Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" arī otrreiz sakauj "Vaiņodi"

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" arī otrreiz sakauj "Vaiņodi"
Foto: Jānis Slišāns

Latvijas vīriešu handbola čempionātā šodien svarīgu uzvaru izcīnīja "Jūrmalas Sports", izbraukumā pieveicot "Vaiņodi", savukārt dāmu čempionātā ceturto panākumu turnīra tabulā ierakstīja Latvijas U-16 meiteņu izlase jeb LAT98.

Lai gan pirms šīs spēles komandas turnīra tabulā atradās līdzās ar identisku bilanci (5-4), abu vienību pirmajā spēlē, kas oktobrī notika Spuņciemā, spraiga cīņa izpalika – "Jūrmalas Sports" pārliecinoši uzvarēja – 35:20. Tomēr savā laukumā "Vaiņode" šosezon bija pieveikusi "Celtnieku", "Latgolu" un pat vicečempionus "Ogre/Miandum", kas šodien solīja intriģējušu dueli.

Pats spēles sākums gan par to neliecināja –jūrmalnieki ātri izvirzījās vadībā ar 4:1 un dominēja praktiski visa puslaika garumā. 19.minūtē pēc Rolanda Ivanova kārtējiem vārtiem "Jūrmalas Sports" panāca jau 10:3 un lai gan pēc tam vaiņodnieki pāris vārtus atspēlēja, puslaika pārtraukumā Jūrmalas komanda devās ar septiņu vārtu pārsvaru – 16:9.

Pēc asumiem otrā puslaika sākumā un vairākiem noraidījumiem viesu sastāvā, mājinieki spēja pievilkt līdz -5 (20:15), taču Viktora Turkupola teicamais sniegums jūrmalnieku vārtos un Ivanova rezultatīvā spēle uzbrukumā ļāva viesiem panākt deviņu vārtu pārsvaru (24:15). Vaiņode gan nepadevās un četrarpus minūtes līdz spēles beigām pēc Normunda Pāvila metiena rezultāta starpību samazināja līdz četriem vārtiem (28:24), taču "Jūrmalas Sports" spēles izskaņu aizvadīja pārliecinošāk un uzvaru nosargāja – 32:26.

Rolands Ivanovs uzvarētāju labā guva 11 vārtus, bet zaudētājiem ar septiņiem vārtiem rezultatīvākais bija Ainārs Pāvils.

Sieviešu Virslīgas spēlē LAT98 handbolistes savā laukumā uzņēma pastarītes "Skrīveri". Abu komandu pirmajā spēlē, lai arī pēc puslaika ar desmit vārtu pārsvaru vadībā bija LAT98, Skrīveru komandai izdevās pārsvaru likvidēt, bet saspringtā spēles galotnē LAT98 tomēr uzvarēja ar 34:31.

Arī šodien praktiski visu pirmo puslaiku vadībā bija LAT98, tomēr puslaiku viņām izdevās uzvarēt tikai ar vienu vārtu pārsvaru – 17:16. Toties nākamajās 30 minūtēs jaunatnes izlases pārākums pār Skrīveru handbolistēm šaubas neradīja – LAT98 dominēja laukumā, strauji palielinot savu pārsvaru un uzvarot ar 40:25.

LAT98 handbolistēm šis jau ir ceturtais panākums šosezon, bet Skrīveri joprojām cīnās bez uzvarām (0-9).

Virslīga vīriešiem

Vaiņode – Jūrmalas Sports 26:32 (9:16)
Vaiņode: A.Pāvils 7, Lapiņš 6, Grundmanis 4, Juzups 3, N. Pāvils 2, O. Pāvils 2, Ķergalvis 1, Auders 1.
Jūrmalas Sports: Ivanovs 11/3, Naglis 6, Černousovs 5, Gulbis 3, Lībergs 3, Ence 3, Latkovskis 1.

Virslīga sievietēm

LAT98 – Skrīveri 40:25 (17:16)
LAT98: Kaulakane 10, Ārmane 9/1, Kukurāne 7, Purviņa 5, Jugāne 4, Lapsa 3, Umarjova 1, Skudra 1.
Skrīveri: Liepiņa 8, Ozoliņa 6/3, E. Balanda 4, V. Balanda 3, Galvanovska 2, Bērziņa 2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2014-12-07 16:44, pirms 9 gadiem
Cik šoreiz Vaiņodes spēlētāji lika uz savu zāģi?

     [+] [-]

, 2014-12-07 17:02, pirms 9 gadiem
Spēli skatījos - Vaiņode izskatījās mazliet aizmigusi, vai kā, bet tā nebija spēle ar pilnu jaudu.

Intereses pēc - kurš totalizātors piedāvā likmes uz LV handbola virslīgas spēlēm?

