Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Pavlovs: "Mača un periodu sākumā jāspēlē labāk"

Pavlovs: "Mača un periodu sākumā jāspēlē labāk"
Vitālijs Pavlovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā šodien zaudējumu piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā ar 2:6 atzina Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu. Pēc mača pārdomas atklāja "Dinamo" otro vārtu autors Vitālijs Pavlovs.

Pēc zaudējuma Magņitogorskas "Metallurg" zaudējuma iemeslus meklēja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Vitālijs Pavlovs: "Izbraukumā mums kaut kā nepadodas tieši spēles sākums. Pat grūti teikt, kāpēc tā notiek. Visi mačam esam noskaņojušies, bet tad nopelnām noraidījumus un spēle tiek saraustīta. Tas pats arī otrā perioda sākumā, kad zaudējām vārtus."

Pavlovs komentēja arī savu vārtu guvumu: "Kails Vilsons gāja uz vārtiem un izdarīja metienu. Ripa atlēca no vārtsarga un, kamēr viņi Vilsonu bakstīja vārtu priekšā, es pirmais atbraucu pie ripas un radīju to vārtos."

Tāpat uzbrucējs kritizēja savu un komandas spēli aizsardzī'bā: "Pēdējā "Metallurg" vārtu guvumā man vajadzēja nospēlēt savādāk. Laikam vajadzēja vairāk nospēlēt pret Mozjakinu, lai viņš paliek pie borta. Pēc tam apspēlēja divus un atdeva uz tukšiem vārtiem. Šodien vārtsargu atstājām vienu pašu."

Jau parīt rīdzinieki spēkosies ar Čeļabinskas "Traktor". "Pirmais, kas ir jāuzlabo - spēles un periodu sākums. Rīt skatīsimies video un analizēsim kļūdas un, domāju, parīt būsim gatavi cīņai," sacīja Pavlovs.

Uzbrucējs arī neslēpa sajūsmu par savu iekļaušanu Latvijas valstsvienības sastāvā dalībai Soču olimpiskajās spēlēs: "Man tikko šo paziņoja. Esmu, protams, ļoti priecīgs. Pēc šīs spēles gan emocijas ir negatīvas. Līdz Sočiem vēl ir mēnesis un pagaidām koncentrējamies tikai uz Dinamo. Kad nāks laiks Olimpiskajām spēlēm, tad arī par to domāsim, šobrīd galvenais ir klubs."

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +4 [+] [-]

, 2014-01-07 17:01, pirms 10 gadiem
Par debijas vārtiem OS!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 17:03, pirms 10 gadiem
Veiksmi turpmāk, galvenais neapstāties un rukāt, darbs atmaksāsies ar uzviju!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-07 17:08, pirms 10 gadiem
Visvairāk žēl ir Sedlačeka..kā viņam ir iespēja spēlēt spēli,tad mūsējie atlaižās un spēlē savu sliktāko spēli,galīgi negrib vārtsargam palīdzēt.Žēl

  -1 [+] [-]

, 2014-01-07 18:20, pirms 10 gadiem
Kaads veertiigs padoms.... un ko tad nespeeleejam labaak, jau ento speeli?