Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs spēlē sākumsastāvā, "Nets" neizmanto iespējas un zaudē papildlaikā

Rolands Eliņš

Kurucs spēlē sākumsastāvā, "Nets" neizmanto iespējas un zaudē papildlaikā
Rodions Kurucs spēlē pret "Thunder". Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Rodions Kurucs palīdzēja Bruklinas „Nets” tikt līdz papildlaikam pret Oklahomsitijas „Thunder”, taču beigās nācās ciest zaudējumu ar 103:111. „Thunder” sastāvā 28 punktus guva Kriss Pols.

Rodions Kurucs devās Bruklinas „Nets” sākumsastāvā un guva četrus punktus (2p. 2/3, 3p. 0/1). Viņam arī divas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, taču arī četras piezīmes. Kuruca +/- rādītājs bija plus trīs.

Bruklinas komandai šis bija septītais zaudējums pēc kārtas, turklāt šonakt tas bija īpaši sāpīgs, jo pamatlaika pēdējā minūtē „Nets” bija ļoti labas iespējas uzvarēt. Vispirms netika noturēts četru punktu pārsvars, Krisam Polam pretinieku rindās iemetot divus metienus pēc kārtas, bet pēc tam Bruklinas komandā savus metienus netrāpīja gan Keriss Leverts, gan Spensers Dinvidijs, turklāt Dinvidijam neizdevās trāpīt arī soda metienu 12 sekundes beigām.

Pēc tam papildlaikā „Thunder” uzvarēja ar 10:2 un visā mačā bija pārāka ar 111:103. Tā bija sestā „Thunder” uzvara septiņu spēļu periodā, turklāt tika izcīnīta, neskatoties uz to, ka aizvadīja spēli arī vakardien.

Kriss Pols šajā spēlē guva 28 punktus, trāpot deviņus no 15 metieniem no spēles un 20 punktus savācot pēc trešās ceturtdaļas beigām. 22 punktus pievienoja Šejs Gildžess-Aleksandrs, bet centram Stīvenam Adamsam desmit punkti un 18 atlēkušās bumbas. „Thunder” rindās šonakt laukumā nedevās itālis Danilo Gallināri, kurš ar vidēji spēlē gūtiem 18 punktiem ir viens no rezultatīvākajiem komandas spēlētājiem.

Bruklinai ar 21 punktu labākais bija Torīns Prinss, kurš trāpīja gandrīz pusi (piecus) no komandas tālmetieniem. 20 punktus 22 minūtēs pievienoja Leverts, bet Dinvidijam šoreiz ar metieniem neveicās – aizmesti garām 15 no 21 metiena no spēles, kopā gūstot 14 punktus.

„Nets” nākamā spēle paredzēta pēc trim dienām, kad būs jātiekas ar „Heat”.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2020-01-08 09:45, pirms 4 gadiem
AIR Latvia

     [+] [-]

, 2020-01-08 13:25, pirms 4 gadiem
Paul ir labākais basketbolists visā NBA, ja runa ir par spēles izšķirošajiem brīžiem. Saspringtu spēļu galotnēs Thunder trenerim galva nav jālauza, kam uzticēt bumbu. Ja viņiem nebūtu Paul, komanda droši vien atrastos aptuveni turpat tabulā, kur suns, kings un vilki.

     [+] [-]

, 2020-01-08 15:47, pirms 4 gadiem
raiversons rakstīja: Paul ir labākais basketbolists visā NBA, ja runa ir par spēles izšķirošajiem brīžiem. Saspringtu spēļu galotnēs Thunder trenerim galva nav jālauza, kam uzticēt bumbu. Ja viņiem nebūtu Paul, komanda droši vien atrastos aptuveni turpat tabulā, kur suns, kings un vilki.
viņiem nedaudz labāks menedžments un savlaik ar pckiem paveicās, Vilki, Kings un Suns (vairāk gan dēļ Arizonas štata finansiālās konkurences), piemetot klāt no austrumiem Hawks, Wizards un Knicks ilgstoši ir pašā bedres apakšā un ar minimālām izredzēm izrāpties.