  +2 [+] [-]

, 2014-12-07 17:09, pirms 9 gadiem
lietotajs parastais rakstīja: Cik šoreiz Vaiņodes spēlētāji lika uz savu zāģi?
Nu varētu būt,ka apmēram pa 3-4 štukām katrs. Grīdas slaucītājs Ričis,iespējams,ka pat vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-07 17:12, pirms 9 gadiem
asaka yasihuko rakstīja: Spēli skatījos - Vaiņode izskatījās mazliet aizmigusi, vai kā, bet tā nebija spēle ar pilnu jaudu.


Intereses pēc - kurš totalizātors piedāvā likmes uz LV handbola virslīgas spēlēm?
bet365. 3.60-11-1.33.

     [+] [-]

, 2014-12-07 21:15, pirms 9 gadiem
Neesmu ne Vaiņodes, ne Jūrmalas fans, bet kur varētu nosūtīt savas domas par tiesāšanu? Jau ar sarkano kartīti kaut kas nebija riktīgi, jo labi redzams ka pat čalis muka projām un neko negribēja un vienkārši tas pats aizķērās, bet nē sarkanā kartīte, laukumā Jūrmalas spēlētāji un pat treneris, lai gan neviens viņiem tādu atļāvu nedevu lai dotos laukumā. Kur sods? pēc tam tas nr.11 nogrūž spēlētāju kā sašņaucies zāli, kas visdrīzāk tika izdarīts, bet šim nekas un turpina spēli kā varonis un tā tālāk,. Kur sods? man ir daudz ko teikt, jo tā nedrīkst tiesāt. Kur varu uzrakstīt daudz jo daudz punktus kāpēc tā tiesāja? un 7m ar nav normāli ja uz vieniem vārtiem kādi septiņi, bet uz otriem nekas un dod tādus, kur tik palaiž spēlētājs aiz muguras bumbu, bet otrā galā reāli notriec spēlētāju, bet nekas. Nesaku ka tikai uz vienu galu tiesāja, bet domāju ka daudz vairāk kļūdu tomēr bija par labu vienai komandai un kurai jau paši zināt labāk!

     [+] [-]

, 2014-12-08 01:58, pirms 9 gadiem
Izpīpēja visu un vienā gala tika doti tādi 7m ka labāk neturpināšu, bet otrajā čalis ar nr.18 noliek divus soļus piesit vēl divus un neko un tik rāda ka nostaigāts. Atverat acis ibio vienreiz. Cirks par velti bled

  -1 [+] [-]

, 2014-12-08 09:33, pirms 9 gadiem
Quote:
bet365. 3.60-11-1.33.
[+] [-]Ziņot
dzomba, 2014-12-07 21:15, vakar, ignorēt, atbildēt
AtceltZiņot
"Neesmu ne Vaiņodes, ne Jūrmalas fans, bet kur varētu nosūtīt savas domas par tiesāšanu? Jau ar sarkano kartīti kaut kas nebija riktīgi, jo labi redzams ka pat čalis muka projām un neko negribēja un vienkārši tas pats aizķērās, bet nē sarkanā kartīte, laukumā Jūrmalas spēlētāji un pat treneris, lai gan neviens viņiem tādu atļāvu nedevu lai dotos laukumā. Kur sods? pēc tam tas nr.11 nogrūž spēlētāju kā sašņaucies zāli, kas visdrīzāk tika izdarīts, bet šim nekas un turpina spēli kā varonis un tā tālāk,. Kur sods? man ir daudz ko teikt, jo tā nedrīkst tiesāt. Kur varu uzrakstīt daudz jo daudz punktus kāpēc tā tiesāja? un 7m ar nav normāli ja uz vieniem vārtiem kādi septiņi, bet uz otriem nekas un dod tādus, kur tik palaiž spēlētājs aiz muguras bumbu, bet otrā galā reāli notriec spēlētāju, bet nekas. Nesaku ka tikai uz vienu galu tiesāja, bet domāju ka daudz vairāk kļūdu tomēr bija par labu vienai komandai un kurai jau paši zināt labāk!"

Rādās, cienītais, ka Vaiņode galīgi Tev nav vienaldzīga Kaut ko vairāk par Vaiņodes handbolu laikam maz esi redzējis...Nekas, sēdi kur esi un šķieti sev svarīgs un viszinošs visās sfērās! un jūties svarīgs!
Jūrmala ir un bija spēlē labāka bez jautājumiem, pārējais - tā ir spēle ar tās dalībniekiem un kļūdām no jebkura puses. Labāk priecājies par pāris skaistām kombinācijām un vārtu guvumiem, nevis meklē kaut kur to, ko var būt nav dots saprast šaurā redzesloka dēļ...Vismaz leksika uz to norāda, veiksmi!