Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dušeins spēles laikā tiek aizmainīts uz "Senators"

Andrejs Siliņš

Dušeins spēles laikā tiek aizmainīts uz "Senators"
Mets Dušeins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Lai gan vēl vakar tika ziņots, ka darījums starp Kolorado "Avalanche" un Otavas "Senators" par Meta Dušeina aizmainīšanu izjucis, naktī uz pirmdienu tas tomēr notika - turpmāk 26 gadus vecais uzbrucējs pārstāvēs "Senators" krāsas.

Darījumā starp "Avalanche" un "Senators" iesaistījusies arī Nešvilas "Predators". Tā rezultātā Dušeins devies uz "Senators", Kails Turiss no Otavas pārcēlies uz "Predators", bet Kolorado rīcībā nonākuši 19 gadus vecais debitants Semjuels Žirārs, AHL spēlējošais krievu uzbrucējs Vladislavs Kameņevs, šogad ar 28. numuru draftētais un koledžu hokeju spēlējošais uzbrucējs Šeins Bauerss, AHL spēlējošais vārtsargs Endrjū Hemonds un divas drafta izvēles tiesības - viena no Nešvilas, otra no Otavas.

Dušeins jau gatavojās mačam pret "Islanders" un laukumā pabija minūti un 59 sekundes, bet tad saņēma ziņu par to, ka darījums noticis un devās uz ģērbtuvēm, lai nekavējoties atstātu klubu un brauktu uz savu jauno darba vietu Otavā.

Dušeins šajā sezonā aizvadījis 11 spēles un izcēlies ar četriem vārtu guvumiem, kā arī sešām rezultatīvām piespēlēm. "Avalanche" ar 16 punktiem 14 spēlēs ieņem astoto pozīciju Rietumu konferencē. "Senators" savukārt ar 17 punktiem ir sestā Austrumu konferencē.

28 gadus vecais Turiss, kurš 11 mačos sakrājis deviņus (3+6) rezultativitātes punktus, uzreiz piekritis jaunam līgumam ar jauno klubu "Predators" - tas paredz sadarbību uz sešām sezonām un atalgojumu 36 miljonu dolāru apmērā.

     [+] [-]

, 2017-11-06 11:13, pirms 6 gadiem
Kolorādo ieguva trīs drafta izvēles, nevis divas. No Otavas 1. kārtas izvēle 2018. gadā un 3. kārtas izvēle 2019. gadā. No Nešvilas 2. kārta 2018. gadā.