Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: ''Šis ir viens no zemākajiem punktiem manā trenera karjerā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klops: ''Šis ir viens no zemākajiem punktiem manā trenera karjerā''
Jirgens Klops. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas esošās čempiones ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops pēc zaudējuma ''Fulham'' ar 0:1 pauda, ka šis ir viens no zemākajiem punktiem viņa trenera karjerā un ja vienībai nakts laikā izdotos visu mainīt uz citu pusi, tas būtu uzskatāms par brīnumu.

Svētdien savu sesto zaudējumu pēc kārtas savā laukumā piedzīvoja ''Liverpool'', kas ar 0:1 piekāpās ''Fulham''. Pagājušās sezonas čempione ar 43 punktiem 28 mačos atrodas vien astotajā pozīcijā.

''Es labprāt teiktu, ka nē, bet jā, šis ir viens no zemākajiem punktiem manā trenera karjerā,'' uz jautājumu, vai šobrīd ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops piedzīvo grūtus brīžus, atbildēja speciālists.

''Šī ir ekstrēma komanda. Mēs bijām ļoti veiksmīgi vienu brīdi, bet šobrīd atrodamies ļoti grūtā brīdī, caur kuru visiem kopā jātiek pāri. Šosezon mums nav veicies. Komandā joprojām spēlē meistarīgi futbolisti, klasi var redzēt laukumā, taču nevaram to pārvērst rezultātos. Ja nakts laikā spēsim visu mainīt, tas būtu brīnums,'' pēc zaudējuma ''Fulham'' pauda Klops.

53 gadus vecais speciālists ko līdzīgu iepriekš pieredzējis Vācijā Dortmundes ''Borussia'' vadībā. Divas sezonas pēc kārtas no 2010.-2012. gadam ''Borussia'' izcīnīja Bundeslīgas titulu, taču 2012./2013. gada sezonā atpalika no Minhenes ''Bayern'' par 25 punktiem. Klops pameta Dortmundi pēc 2014./2015. gada sezonas, kad komanda ierindojās vien septītajā vietā čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-08 17:47, pirms 3 gadiem
Mybe arī ir laiks pamest komandu, meklējot citur izaicinājumus, varbūt kādā citā līgā, vai citā komandā!!

     [+] [-]

, 2021-03-08 23:25, pirms 3 gadiem
Īpašnieki idioti! Sezonas sākumā skaidrs bija, kad pārdeva Lourenu ( CA) ka obligāti vietā jāpērk cits CA. Amerikāņu skopuļi nenopirka pat tad, kad VVD traumu dabūja un Čempionlīga un 150 000 000 aizlido garām! Idioti, nepaskopotos būtu super papildinājums komandai, kauss un čempionlīga! Arī ar spēlētāju algām bardaks, vieniem neskaidri augstas, citiem, kas daudz labāki, daudz zemākas. Klops ar peld spēlēs. Jāsāk komandas pērbūvi, grūti būs noķert tos, kas jau tālu priekšā.