Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #55 Ārpus Kadra: Jauno žurnālistu akadēmijas labākais absolvents Ozols

Andris Liepa
Andris Liepa
Andrejs Siliņš uz sarunu aicinājis Sportacentrs.com galveno redaktoru Jāni Celmiņu un Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas labāko absolventu Kārli Ozolu, kurš akadēmiju pabeidza paralēli 12. klasei vidusskolā, tagad jau pāris mēnešus darbojas uz pusslodzi, kā arī ticis līdz publikācijām Latvijas prestižākajā sporta izdevumā "Sporta Avīze".
Sila piezīmēs:
1) Roberts Štelmahers apstiprināts par vīru izlases galveno treneri;
2) Dīdžejs Kūpers dopinga testā nodod draudzenes urīnu;
3) Eirolīgas algu TOP5: vai trauksmes zvani par krīzi?

Klausies podkāstu "SoundCloud" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Spotify" ŠEIT!
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2019-08-07 19:03, pirms 5 gadiem
Celmiņš saka lai jaunais kamēr nav ar visiem sadraudzējies lai sāk rakt.. tad sanāk ka Celmiņš ir ar visiem "sačomojies" un pats tad rakt neko vairs nevar jo negrib bojāt attiecības

Jaunajam censonim jānovēl veiksme un jāpiestrādā viņam pie savas runas un tās pasniegšanas.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-07 19:06, pirms 5 gadiem
Ir tāds sporta žurnālists kuram neinteresē pilnībā kāds sporta veids? Vai Ozola j-kungs nav pirmais tāds?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 10:42, pirms 5 gadiem
Godīgi ļoti garlaicīgs podkāsts, čalis jūtams pats vēl nezina ko vēlas, kaut kur peld. Kā var nebūt kāds mīļākais sporta veids?
sorry, viens no visu laiku garlaicīgākajiem un neinteresantākajiem podkāstiem;..

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 11:11, pirms 5 gadiem
Džeks varbūt raksta labi, bet runāt gan viņš īpaši nemāk. P.s. Varbūt man tā tikai šķiet, bet likās diezgan lielīgs čalis.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 23:15, pirms 5 gadiem
4567 rakstīja: Džeks varbūt raksta labi, bet runāt gan viņš īpaši nemāk. P.s. Varbūt man tā tikai šķiet, bet likās diezgan lielīgs čalis.
Gan jau 1. reizi kameras priekšā un tad loģiski, ka uztraukums. Ne visi kameras priekšā jūtas komfortabli

     [+] [-]

, 2019-08-09 10:30, pirms 5 gadiem
Paklau veči, kļūstiet nopietni! Siliņš vēl neko, bet visa pārējā redakcija atsit vēlmi šo portālu uztvert nopietni. Celmiņš runā par pārdošanos mārketingam kā normālu lietu, tas Brože vispār kaut ko tikai īd un lepojās ar savu slinkumu un nezināšanu. Nez kādēļ pēkšņi pamostās, kad parādās stāsts par kokaīnu un kaut ko enerğiski fantazē kā tāds vidusskolnieks. Kā to vispār saprast?

Citreiz visa kompānija apmierināti konstatē, ka nespēj bildē atpazīt nevienu VEF spēlētāju. Kādu iespaidu tas rada par jums? Eksperti? Profesionalitāte? Vadošais sporta portāls, nopietni?

Padomājiet paši, kādu jūs to latiņu esat pacēluši un tad prasiet kaut ko no jaunajiem. Un nebrīnieties, ka vienīgais kadrs, kas iztur jūsu dzirnavas pirmajā publiskajā uzstāšanās reizē nespēj neko citu kā palepoties ar savu slinkumu un nezināšanu.

     [+] [-]

, 2019-08-09 10:53, pirms 5 gadiem
Vēl jāpiemin arī lepošanās ar izglītības trūkumu. Ja jūs džeki būtu kaut drusku pamācījušies žurnālistiku, tad zinātu, ka šajā publicistikas nozarē, tāpat kā visās citās, eksistē žanru nodalījums. Šajā gadījumā: ziņa, intervija, apraksts un komentārs. Vismaz galvenajās līnijās. Nevajadzētu tad lieki prātot par sava personiskā viedokļa paušanas pieļaujamajiem apstākļiem, jo to jau pēc definīcijas paredz katra minētā žanra robežas.