Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Video: Hārtlijs: "Vienīgais pozitīvais – pabeidzām spēli bez savainojumiem"

Beāte Neimane
Beāte Neimane
Smagāko zaudējumu galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā piedzīvojusi Latvijas izlase, kas 2018. gada pasaules čempionāta otrajā cīņā ar 1:8 piekāpās Somijas valstsvienībai. Piedāvājam kanādiešu speciālista pārdomas pēc mača.
Vērtējums:

  -2 [+] [-]

, 2018-05-07 10:33, pirms 6 gadiem
Hārtlijs ir jātriec prom ar sūdainu koku! Izlase pilnīgi nesagatavota! Pirmā spēlē pateicoties Balcera meistarībai tika izglābta taču perspektīvas ļoti nedrošas! Un nevajag taisnoties ka tā teikt ko tu stipram padarīsi! Ir daudz piemēru kā no ne pašiem izcilākajiem spēlētājiem izveido teicamu komandu! Tikai vajag to tiešām savākt, trenēt, saspēlēt! Nevis kā ar šo izlasi! Pārbaudīt citus spēlētājus var citā laikā nevis gatavojoties PČ!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:38, pirms 6 gadiem
Alpaville ko tu te komentee un saproti no hokeja. Tavs laucinjss ir basketbols, tad seedi tur un gudrojies.

     [+] [-]

, 2018-05-07 10:39, pirms 6 gadiem
Bet ja dzeki pasi nevar savakties? Ripas konktrole,piespeles mums nekada. Somi paradija ka ir jasaspelejas. Nav mums komanda visi,kas spej spelet atru un kvalitati vu hokeju. Protams,pietrukst Daugavina,Darzina,Girgensona. Musu puisi pasi saluza,protams,kad padevas pie rezultata 5:0,kurs nebutu? Uzvaru gaidit pirms speles? Parak optimistiski,jaskatas reali,mums vel ir 3 nemamas speles.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:51, pirms 6 gadiem
Diez kāpēc Indrašis nespēlē? Negrib dabūt traumu pirms lielā līguma vai neatzīst Bukartu kā kapteini, kas man arī nav sagremojams.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 11:16, pirms 6 gadiem
te varbut ir ari tas iemesls kapec lipmans nevelejas nemt dargu treneri un makset milionus. nu nevar treneris uztaisit skoladi no suda. un es pilnigi varu galvu likt kila, ka ar LV futbola izlasi bus pilnigi tas pats. ir vnk japien ka tads ir musu limenis, un ne jau speletaji pie ta ir vainigi, bet gan hokeja sistema LV, protams, Dinamo ari savu roku tam visam ir pielicis.

     [+] [-]

, 2018-05-07 11:22, pirms 6 gadiem
cigis18 rakstīja: Alpaville ko tu te komentee un saproti no hokeja. Tavs laucinjss ir basketbols, tad seedi tur un gudrojies.
Haha! Un tu tas hokeja specs? Nepārsprāgsti no iedomības! Kaut ne kas gudrs no tevis nav dzirdēts! Bet ja oponē, argumentē!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 11:42, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Hārtlijs ir jātriec prom ar sūdainu koku! Izlase pilnīgi nesagatavota! Pirmā spēlē pateicoties Balcera meistarībai tika izglābta taču perspektīvas ļoti nedrošas! Un nevajag taisnoties ka tā teikt ko tu stipram padarīsi! Ir daudz piemēru kā no ne pašiem izcilākajiem spēlētājiem izveido teicamu komandu! Tikai vajag to tiešām savākt, trenēt, saspēlēt! Nevis kā ar šo izlasi! Pārbaudīt citus spēlētājus var citā laikā nevis gatavojoties PČ!
Pārbaudīja - atsijāja. A ko darīt, ka labākie spēlētāji mums ir mīkstie un nebrauc uz izlasi, tad arī jāmeklē citas perspektīvas. Hārtlijs pēc spēles ar Kanādu tak teica, ka nu nav Latvijai 2-3 sastāvi labi, no kā izvēlēties, kāKanādai. Mums ir tie, kas ir, nu neesam mēs hokeja lielvasts, aizver acis, kad sapņo. Tātad ja neesam hokeja lielvalsts, tad nevaram uzvarēt "lielās izlases". Ši izlase vēl mums jauna, pirmais čempis dažiem. Pašlaik es neredzu problēmu, maču ko mums vajadzēja uzvarēt, uzvarējām, kur necerējām uz punktiem, arī nedabūjām.

     [+] [-]

, 2018-05-07 12:03, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Pārbaudīja - atsijāja. A ko darīt, ka labākie spēlētāji mums ir mīkstie un nebrauc uz izlasi, tad arī jāmeklē citas perspektīvas. Hārtlijs pēc spēles ar Kanādu tak teica, ka nu nav Latvijai 2-3 sastāvi labi, no kā izvēlēties, kāKanādai. Mums ir tie, kas ir, nu neesam mēs hokeja lielvasts, aizver acis, kad sapņo. Tātad ja neesam hokeja lielvalsts, tad nevaram uzvarēt "lielās izlases". Ši izlase vēl mums jauna, pirmais čempis dažiem. Pašlaik es neredzu problēmu, maču ko mums vajadzēja uzvarēt, uzvarējām, kur necerējām uz punktiem, arī nedabūjām.
Problēma ir tieši nesaspēlētībā. Tur jau tā lieta ka neesam kanādieši vai amerikāņi kas pateicoties augstākai meistarībai var iespēlēties čempionāta gaitā un tāpat tikt tālu.Latvijai jābūt simtprocentīgi gatavai jau no pirmās spēles. Kaut protams ja galvenais uzveikt korejiešus, var pietikt arī ar šo.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 12:11, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Problēma ir tieši nesaspēlētībā. Tur jau tā lieta ka neesam kanādieši vai amerikāņi kas pateicoties augstākai meistarībai var iespēlēties čempionāta gaitā un tāpat tikt tālu.Latvijai jābūt simtprocentīgi gatavai jau no pirmās spēles. Kaut protams ja galvenais uzveikt korejiešus, var pietikt arī ar šo.
Varbūt nebijām pirmajā spēlē, 1.periodā gatavi, bet uzvara paliek uzvara, skaista vai izmuļāta. Varam sākt nopelt treneri tikai tad, kad izkritīsm no divīzijas

     [+] [-]

, 2018-05-07 13:03, pirms 6 gadiem
Sochi rakstīja: Diez kāpēc Indrašis nespēlē? Negrib dabūt traumu pirms lielā līguma vai neatzīst Bukartu kā kapteini, kas man arī nav sagremojams.
Indrašis nespēlē, jo nevar pavilt tādu līmeni.. nekas jauns, nav te khl un djinama

     [+] [-]

, 2018-05-07 13:13, pirms 6 gadiem
taisnatiesa rakstīja: Indrašis nespēlē, jo nevar pavilt tādu līmeni.. nekas jauns, nav te khl un djinama
Ir acīm redzami, ka viņš pat neprovē.

     [+] [-]

, 2018-05-07 14:39, pirms 6 gadiem
Sochi rakstīja: Diez kāpēc Indrašis nespēlē? Negrib dabūt traumu pirms lielā līguma vai neatzīst Bukartu kā kapteini, kas man arī nav sagremojams.
Labāk nevar

     [+] [-]

, 2018-05-07 16:11, pirms 6 gadiem
Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- Блог Домашнего качка