Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Beržeronam divi vārti, "Rangers" atklāj rezultātu, bet ielaiž sešus pēc kārtas

Beržeronam divi vārti, "Rangers" atklāj rezultātu, bet ielaiž sešus pēc kārtas
Patriss Beržerons guva divus vārtus mačā pret "Rangers"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) "Bruins" viegli sagrāva "Rangers" ar 6:1, "Maple Leafs" tika pēcspēles metienu sērijā pārspēja 2017. gada Stenlija kausa finālisti "Predators" – 3:2, bet Edmontonas "Oilers" pēc graujoša panākuma pār "Lightning" divas dienas atpakaļ, šodien piekāpās "Kings" ar 2:5.

Nešvilas „Predators” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Toronto „Maple Leafs” ar 2:3. Mača pamatlaika vidū Kanādas komandai bija divu vārtu pārsvars – Džeimss van Rimsdaiks ar metienu vienā pieskārienā atklāja rezultātu, bet turpinājumā Kasperi Kapanens mazākumā aizskrēja pretuzbrukumā un panāca 0:2. Nešvilas atspēlēšanos uzsāka Koltons Sisonss, kurš tika pie ripas vārtu priekšā un izmantoja savu iespēju – 2:1, bet trešā perioda sakumā Viktors Arvidsons ar metienu no iemetiena apļa panāca 2:2. Pēcspēles metienu sērijā katra komanda izpildīja septiņus bullīšus no kuriem izšķirošo iemeta van Rimskaids. Lielisko spēli aizvadīja „Maple Leafs” vārtsargs Frederiks Andersens, atvairot 44 metienus.

Bostonas „Bruins” ar 6:1 sagrāva Ņujorkas „Rangers”. Mača piektajā minūtē reindžeru uzbrucējs Riks Nešs viduszonā apzaga pretspēlētāju, turpināja kustību uzbrukuma zonas virzienā, pārspējot Bostonas vārtos spēlējušo Antonu Hudobinu – 0:1. Šie vārti tā arī palika vienīgie „Rangers” komandai, jo turpinājuma „Bruins” iemeta sešas ripas, svinot pārliecinošo uzvaru ar 6:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriss Beržerons, Bostonai svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Edmontonas „Oilers” izbraukumā piekāpās Losandželosas „Kings” ar 2:5. Otrā perioda sakumā karaļi bija vadībā ar 0:2, bet pateicoties Leona Draisaitla un Konora Makdeivida vārtu guvumiem uz otro pārtraukumu komandas aizgāja ar neizšķirtu rezultātu – 2:2. Viss tika izšķirts noslēdzošajā trešdaļā – Pols Ladu, Alekss Lafalo un Anže Kopitars palīdzēja „Kings” tikt pie uzvaras.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 9. februāri ar deviņām spēlēm.

NHL spēles, 8. februāris

SpēleRezultāts
Predators – Maple Leafs2:3 PM
Bruins – Rangers6:1
Oilers – Kings2:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...