Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Čeļabinska man ir dzimtā pilsēta, komanda - sveša"

Andrejs Siliņš

Znaroks: "Čeļabinska man ir dzimtā pilsēta, komanda - sveša"
Oļegs Znaroks
Foto: www.championat.com

Pēc uzvaras pār Ceļabinskas "Traktor" pirmajā Gagarina kausa izcīņas finālsērijas spēlē Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks atzina, ka komanda nav rādījusi pietiekami labu sniegumu, bet uz žurnālista vaicājumu par attiecībām ar Čeļabinsku atbildēja sev ierastā stilā.

"Spēle bija smaga. Pretiniekiem ir laba komanda. Apsveicu visus ar uzvaru," ierasti mazrunīgs bija Znaroks. "Jāstrādā pie kļūdām? Mums visu sezonu pie tām ir jāstrādā. Tagad paskatīsimies video, rīt sanāksim kopā un izrunāsim visu. Kļūdu bija daudz, bet bez tām nemaz nevar iztikt."

Tā kā Znaroks dzimis Ustkatavā, kas ir pilsētiņa Čeļabinskas apgabalā, kāds no preses konferencē esošajiem žurnālistiem uzdeva jautājumu, vai trenerim mači pret Čeļabinskas "Traktor" ir īpašāki nekā citi. Uz to Znaroks atbildēja sev ierastā veidā: "Kāpēc? Pilsēta, protams, dzimtā, bet komanda - sveša."

Abu komandu otrā finālsērijas cīņa norisināsies rītvakar turpat Maskavā.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru