Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā ''Lūši'' uzvar Daugavpilī, zaudē gan sieviešu, gan vīriešu Jelgavas klubi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Baltijas līgā ''Lūši'' uzvar Daugavpilī, zaudē gan sieviešu, gan vīriešu Jelgavas klubi
''Jēkabpils Lūši'' volejbolisti. Foto: SK ''Jēkabpils Lūši''

Šodien Baltijas līgā volejbolā Latvijas komandu savstarpējā spēlē uzvaru svinēja ''Jēkabpils Lūši'', kas četros setos apspēlēja DU/''Ezerzeme'' komandu. Zaudēja tikmēr ''Biolars/Jelgava'', kas savā laukumā piekāpās ''Amber Volley'', bet sieviešu ''Jelgavas'' komanda piekāpās ''Aušrine-KKSC''.

• Baltijas līgā vīriešiem astoto zaudējumu deviņās spēlēs piedzīvoja "Biolars/Jelgava" volejbolisti, kas trijos setos ar 0-3 (25:27, 14:25, 19:25) piekāpās Austra Štāla trenētajai "Amber Volley".

• Visspraigāk ritēja pirmais sets, kamēr otrajā un trešajā viesi no Lietuvas bija krietni pārāki pār jelgavniekiem. Mājiniekiem labākais ar 13 punktiem bija Sandis Vilcāns, kamēr 12 punkti Eduardam Stieģelim.

• Latvijas komandu savstarpējā cīņā uzvaru četros setos ar 3-1 (23:25, 25:21, 25:23, 25:23) pār DU/"Ezerzeme" svinēja Latvijas čempione "Jēkabpils Lūši" komanda.

• Visos setos bija sīva cīņa par uzvaru. Trīs no tiem noslēdzās ar rezultātu 25:23 – divās reizēs uzvarēja jēkabpilieši, bet vienu reizi Daugavpils volejbolisti.

• Daugavpils komandā labākais ar 18 punktiem bija Devids Žolnerovičs, bet Jēkabpils komandā līdera lomu ar 27 punktiem uzņēmās Pāvels Jemeļjanovs.

• Baltijas līgā dāmām no divām spēlēm, kuras bija plānotas ar Latvijas komandu dalību, notika tikai viena. Pārcelta tika Daugavpils Universitātes pret RVS/LU spēle, kamēr "Jelgava" izbraukumā trijos setos ar 0-3 (23:25, 21:25, 20:25) zaudēja Jonavas "Aušrine-KKSC".

• Vistuvāk uzvarai setā jelgavnieces bija pirmajā, bet arī pārējos divos tieši galotnē lietuvietes bija aukstasinīgākas. Līga Petuhova ar 17 punktiem bija labākā Jelgavas komandā. Ar 25 punktiem ‘’Jelgava’’ ir piektajā vietā turnīrā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija