Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucam septiņi punkti "Nets" sestajā zaudējumā pēc kārtas, Fulcam karjeras spēle

Kurucam septiņi punkti "Nets" sestajā zaudējumā pēc kārtas, Fulcam karjeras spēle
Rodions Kurucs ar bumbu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Rodions Kurucs 12 minūtēs guva septiņus punktus, bet viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" viesos ar 89:101 piekāpās Orlando "Magic".

Rodions Kurucs laukumā pavadīja 12:12 minūtes un guva septiņus punktus (2p. 2/4, 3p. 1/2). Uzbrucēja rēķinā arī viena atlēkusī bumba aizsardzībā, kā arī viena kļūda, viena piezīme un pozitīvs +/- rādītājs plus divi. Kurucam jau septiņas spēles pēc kārtas laukumā izdevies pavadīt vismaz 11 minūtes, kā arī šajā laika posmā viņš ir guvis vidēji 6,1 punktu.

"Nets" piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas, pēdējo reizi uzvaru svinot 22. decembrī pret Atlantas "Hawks" (122:112), kas nesen pārtrauca desmit zaudējumu sēriju. Bruklinai jau kopš 14. novembra nevar palīdzēt komandas rezultatīvākais spēlētājs Kairijs Ērvings, kurš joprojām atsakās gulties zem skalpeļa, lai veiktu labā pleca operāciju. Tiek ziņots, ka Ērvings varētu izlaist vēl 3-4 mēnešus.

"Nets" joprojām atrodas izslēgšanas spēļu zonā, tomēr pēc zaudējuma pret "Magic" Bruklina (16-19) atkāpās uz 8. vietu Austrumu konferencē, kamēr Orlando šobrīd ieņem 7. vietu ar bilanci 17-20. Nākamo spēli "Nets" aizvadīs jau rītnakt pret uz viļņa esošo Oklahomsitijas "Thunder".

Karjeras rezultatīvāko spēli aizvadīja 2017. gada drafta pirmā izvēle Markels Fulcs, kurš Bruklinas grozā sameta 25 punktus (1p. 1/1, 2p. 9/15, 3p. 2/5). Zem groziem saimniekoja Nikola Vucevičs. Melnkalnes centrs izcīnīja 24 atlēkušās bumbas, kā arī guva 11 punktus. "Nets" rindās rezultatīvākie bija Spensers Dinvidijs un Džo Heriss, kuri guva pa 16 punktiem.

"Nets" iedzinējos atradās teju visu spēli, pēdējo reizi vadībā esot otrās ceturtdaļas vidū. Bruklinu pievīla precizitāte no tālmetiena līnijas, realizējot vien 21,3% (10 no 47) trejaču. Sešas minūtes pirms beigās "Nets" izdevās samazināt deficītu līdz četriem punktiem (78:82), tomēr tuvākajās minūtēs no spēles neizdevās iemest, "Magic" veicot 9:1 izrāvienu un izcīnot uzvaru ar 101:89.

     [+] [-]

, 2020-01-07 09:12, pirms 4 gadiem
Godīgi? Nets stafu t.i. menedžmentu ar Mārksu priekšgalā, var uzskatīt par lielākajiem starpsezonas ambāļiem. Tā vietā, lai turpinātu attīstīt gados jauno un perspektīvo KOMANDU, ar līderiem Raselu un Dinvidiju priekšgalā, totāli visu sajājuši. Bija lieks liels piķis - jā, itkā dabūja smagi traumēto superzvaigzni Durentu, kurš, vēl nav zināms, kāds būs pēc atgriešanās. Bet par kādu cenu?! - komplektā ar toksiskāko ībli līgā - Kairiju. Itkā komanda beidzot bija tikusi ārā no tā slampas, kurā bija iekritusi tejus uz 10 gadiem un... izskatās, ka ir iekritusi atpakaļ turpat, kur bija, kad sastāvam pievienoja večukus KG un Pīrsu...

     [+] [-]

, 2020-01-07 09:38, pirms 4 gadiem
Emilio rakstīja: Godīgi? Nets stafu t.i. menedžmentu ar Mārksu priekšgalā, var uzskatīt par lielākajiem starpsezonas ambāļiem. Tā vietā, lai turpinātu attīstīt gados jauno un perspektīvo KOMANDU, ar līderiem Raselu un Dinvidiju priekšgalā, totāli visu sajājuši. Bija lieks liels piķis - jā, itkā dabūja smagi traumēto superzvaigzni Durentu, kurš, vēl nav zināms, kāds būs pēc atgriešanās. Bet par kādu cenu?! - komplektā ar toksiskāko ībli līgā - Kairiju. Itkā komanda beidzot bija tikusi ārā no tā slampas, kurā bija iekritusi tejus uz 10 gadiem un... izskatās, ka ir iekritusi atpakaļ turpat, kur bija, kad sastāvam pievienoja večukus KG un Pīrsu...
Par ko cepiens? Tāpēc, ka Kurucs mazāk spēlē? Bilance ir praktiski identiska kā pagājušo gad ap šo laiku.
NBA ir bizness, patīk tev tas vai nē. Pat netraumēta Rasela un Dinvidija uzvārdu tu nevari likt pretī toksiskam, traumētam Kairijam un traumētam Durentam. Un tavs jaunais, talantīgais Dinvidijs ir veselu gadu jaunāks par Īrvingu. Noteikti var nerēālo potenciālu attīstīt pa to gadu. Runājot par Raselu - GSW var redzēt kā viss notiek. Tas spēlējošais sastāvs ne tuvu nav mazāk talantīgs par pagājušā gada Nets sastāvu.