Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota spēlē maz, "Mercury" kārtējā uzvara

Rolands Eliņš

Jēkabsone-Žogota spēlē maz, "Mercury" kārtējā uzvara
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: David R. Alleyne/Sportspagemagazine.com

Anete Jēkabsone-Žogota šonakt palīdzēja Fīniksas "Mercury" izcīnīt 24. uzvaru WNBA sezonā, ar 75:67 pieveicot Atlantas "Dream". Latvijas basketboliste gan spēlēja maz (piecas minūtes) un punktus neguva.

Lai arī "Mercury" 16 uzvaru sērija bija pirms nedēļas pārtrūkusi, jau iepriekšējā mačā Jēkabsonei-Žogotai un viņas komandas biedrēm izdevās atgriezties uz uzvaru takas. Šonakt pret Atlantas "Dream" izdevās jau sākumā izrauties vadībā, taču ļoti neveiksmīga trešā ceturtdaļa, kurā gūti vien seši punkti (sezonas antirekords), ļāva pretiniecēm atgūties un pat izvirzīties vadībā (51:47). Taču mača izskaņā "Mercury" līderes nospēlēja pārliecinoši un uzvarēja ar 75:67.

Anete Jēkabsone-Žogota laukumā devās otrās ceturtdaļa sākumā un nospēlēja piecas minūtes un 23 sekundes, to laikā neizceļoties ar punktiem vai citām statistikā fiksētām darbībām. Viņas +/- rādītājs šajā spēlē bija mīnus divi. Savukārt deviņus pretinieču metienus bloķēja Britnija Grainere, kurai arī 14 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

"Mercury" šosezon izcīnījusi 24 uzvaras 28 spēlēs un jau iepriekš bija nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs. Regulārā sezona tiks noslēgta 17. augustā.

Izmantotie resursi:
WNBA.com