Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāta zelta vārtu autors divreiz iesit Jūrmalas "Spartakam"

Ints Megnis
Ints Megnis

Eiropas čempionāta zelta vārtu autors divreiz iesit Jūrmalas "Spartakam"
Maskavas "Lokomotiv" futbolists Eders. Foto: Sputnik/Scanpix

Divus vārtus gūstot Ederam, kurš 2016. gadā atnesa Portugāles futbola izlasei Eiropas čempiones titulu, sestdien Latvijas Virslīgas komanda Jūrmalas "Spartaks" pārbaudes spēlē ar rezultātu 0:2 (0:1) piekāpās Krievijas vicečempionei Maskavas "Lokomotiv".

Rezultātu Eders atklāja 20. minūtē, kad lieliski bumbu bija pieturējis 2014. gada Pasaules kausa ieguvējs Benedikts Hēvedess, bet punktu mačam viņš pielika 69. minūtē pēc sava tautieša un Eiropas čempiona Žuau Mariu piespēles.

Eders vēsturē iegājis ar faktu, ka guva vārtus 2016. gada Eiropas čempionāta finālspēles pagarinājumā, garantējot Portugālei uzvaru ar 1:0 pār Franciju.

Tāpat spēles laikā traumu guva "Lokomotiv" horvātu futbolists Vedrans Čorluka.

Maskavas "Lokomotiv" 2018. gadā trešo reizi vēsturē triumfēja Krievijas čempionātā, bet šajā pavasarī palika otrā aiz Sanktpēterburgas "Zenit" un drīz spēlēs UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Šobrīd Krievijas Premjerlīgas kopvērtējumā vienība ar 14 punktiem astoņos mačos ieņem piekto vietu, tomēr līderei "Krasnodar" ir tikai par trim punktiem vairāk.

Tikmēr 2017. gada Latvijas čempione "Spartaks" šobrīd ieņem ceturto vietu Latvijas Virslīgas kopvērtējumā. Vienība, izmantojot valstsvienību pārtraukumu, devusies uz treniņnometni Krievijā, kur atkal pārbauda jaunus futbolistus. Vēl vienā pārbaudes mačā tā 11. septembrī spēkosies ar Krievijas otrajā līgā spēlējošo "Chertanovo".

     [+] [-]

, 2019-09-07 20:47, pirms 5 gadiem
Ir iespēja redzet spartaka sastāvu?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-07 20:59, pirms 5 gadiem
Tā neko pārbaudes spēļu pretinieki! Cerējām, ka Riga uzspēlēs Eiropas līgā pret kādu grandu, bet te Spartaks uzspēlē ar top klubu un ne ar tā dublieriem. Labi sakari sara savu.