Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz palikšanu mazākumā, "Real" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neskatoties uz palikšanu mazākumā, "Real" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Karims Benzemā. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas čempionātā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Madrides "Real", kas tādējādi pacēlusies uz pirmo vietu, tiesa, aiz muguras esošajai "Barcelona" ir viena spēle rezervē. Savā laukumā izdevās ar 2:0 pieveikt Barselonas "Espanyol".

"Real" kontrolēja spēli no pirmās minūtes, tomēr uzbrucējiem Karimam Benzemā un Vinisiusam savus daudzos momentus izmantot neizdevās. Nācās gaidīt, kad piemēru rādīs centra aizsargs Rafaels Varāns, kurš 37. minūtē pabeidza kombināciju neilgi pēc stūra sitiena un ar kreiso kāju trāpīja tālajā stūrī, panākot 1:0 laukuma saimnieku labā.

Madrides futbolisti turpināja uzbrukt, un neilgi pirms spēles beigām izdevās pārsvaru dubultot. Pirmajos vārtos rezultatīvu piespēli atdevušais Benzemā šoreiz bija noslēdzēja lomā, kamēr viņam lieliski asistēja Federiko Valverde. Francijas uzbrucējam atlika no soda laukuma pielikt skaistu punktu – 2:0.

Vien četras minūtes pēc Benzemā vārtiem sarkano kartīti par diviem brīdinājumiem nopelnīja Floriāns Mendī, bet palikšana mazākumā neietekmēja granda punktu skaitu turnīra tabulā. "Real" tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, un ar 34 punktiem komanda atrodas pirmajā vietā. Trīs punkti mazāk ir "Barcelona", kam vēl jāaizvada 15. kārtas spēle.

     [+] [-]

, 2019-12-07 16:10, pirms 4 gadiem
Valverde šogad vnk zvērs,un Vinijs joprojām ir apaļa nulle uzbrukuma noslēguma
Liekas,ka viņš vispār nedomā uzbrukumā