Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Pret "Knicks" spēlēšu kā vienmēr, taču ar Džeksonu satikties nevēlos"

Rolands Eliņš

Džeimss: "Pret "Knicks" spēlēšu kā vienmēr, taču ar Džeksonu satikties nevēlos"
Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Klīvlendas „Cavaliers” līderis Lebrons Džeimss noraidījis iespēju, ka pirms spēles ar Ņujorkas „Knicks” vēlētos satikties ar Filu Džeksonu, „Knicks” prezidentu, un iesaistīties diskusijā par Džeksona iepriekš veiktajiem komentāriem.

Fila Džeksona novembra vidū publicētā intervija ESPN bija viens no retajiem „Knicks” iznācieniem publiskajā telpā šosezon, taču ar to pietika plašu diskusiju raisīšanai. Džeksons, atbildot uz jautājumu par citu tematu, izteica arī savu viedokli par Džeimsu kā superzvaigzni, kurš vēlas, lai viss notiktu pēc viņa prāta, kā arī raksturoja viņa aģentu ar vārdu „posse”. Aptuvenais tulkojums šim vārdam ir likuma uzturēju nolīgts bruņots rokaspuisis.

Ne Džeimsam, ne viņa aģentam, protams, šāds salīdzinājums īpaši pie sirds negāja, turklāt tika uztverts ar rasistisku pieskaņu. Džeksons arī neparūpējās par atvainošanos vai publisku paskaidrojumu, ka neko sliktu nav domājis, taču Džeimss pēc aizvadītās nakts spēles norādījis, ka tas neietekmēs viņa noskaņojumu pirms gaidāmās spēles pret Džeksona vadīto un Kristapa Porziņģa pārstāvēto „Knicks”.

„Tas nemainīs, kā es gatavošos spēlei,” sacīja Lebrons. „Mans vienīgais plāns ir noskaņot mūsu puišus spēlei un izpildīt trenera norādījumus. Man ir darbs, kas man jādara katrā spēlē, un šis darbs ir būt komandas līderim, un tieši to arī darīšu.”

Taču Džeimss izteicās, ka viņam nav vēlmes Ņujorkā satikties ar Džeksonu un iesaistīties diskusijā. „Mani pašu viņa vārdi nekā neietekmēja, ja vien neskaita to, ka atgādināja, cik tāls ceļš mums kā afroamerikāņiem vēl ejams, neskatoties uz visu mūsdienu fonu. Es personīgi esmu uzbūvējis savu karjeru, izturoties ar lielāko cieņu gan laukumā, gan ārpus tā pret cilvēkiem manā tuvumā un ceļā – spēlētājiem, treneriem utt.”

„Es esmu izturējies ar cieņu pret citiem, bet manā virzienā vienmēr mesta neliela ēna,” Džeimss turpināja. „Tas nozīmē, ka mums jāturpina strādāt, gan man, gan komandai. Mums ir jāaizstāv un jāpalīdz cits citam, jāturpina tiekties uz virsotnēm.”

„Cavaliers” un Džeimsa spēle pret „Knicks” paredzēta rītnakt 3:00, kamēr Ņujorka pirms tam šonakt vēl aizvadīs maču pret Maiami „Heat”. Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē Klīvlenda savā laukumā sadauzīja „Knicks” ar 117:88, bet rītnakt spēle norisināsies „Knicks” mājvietā Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
LeBron James of Cleveland Cavaliers—No...

  +9 [+] [-]

, 2016-12-06 15:50, pirms 7 gadiem
Kaut kāds bulšits. Varbūt Džeksons nevēlās satikties ar tevi, zvaigzne ibio???
Džeksons visu pateica, kā ir, bet Princess James sacepās.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 16:00, pirms 7 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Kaut kāds bulšits. Varbūt Džeksons nevēlās satikties ar tevi, zvaigzne ibio???
Džeksons visu pateica, kā ir, bet Princess James sacepās.
to dauzdi ir teikuši, ka tā varbūt ir taisnība, bet Džeksons izvēlējās nepareizos vārdus. un to ka LBJ nav neko darījis pret citiem. tad jāatceras vien ka 2011 gada NBA finālā laikam pēc 4 spēles manāmi aizskaroši izteicās pa Dirka veselības stāvokli. Neviens nav balts un pūkains kā izliekas. Bet šeit vajadzētu piekrist LBJ sacītajam, šādas lietas publiskajā telpā neapspriež.

 +21 [+] [-]

, 2016-12-06 16:02, pirms 7 gadiem
Jums, afroamerikāņiem, tiešām vēl tāls ceļš ejams, lai pārtrauktu apvainoties par sīkumiem!

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 16:08, pirms 7 gadiem
Nekas, gan KP izskolos un varēs izklīst pa Klīvlendas krūmiem

  -1 [+] [-]

, 2016-12-06 16:19, pirms 7 gadiem
Amerikā pedejā laikā ir tā.. Libtardi un kilary atbalstitaji ieviesuši ja nepiekrīti man un saki man nepatikamu tu esi rasists homfobs fašists.. To pat Trumos nevares izravēt

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 16:42, pirms 7 gadiem
Atpakal uz kokvilnas lauku

     [+] [-]

, 2016-12-06 17:00, pirms 7 gadiem
tas Dzeksons tacu pats ir nigers? ko vins var tur parmest?

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 17:30, pirms 7 gadiem
Rasisms? Tad nevajag ar savu bravūrīgo, lecīgo uzvedību cilvēkus par tādiem pataisīt....
Cilvēks izsaka savas domas....melnam nepatīk,uzreiz rasisms. Drīz nedrīkstēs uz viņiem skatīties, savādāk rasists

  +7 [+] [-]

, 2016-12-06 17:32, pirms 7 gadiem
Brīžiem tā rasisma kārts jau krīt uz nerviem. Kā kas, tā apbižojas. Kā paranoja ibio.. Visvieglāk USA darba tirgū būtu melnajam gejam vegānam. Visas durvis vaļā, atlaist nevar.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-06 17:50, pirms 7 gadiem
deco rakstīja: Brīžiem tā rasisma kārts jau krīt uz nerviem. Kā kas, tā apbižojas. Kā paranoja ibio.. Visvieglāk USA darba tirgū būtu melnajam gejam vegānam. Visas durvis vaļā, atlaist nevar.
Vēl vieglāk, ja esi Melnais, ebrejs, gejs kopā Gandrīz visi viņi ir tur kūkū. Atsaki pediku pārim cept kāzu torti, prasība tiesā uz ļimoniem. Menedžeris darbā piesargā darbinieci grūtnieci, pasakot citiem darbiniekiem lai piepalīdz celt smagumus. A tā iesūdz menedžeri tiesā, par to ka šis citiem izpaudis ka ir stāvoklī. Cits gadījums. Zaglis ielaužas naktī mājā, sieviete šo apstrāda ar kamīna skruķi. A šo pēc tam notiesā. Besī viņu pseidodemokrātīja un pareizība, a paši riebīgaki par krieviem.

     [+] [-]

, 2016-12-06 18:05, pirms 7 gadiem
Lebis gan jau gribēs pierādīt kko pret knicks, žēl gan, ka knicks šīs nakts spēles būs paguruši, derētu jau kādu asumu, piemēram Fila rokaspuisis vujachich kaut ko nomurminās lebim ausī, lai šim spēle neaiziet.

     [+] [-]

, 2016-12-06 18:16, pirms 7 gadiem
Gan jau Tramps tagad saliks visu pa vietām.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-06 18:42, pirms 7 gadiem
Par kādu cieņu LBJ te runā ... xD Atradies misters pareizais, saprastu, ja ko tādu teiktu tāds spēlētājs, kā Dankans, nejau LBJ. Viņš un cieņa? Pret ko, treneriem? Faniem? xD

     [+] [-]

, 2016-12-06 19:07, pirms 7 gadiem
Converse87 rakstīja: Vēl vieglāk, ja esi Melnais, ebrejs, gejs kopā Gandrīz visi viņi ir tur kūkū. Atsaki pediku pārim cept kāzu torti, prasība tiesā uz ļimoniem. Menedžeris darbā piesargā darbinieci grūtnieci, pasakot citiem darbiniekiem lai piepalīdz celt smagumus. A tā iesūdz menedžeri tiesā, par to ka šis citiem izpaudis ka ir stāvoklī. Cits gadījums. Zaglis ielaužas naktī mājā, sieviete šo apstrāda ar kamīna skruķi. A šo pēc tam notiesā. Besī viņu pseidodemokrātīja un pareizība, a paši riebīgaki par krieviem.
tev nu gan sāpe

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 20:24, pirms 7 gadiem
Tāpēc man Džeimss vienmēr ir riebies un riebsies visas komandas kurās viņš spēlēs. JO viņš ir uzpūsta zvaignze ar nenormālu ego un piedevām neko nesasniegtu bez uzbūvētas komandas. Viņš nemūžam nebūtu aizvedis komandu līdz gredzenam ja viņam apkārt nebūtu Veida, Boša
Via kā tagad Lova un sevisķī Ērvinga..
Džeimss ir spēlētājs ko es vienkārši neieredzu