Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Argentīna pusfinālā bez di Marijas, taču ar Agvero

Rolands Eliņš

Argentīna pusfinālā bez di Marijas, taču ar Agvero
Anhels di Marija
Foto:AFP/Scanpix

Argentīnas izlases pussargs Anhels di Marija pavisam noteikti izlaidīs Pasaules kausa pusfināla spēli pret Nīderlandi, tāpat uz jautājuma zīmes viņa dalība pēdējā turnīra spēlē, savukārt ierindā gatavs atgriezties Serhio Agvero.

Anhels di Marija guva traumu ceturtdaļfināla mačā pret Beļģiju, un viņa aģents publiski pieļāva iespēju, ka Madrides "Real" pārstāvošais futbolists finālturnīrā vairs nevarēs piedalīties. Taču izlases ārsts Daniels Martiness atklājis, ka situācija nav tik slikta.

"Di Marijam nav pārāk nopietns savainojums, viņa atveseļošanos uzrauga mūsu labākie ārsti," sacīja Martiness. "Pilnīgi noteikti ir skaidrs, ka viņš nespēlēs pret Nīderlandi, taču pēc tam mēs di Marijas stāvokli izvērtēsim katru dienu. Dažreiz viena diena var mainīt ļoti daudz ko."

Di Marija visos iepriekšējos Argentīnas mačos šajā PK bija sākumsastāvā un tieši viņš guva uzvaras vārtus papildlaikā pret Šveici, kas ļāva argentīniešiem izvairīties no pēcspēles sitienu sērijas.

Taču Martiness paziņojis daudz labākas ziņas uzbrucēja Serhio Agvero situācijā. Viņam trauma liegusi parādīt savu labāko sniegumu un izlaist pēdējos divus izlases mačus, taču pusfinālā Agvero būs Alehandro Saveljas rīcībā.

"Agvero ir aizvadījis pēdējos trīs treniņus kopā ar komandu. Viņš ir gatavs spēlēt!" sacīja Martiness.

Argentīnas nākamajai pretiniece Nīderlandei finālturnīrā vairs nevarēs palīdzēt pussargs Naidžels de Jongs, un Nīderlandes mediji ziņo, ka apšaubāma arī aizsarga Rona Vlāra dalība nākamajā spēlē. Viņš treniņos darbojies saskaņā ar individuālu režīmu, tiesa, izlases pārstāvji viņa nespēlēšanu nav apstiprinājuši. Vlārs piedalījās visos piecos Nīderlandes līdzšinējos mačos.

Bija parādījušās arī diezgan utopiskas baumas (it īpaši brazīliešu medijos), ka Brazīlijas izlases līderis Neimārs gatavo "Pasaules kausa brīnumu" un plāno negaidīti atgriezties laukumā finālmačā (Brazīlijai līdz tam gan vēl jātiek). Šādu iespēju kategoriski noraidījis Brazīlijas izlases ārsts Hosē Runko: "Neimārs finālmačā nepiedalīsies, pilnīgi noteikti, ka nē. Viņš varēs būt kopā ar komandu, taču ne iziet laukumā. Nevēlos radīt ilūziju par faktu, kurš vienkārši nevar notikt. Neimāram ir nopietns savainojums, un, ja viņš tomēr iziet laukumā, tiktu pieļauts liels risks sabojāt visu viņa karjeru."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
Goal.com

  -1 [+] [-]

, 2014-07-07 10:19, pirms 10 gadiem
...mjāā...Neimars var sabojāt visu karjeru...bet PK fināls ir varbūt dzīves augstākais punkts...un brazīļi nauu vēl tur tikuši...un,protams, spēle par 3.vietu ir nenozīmīga lai riskētu...kurš te mediķis var pateikt - ja Neimārs spēlētu, tad viņam būtu jāvelk kāda tērauda korsete?...kosmodisks laikam ir garām...

  +5 [+] [-]

, 2014-07-07 10:39, pirms 10 gadiem
Es domaaju ar kosmodisku Neimaaram hat trick garanteets )
dakots rakstīja: ...mjāā...Neimars var sabojāt visu karjeru...bet PK fināls ir varbūt dzīves augstākais punkts...un brazīļi nauu vēl tur tikuši...un,protams, spēle par 3.vietu ir nenozīmīga lai riskētu...kurš te mediķis var pateikt - ja Neimārs spēlētu, tad viņam būtu jāvelk kāda tērauda korsete?...kosmodisks laikam ir garām...

  -3 [+] [-]

, 2014-07-07 11:20, pirms 10 gadiem
Tint3 rakstīja: Es domaaju ar kosmodisku Neimaaram hat trick garanteets )
Kāda starpība ar , ko viņš spēlēs, jo spēle par trešo vietu nav tā vērta

     [+] [-]

, 2014-07-07 22:44, pirms 10 gadiem
Neimārs izlaidīs tikai 1 spēli,ja Brazīļi sakauj Vācus ,tad finālā būs Neimārs?