Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" fantastiska izglābšanās un uzvara otrajā pagarinājumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hārtlija "Avangard" fantastiska izglābšanās un uzvara otrajā pagarinājumā
Omskas "Avangard" hokejisti. Foto: hawk.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Gagarina kausa ceturtdaļfinālā nonākusi Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas izbraukumā pamatlaika izskaņā minūtes intervālā atspēlējās no divu vārtu deficīta, pēcāk ar 4:3 otrajā pagarinājumā pārspējot Jekaterinburgas "Avtomobilist".

"Avtomobilist" vienībai divreiz šajā mačā izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru (2:0 un 3:1). Divus no trim mājinieku rezultatīvajiem metieniem izdarīja Vācijas izlases uzbrucējs Brūkss Meiseks. Divu vārtu handikapu Jekaterinburgas vienība saglabāja līdz pat 57. minūtei, atlikušajai pamatlaika gaitai mājiniekiem izvēršoties teju katastrofāli. Divreiz minūtes laikā "Avtomobilist" par pretinieku klupināšanu izpelnījās sodu, abās reizēs "Avangard" hokejistiem Rīdam Bušeram un Jirži Sekāčam vairākumā pārspējot Jakubu Kovāršu un pēc ilgāka pārtraukuma atgūstot neizšķirtu - 3:3.

Pirmajā pagarinājumā uzvarētājs noskaidrots netika, savukārt otrā papildlaika devītajā minūtē omskiešu zvaigzne Iļja Kovaļčuks noslēdza pretuzbrukumu diviem pret vienu aizsargu, gūstot savus otros vārtus spēlē un sērijā "Avangard" komandai ļaujot nostiprināties priekšgalā ar 3-1.

Nelielu pārsteigumu šodien vairāk nekā 13 tūkstošu skatītāju klātbūtnē sagādāja Minskas "Dinamo", kas savā laukumā atspēlējās un, pateicoties Artjoma Demkova un Denisa Mosaļova vārtiem, ar 2:1 pieveica Sanktpēterburgas SKA, Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pietuvojoties līdz 1-3.

Līdzsvaru (2-2) Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā otro reizi "play-off" gaitā atguva Nursultanas "Barys", mājās divreiz atspēlējoties un ar 4:2 pārspējot Magņitogorskas "Metallurg". Vārti un rezultatīva piespēle Kirila Panjukova rēķinā, savukārt Kazahstānas kluba vārtos 31 sāncenšu metienu neitralizēja, kā arī rezultatīvu piespēli nopelnīja somu vārtsargs Joni Ortio.

Visbeidzot aizsarga Andreja Sergejeva "hat-trick", kā arī rezultatīvā piespēle un Vadima Šipačova trīs rezultatīvās piespēles kaldināja Maskavas "Dynamo" uzvaru izbraukumā ar 5:2 pār Čerepovecas "Severstal". Arī maskaviešiem pirms atgriešanās mājās sērijā pieder 3-1 pārsvars.

Gagarina kauss, 8. marts

SpēleRez.Sērijā
Barys - Metallurg4:22-2
Avtomobilist - Avangard3:4 P21-3
Severstal - Dynamo M2:51-3
Dinamo Mn - SKA2:11-3

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  +1 [+] [-]

, 2021-03-08 20:01, pirms 3 gadiem
13 tukstoshi publikas? a, ku cowid?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-08 21:00, pirms 3 gadiem
Džonnijs rakstīja: Krievijā prezidents saprotošāks par mūsu klauniem. Jau savlaicīgi teica, ka nekādi ierobežojumi nebūs.
Džonij, beidz tuftu dzīt...

  +3 [+] [-]

, 2021-03-08 22:25, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: 13 tukstoshi publikas? a, ku cowid?
Jau senajā Romā, lai cilvēki nedumpotos un būtu apmierināti, tiem deva maizi un izklaides.

     [+] [-]

, 2021-03-08 23:14, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: 13 tukstoshi publikas? a, ku cowid?
Nav pie Lukašenko!
Cilvēki ēd ķiplokus, rupju maizi un uzdzer šņabi!