Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL piespriež desmit spēļu diskvalifikāciju Otavas uzbrucējam Barouzam

Rolands Eliņš

NHL piespriež desmit spēļu diskvalifikāciju Otavas uzbrucējam Barouzam
Aleksandrs Barouzs uzbrūk Teiloram Holam
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas vadība bargi sodījusi Aleksandru Barouzu par viņa nesavaldību un nesportisko rīcību mačā pret Ņūdžersijas „Devils”, kad viņš izdarīja vairākus sitienus ar ceļgalu pa guļošu pretinieku.

Otavas „Senators” uzbrucējs Aleksandrs Barouzs, kurš šosezon 51 spēlē guvis astoņus punktus (NHL karjerā kopumā 893 spēlēs 403 punkti), nevarēs piedalīties desmit nākamajās spēlēs. Saskaņā ar kolektīvā līguma nosacījumiem Barouzs par šo laiku algu nesaņems, un tā – apmēram 135 tūkstoši dolāru – tiks novirzīta fondam, kas paredzēts ārkārtas gadījumiem palīdzībai NHL hokejistiem.

Barouzs spēlē pret „Devils” piedzīvoja, ka pretinieku uzbrucējs Teilors Hols asi, bet precīzi un noteikumu robežās izdarīja pret viņu spēka paņēmienu. Barouzs pēc piecelšanās atstāja hokeja spēli novārtā un devās pie pretinieka atriebties, par to saņemot divu minūšu noraidījumu.

Tobrīd izcēlās plašāki asumi, un Barouzs ar nūju iegrūda Holam sejā, kā arī izdarīja vairākus sitienus pa galvu, nogāžot pretinieku zemē. Barouza uzbrukums turpinājās arī brīdī, kad Hols jau bija uz ledus, un iejaucās līnijtiesnesis, nosedzot Barouza rokas, taču Otavas uzbrucējs arī šajā brīdī atrada turpināja iekaustīt pretinieku, izmantojot MMA cienīgu paņēmienu ar celi vairākkārt iesitot pa galvu pie ledus piespiestajam Holam.

Paskaidrojot savu lēmumu par diskvalifikāciju, NHL paziņojumā uzsvērts, ka Barouzs šajā situācijā bija vienīgais agresors, kamēr Hols pēc tīri izdarītā spēka paņēmiena nav iesaistījies rupjībās. NHL uzsver, ka Barouza rīcība bijusi nesportiska un neattaisnojama, tāpat tikusi ņemta vērā viņa vēsture, vairākkārt samaksājot soda naudu par dažādiem pārkāpumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/senators-a...

  -2 [+] [-]

, 2018-02-08 11:34, pirms 6 gadiem
Ko gan no kolhoza var gribēt? Jāsaka paldies ka nepadarīja par invalīdu!

     [+] [-]

, 2018-02-08 12:13, pirms 6 gadiem
Laikam tavu KHL bija saskatijies un iespaidojies

     [+] [-]

, 2018-02-08 12:20, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Ko gan no kolhoza var gribēt? Jāsaka paldies ka nepadarīja par invalīdu!
Kolhoza vari paskatīties Vitjaz kautiņu video

     [+] [-]

, 2018-02-08 12:45, pirms 6 gadiem
tādiem zvēriem sodam jābūt lielākam

  +1 [+] [-]

, 2018-02-08 13:55, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kolhoza vari paskatīties Vitjaz kautiņu video
Viķki bija miermīlīgi vīri, kamēr ziemeļamerikāņu aborigēni neatveda sev līdz šo infekciju!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-08 17:12, pirms 6 gadiem
Diezgan liels klusums te.
Interesanti, cik lapas būtu pilnas, ja tieši tas pats butu atgadījies kolhozā...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-08 18:14, pirms 6 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Diezgan liels klusums te.
Interesanti, cik lapas būtu pilnas, ja tieši tas pats butu atgadījies kolhozā...
Tāpēc ka te nav ko piebilst. Čalis izrīkojās cūcīgi un saņēma pamatīgu diskābeli. Ja tas būtu noticis kolhozā varbūt iedotu 3 spēles max, ja kāds tam vispār pievērstu uzmanību.

     [+] [-]

, 2018-02-09 03:06, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?