Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Streikotājs Deņisovs panācis ievērojamu algas pielikumu

Agris Suveizda

Streikotājs Deņisovs panācis ievērojamu algas pielikumu
Igors Deņisovs cīņā ar "Anderlecht" spēlētāju
Foto: AFP/Scanpix

Kā vēsta ziņu aģentūra ITAR-TASS, Sanktpēterburgas "Zenit" kluba pussargs Igors Deņisovs tomēr panācis sev algas pielikumu. Ziņu aģentūras rīcībā esošā informācija liecina, ka Deņisova gada atalgojums tiks palielināts līdz četriem miljoniem eiro.

Ziņu aģentūra ITAR-TASS vēsta, ka saskaņā ar tai zināmo informāciju Igora Deņisova gada alga no divarpus miljoniem pieaugs līdz četriem miljoniem eiro. Deņisovs septembra sākumā tika atzīts par iepriekšējā mēneša labāko "Zenit" spēlētāju, taču septembra izskaņā 28 gadus vecais pussargs uzstādīja ultimātu un sarīkoja pamatīgu skandālu.

Deņisovam neesot paticis tas, ka "Zenit" par ļoti bargu naudu iegādājies brazīliešu zvaigzni Halku (un beļģu pussargu Akselu Vitselu), kurš nopirkts par 40 miljoniem eiro un kura gada alga tiek lēsta aptuveni piecu miljonu eiro apmērā (Vitsela alga esot divreiz mazāka). "Neapšaubāmi esam nopirkuši labus spēlētājus, kas noteikti palīdzēs klubam. Bet vai viņi tiešām ir tik daudz labāki par pašreizējiem spēlētājiem, ka saņem trīsreiz vairāk?" Deņisovs vaicāja Sport-Express.

Deņisovs, kurš "Zenit" rindās pavadījis visu profesionālo karjeru, uzstādīja ultimātu, vēloties, lai tiek pārskatīti viņa individuālā līguma nosacījumi. Deņisovs tika nosūtīts uz jauniešu komandu (dublieriem), bet novembra sākumā beidzot atgriezās "Zenit" lielajā komandā – kluba mājaslapā tika publicēta Deņisova atvainošanās, kurā viņš nožēloja savu rīcību.

Par spīti lielajām ambīcijām, Sanktpēterburgas klubam sezonas sākums nav izdevies. Krievijas Premjerlīgā pašreizējais čempions 14 spēlēs ieguvis 30 punktus, kas turnīra tabulā dod trešo pozīciju. Līderes godā ir Aleksandra Cauņas pārstāvētais Maskavas CSKA, kā kontā ir 33 punkti, bet par vienu mazāk ir Samuela Eto'o pārstāvētajam Mahačkalas "Anzhi". Čempionu līgā "Zenit" četrās spēlēs spējis uzvarēt tikai Beļģijas "Anderlecht" (1:0 savā laukumā) un ar trim punktiem ieņem pēdējo vietu. Līderei "Malaga" ir 10 punkti, Itālijas "Milan" ir pieci punkti, bet "Anderlecht", kas vakar "Zenit" pieveica ar to pašu 1:0, ir četri punkti.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 18:58, pirms 12 gadiem
Atradusies zvaigzne... mož tad lai visai komandai pieliek pa paaris limakiem, bet kur ir karotais rezultaats ??

  -2 [+] [-]

, 2012-11-07 21:11, pirms 12 gadiem
Auklejas ka ar tadu meiteni neko tadu normala eiropa neieraudzitu..

  +6 [+] [-]

, 2012-11-07 21:33, pirms 12 gadiem
Nav jau viss tik vienkārši. Pirmkārt, daudzu ekspertu vērtējumā Deņisovs tieši patlaban ir labākais pussargs Krievijā (arī izlases kapteinis un pamatsastāva spēlētājs, līderis). Otrkārt, Gazproms Pīterā kaisa miljonus kā Kisa barankas (skat. Divpadsmit krēslus), līdzīgi notiek arī KHL komandā SKA. Protams, ka džekam dūša aptecējās - kādam svešiniekam (kurš vēl tuvu nav ne Mesi, ne Pele), kurš sevi Zenītā vēl nav pierādījis (un nav zināms, vai pierādīs, krievu futbolā no 10 ārzemniekiem atplaukst labi ja viens, specifika) maksās daudz lielāku piķi. Un Deņisovam vienkārši bija dūša, šādi var rīkoties tikai retais...
Un, galvenais, savu viņš panāca, lai gan ar demaršu un vēlāku atvainošanos! Lai gan Zenīta treneris un saimnieki sākumā teica - lai tas Deņisovs iet uz poda, neko šis nedabūs!

     [+] [-]

, 2012-11-08 03:09, pirms 12 gadiem
kasha rakstīja: Auklejas ka ar tadu meiteni neko tadu normala eiropa neieraudzitu..
Rūnija sāgu 10-11. sezonas sākumā atceries?