums šoreiz izdevās tikt pie metieniem, kādus vēlējāmies mēs, nevis kādus uzspieda pretinieki."

Bertāns atzīmēja Bredlija Bīla un Rui Hačimuras atgriešanos laukumā kā ļoti nozīmīgu faktoru abās laukuma pusēs, turklāt kamēr Bertānam pašam vēl pēc atgriešanās no savainojuma ir spēles minūšu ierobežojums. "Vēl jābūt uzmanīgam, ar muskuļiem tā nevar jokot un riskēt," pasmaidīja Bertāns. "Bet kopumā jūtos labi, man bija divas nedēļas strādāt ar savu ķermeni un arī prātu, tagad veiksmīgi sanāca atgriezties tieši uz mājas spēlēm."

"Wizards" nākamā spēle paredzēta pret "Warriors", aizvadot trešo no sešām mājas spēlēm pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.dallasnews.com/sports/m...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-08 10:52, pirms 3 gadiem
Labāk skanētu, ka mana pārmērīgā ego un drausmīgā izpildījuma rezultātā komanda dabūja nepelnītu zaudējumu!

  +3 [+] [-]

, 2021-04-08 12:26, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Labāk skanētu, ka mana pārmērīgā ego un drausmīgā izpildījuma rezultātā komanda dabūja nepelnītu zaudējumu!
tu par Luku? vins pedejas minutes noraka speli. tas pedejas 3oikas wnk cau bija

  +1 [+] [-]

, 2021-04-08 12:46, pirms 3 gadiem
Kurš tad vēl atzinās, ka spēlējis drausmīgi? Skaidrs, ka par Luku!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-08 12:51, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Kurš tad vēl atzinās, ka spēlējis drausmīgi? Skaidrs, ka par Luku!
Pa priekšu viņš pateica-we played bad.Tad tikai pateica,ka spēlējis drausmīgi

  +1 [+] [-]

, 2021-04-08 14:05, pirms 3 gadiem
Cerams nevajadzēs operāciju un pietiks ar atpūtu un citām medicīnas procedūrām... Ar vien vairāk sāk likties, ka starpsezonā Dallasa meklēs KP jaunas mājas... nav variantu, jo izskatās nav ķīmijas starp līderiem. KP manuprāt tas būtu slikti, jo visticamāk viņa līgumu būtu gatavi ņemt tie, kuriem citas zvaigznes tāpat nepiesaistīt, attiecīgi tad var riskēt ar viņa traumu vēsturi un lielo piķi. Dallasa protams ar neko vērtīgu neiegūs, bet atbrīvos vismaz vietu piķim.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-08 14:07, pirms 3 gadiem
Lielāki ieguvēji protams visi būtu, ja šie tomēr atrastu vedu kā uz laukuma sadzīvot.

     [+] [-]

, 2021-04-08 18:05, pirms 3 gadiem
Pīrāgs91 rakstīja: Cerams nevajadzēs operāciju un pietiks ar atpūtu un citām medicīnas procedūrām... Ar vien vairāk sāk likties, ka starpsezonā Dallasa meklēs KP jaunas mājas... nav variantu, jo izskatās nav ķīmijas starp līderiem. KP manuprāt tas būtu slikti, jo visticamāk viņa līgumu būtu gatavi ņemt tie, kuriem citas zvaigznes tāpat nepiesaistīt, attiecīgi tad var riskēt ar viņa traumu vēsturi un lielo piķi. Dallasa protams ar neko vērtīgu neiegūs, bet atbrīvos vismaz vietu piķim.
Te nu gan tu kļūdies, alga KP nebūt nav tik liela. Jā viņš dabūja max iespējamo, bet līgā ir daudz lielaki līgumi. Tāpat viņš visu laiku pierāda cik labs ir, kopš NYK laikiem vēl pielicis rebus klāt + nu jau grib spēlēt C pozīcijā. Cik ir to spēlētaju, kas spēj viņu nosegt, kad uz viņu spēlē? Tas, ka DAL šogad ir pakārtota tikai un vienīgi vienam mērķim - parakstīt ilgtermiņa līgumu ar Luku un tāpēc dejos pēc viņa iegribām ir cits stāsts. Kopumā pēc KP pakalpojumiem sastāsies ļoti gara rinda, ja tāds piedāvajums būs.

     [+] [-]

, 2021-04-08 18:07, pirms 3 gadiem
4/4 vienam no līderiem nedot bumbu un nosaukt to kā we played bad? Pončikam zapte galvā vai arī tie divi (D+KP) nespēj elpot vienu gaisu.