Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Rakitičs: "Ja Modričs aizietu no izlases, iespējams, viņam sekotu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rakitičs: "Ja Modričs aizietu no izlases, iespējams, viņam sekotu"
Ivans Rakitičs un Luka Modričs
Foto: AFP/Scanpix

Šovasar Horvātijas valstsvienība sasniedza izcilāko panākumu vēsturē, iekļūstot Pasaules kausa finālā. Pēc zaudējuma Francijai vairāki līderi paziņoja par aiziešanu no izlases, taču Horvātiju turpinās pārstāvēt Madrides "Real" pussargs Luka Modričs un Ivans Rakitičs no "Barcelona", kurš kolēģim veltīja cildinošus vārdus.

"Luka ir "La Liga" zvaigzne, viņš ir 2018. gada labākais futbolists pasaulē, un horvāti ar viņu ļoti lepojas. Novēlu, kaut viņam izdotos izcīnīt arī "Ballon d'Or", jo viņš to ir pelnījis," tautieti slavēja viņa komandas biedrs Horvātijas izlasē Ivans Rakitičs. "Tie, kuriem skauž Lukas panākumi – lai viņi ar skaudību nodzīvo visu mūžu. Lepojos un priecājos par to, ka viņš izcīna balvas."

"Valstsvienībā kopā esam pavadījuši 11 gadus, esam gājuši cauri dažādiem pārbaudījumiem, un mīlu viņu kā savu brāli. Ļoti priecājos, ka Luka pieņēma lēmumu turpināt spēlēt izlasē. Nezinu, kāds būtu mans lēmums, ja viņš aizietu," norādīja Spānijas čempiones "Barcelona" pussargs Rakitičs.

"Jā, apsvēru iespēju beigt karjeru Horvātijas izlasē. Daudz domāju, runāju ar treneri, ar sievu, un tad apjēdzu, ka mana vēlme spēlēt Horvātijas izlasē ir spēcīgāka kā jebkas cits. Būtu smagi pateikt ardievas," skaidroja Rakitičs. "Sirds izlēma manā vietā. Nav lielākas motivācijas kā tā, kuru izjūtu, mugurā velkot horvātu kreklu, liekot roku uz sirds un klausoties himnu."

Rakitičs norādīja, ka, lai gan lielai daļai izlases līderu jau ir pāri 30, jaunajai paaudzei nevajadzētu izjust spiedienu pēc iespējas ātrāk ieņemt viņu vietas. "Mums ir daudz jauno, bet nevajag sagaidīt, ka viņi uzreiz spēs aizstāt Mandžukiču, Subašiču un Čorluku [Visi pēc Pasaules kausa beidza karjeru – aut.]. Protams, mums viņu pietrūks, bet jāļauj jaunajiem talantiem rakstīt pašiem savu stāstu kopā ar Horvātiju."

Izmantotie resursi:
Real Madrid news: Luka Modric is the best...

     [+] [-]

, 2018-09-06 10:29, pirms 6 gadiem
...loģiski!...ja Luka aiziet, tad izlase kļūst stipri viduvēja ...un Raktičam visi to pàrmestu....tad labāk aiziet kopā ar Luku!...labi, ka abi paliek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja